Bárhol elfér az Acer új, inteles számítógépe

A Revo Box mindössze 33 mm vastag, az alapterületét tekintve pedig alig nagyobb egy külső optikai meghajtónál.

Az Acer Japan nyilvánosságra hozta legújabb, kis helyet foglaló számítógépének, a Revo Boxnak (RN96-F58Y) specifikációit, a termékoldalról pedig megtudhatjuk, hogy egy mindössze 178 x 33,5 x 181 mm-es kiterjedésű, 0,9 kg tömegű, fektetve és állítva is használható gépről van szó, amelyhez multimédiás billentyűzet és optikai egér is jár.

A műanyag házba csomagolt, méretes szellőzőráccsal rendelkező PC-ben egy Iris Xe IGP-vel rendelkező Intel Core i5-1135G7 processzor dolgozik, amelyet 8 GB DDR4-3200 memóriával és egy 512 GB kapacitású NVMe SSD-vel egészítettek ki a tervezők. Előbbit szükség esetén akár a felhasználó is bővítheti egészen 32 GB-ig, utóbbi mellett pedig találunk egy üres, 2,5 hüvelykes tárolókat fogadó slotot is. A ház elején található USB 3.2 Gen2 Type-C és Type-A, illetve a hátsó USB 3.2 Gen1 Type-A és USB 2.0, valamint a gigabites sebességre képes Ethernet csatlakozó mellett a számítógépre vezeték nélkül is továbbíthatunk adatokat a beépített Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.1 modulok segítségével, míg képkimenetként egy-egy HDMI és DisplayPort csatlakozót használhatunk, hangok kiküldésére pedig egy 3,5 milliméteres jack csatlakozó áll rendelkezésünkre.

A Revo Boxot a VESA rögzítőfuratoknak hála akár falra, vagy monitorunk hátoldalára is felszerelhetjük, a beüzemelést pedig a Windows 11 operációs rendszer előtelepített mivolta segíti. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a termék Japánon kívül a világ többi részén is forgalomba kerül-e, ahogy az ajánlott fogyasztói árat sem kötötte még az Acer a leendő vásárlók orrára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés