Hirdetés

Az utolsó negyedévben érkeznek a 8 ms-os LCD-kijelzők

A ViewSonic és a Benq hamarosan 8 ms reakcióidejű 17 hüvelykes LCD-kijelzőket kíván a piacra dobni – adta hírül a DigiTimes.

A ViewSonic termelését jelenleg 80 %-ban 16, 20 %-ban pedig 12 ms válaszidejű monitorok adják, a tervek szerint azonban 2005 első negyedévében már a 8 ms-os kijelzőket gyártanák legnagyobb mennyiségben. Az első két-három, új panelt tartalmazó készülék megjelenése ez év negyedik negyedévében várható.

A Benq ugyancsak két-három új típust vezet be az idei utolsó negyedévben, a termelést viszont csak fokozatosan futtatja fel – 2005 első negyedévében még nem a 8 ms-os megjelenítőket fogja legnagyobb darabszámban értékesíteni. Első ilyen termékéről, a szeptemberben érkező FP71E+-ról már rendelkezésre áll néhány adat: fényereje 300 cd/m2, kontrasztaránya 600:1, felbontása pedig 1280x1024 képpont lesz; Sub-D és DVI csatlakozóval is szolgál.

A Chi Mei Group (CMV márkajelzéssel) és a Philips első 8 ms kapcsolási sebességű kijelzői ugyancsak a negyedik negyedévben kerülhetnek piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés