Az iPadnak és az iPodnak is jut hely a JVC UX-VJ5 audio rendszeren

Hirdetés

A JVC gyakorlatilag havonta előrukkol egy-egy új, otthoni felhasználásra szánt univerzális audio rendszerrel. Az UX-VJ5 tökéletesen illik az eddig megszokott termékek sorába. Tehát viszonylag kis méretű, a dizájnja meglehetősen puritán, és természetesen rendelkezik az Apple termékek fogadására képes dokkolóval.

JVC UX-VJ5
JVC UX-VJ5

Ez az utóbbi vonal már nagyon régen megjelent a japán gyártó életében, az elsők között voltak, akik az amerikai cég által elért sikereket megpróbálták saját javukra fordítani. Így ma már gyakorlatilag nem is gyártanak olyan hangrendszert, amelyből kimaradna ez a funkció. E termék esetében viszont érdekes módon két ilyen egység is beépítésre került: az egyik az iPad fogadására alkalmas, míg a másik az iPod vagy iPhone kezelésére képes. Ez azt jelenti, hogy egy időben akár két kütyü fogadását is lehetővé teszi, aminek első hallásra túl sok értelme azért nincsen.

Rendelkezik beépített CD-lejátszóval, és az integrált USB porton keresztül más gyártók médialejátszói is csatlakoztathatóak hozzá, illetve külső adattároló egységeken található zeneszámok lejátszására is képes. Az integrált tunernek köszönhetően rádiózásra is alkalmas, maximális kimeneti teljesítménye 2x15 watt, ami otthoni körülmények között több, mint elég. A hat különféle színben megvásárolható termék július végétől vagy augusztus elejétől érhető majd el, áráról nem szolgált információval a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés