Philips Rise and Shine: igényes kialakítású otthoni hangrendszer

A Philips egy ígéretesnek tűnő, kisméretű otthoni audioeszközzel lepte meg a piacot a Rise and Shine DC291 típusjelzésű termék személyében. A modell felső részén kapott helyet a ma már kötelezőnek mondható dokkolóegység, amely a különféle Apple termékek, tehát iPadok, iPhone-ok, sőt iPadek fogadására is módot ad. Így az ezeken található zeneszámok lejátszása egyszerűen és gyorsan megy, illetve természetesen mindeközben az akkumulátoruk is csurig telik energiával.

Philips Rise and Shine
Philips Rise and Shine

Az MP3 Link elnevezésű interfészen keresztül más, így például a holland cég hordozható multimédia lejátszói is csatlakoztathatóak. Helyet kapott rajta egy viszonylag nagyméretű monokróm LCD kijelző, amelyen az ID Tagekből kinyert információkat is képes megjeleníteni a modell. Az integrált tuner sem maradhatott ki belőle, így rádiózásra is alkalmas, és persze ébresztőóraként is használható.

A tíz watt maximális kimeneti teljesítmény leadására képes termék szürke alumíniumházat kapott, amely határozottan jót tesz a megjelenésének, amit a krómozott gombok is feldobnak. A Philips Rise and Shine már kapható közel 120 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés