Öt év után újult meg az ASUS ROG Spatha

Az MMO játékokhoz tervezett Spatha X könnyebb, gyorsabb és tartósabb lett elődjénél.

Az ASUS bemutatta a 2016-os, általunk is tesztelt ROG Spatha vezeték nélküli egerének utódját, a ROG Spatha X-et. Az MMO játékokra optimalizált periféria összesen 12 gombbal rendelkezik, amelyek közül 6 a ház oldalán kapott helyet.


[+]

A kapcsolódási módok – a dizájnnal egyetemben – nem változtak, továbbra is 2,4 GHz-es frekvencián, vagy vezetékkel használhatjuk az egeret, a 2 méteres szövet- és az 1 méteres gumiborítású kábel helyett viszont ezúttal már két darab 2 méteres paracordot találunk a dobozban.

A gyártó a hardvert is fejlesztette, a 8200 DPI érzékenységű lézeres szenzort egy 19 000 DPI-s optikai érzékelő váltotta, míg a fő gombok alatt immár saját fejlesztésű, 70 millió klikkelésre hitelesített mechanikus kapcsolók dolgoznak. Némileg csökkent a tömeg is, 178 helyett már csak 168 grammot kell mozgatnia a felhasználónak, mindezt úgy, hogy a beépített akkumulátor üzemideje 33 óráról 67 órára emelkedett. További újítás még, hogy immár nem csak az egér, de a hozzá tartozó töltőállomás is kapott beépített RGB világítást, amit természetesen a gyártó Aura szoftveréből vezérelhetünk.

A ROG Spatha X még a héten megvásárolható lesz, ajánlott fogyasztói ára 150 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés