Hirdetés

Kompakt ollós ASUS klaviatúra pasztell színekben, vezeték nélkül

A kétféle külcsínnel választható, enyhén csillapított periféria két AAA ceruzaelemből merít erőt, és igen sokáig húzhatja velük.

Az ASUS a napokban egy ollós mechanikájú gombokkal érkező, 75 százalékos kivitelű kábelmentes billentyűzettel jelentkezett, ami kihajtható talpaival dőlésszög állítást kínál, és a Marshmallow Keyboard KW100 elnevezést kapta.


[+]

A bézs (Oat Milk), illetve halványzöld (Green Tea Latte) színösszeállításokkal készülő, alacsony profilú apparátus UV fénynek ellenálló, ívelt kupakú gombjai 1,6 mm-es úton járnak, és nyomtatott áramköri lapja alatt egy szivacsbetét mérsékli az amúgy sem intruzív gépelési zajt.


[+]

Az újdonság 10 méteres hatósugarú, háromeszközös Bluetooth 5.0 LE kapcsolattal kommunikál a géppel, és fejlett energiagazdálkodásának révén a kakaót biztosító AAA ceruzaelemek párosa akár 2 évig is bírhatja szuflával. Az extra funkciókat a jól bevált módon, tehát az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetjük el, és a két rendszerváltó gombnak köszönhetően egyszerűen léptethetünk a Windows, Chrome OS, Mac OS, iOS, valamint iPadOS üzemmódok között.


[+]

Azt tudni lehet, hogy a 282 mm széles, 130 mm mély és 18,4 mm magas, 374,8 grammot nyomó tasztatúra teljesen papíron alapuló, környezetbarát csomagolásban jön, de a vételárát egyelőre nem kötötte az orrunkra a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés