Apróbb kellemetlenségek az új MacBook Pro modellekkel

Február végén kerültek elő a megújult MacBook Pro notebookok, melyek már az Intel Sandy Bridge processzoraira épülnek. Az Apple a forgalmazásukat azonnal megkezdte, ám nem sokkal az első vásárlások után felmerült pár probléma a termékkel kapcsolatban.

Számos visszajelzés érkezett, hogy a Thunderbolt interfésszel felszerelt termékek komolyabb terhelés hatására lefagynak. Ez a jelenség a Thunderbolt porton keresztül csatlakoztatott, külső megjelenítő használatával többször jelentkezik, de a rendszer akár az alapkijelzővel is instabil lehet. További gond, hogy az extra kijelzőn megjelenő kép időnként remeg, illetve vibrál, ami természetesen kellemetlen tulajdonság.

Az Apple a hibákra rögtön egy javítással reagált, így már letölthető Mac OS X v10.6.7-es frissítés, valamint a speciális javítás a Thunderbolt porttal szerelt MacBook Pro modellekhez. Ezeket telepítve a vállalat szerint a fentebb részletezett problémák megszűnnek. Ezt pár felhasználó már vissza is igazolta, azaz a gondot megoldották. A hiba okáról nem beszélt a gyártó, így a probléma pontos meghatározása lehetetlen, de valószínűleg valamilyen szoftveres gond volt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés