Dalszövegek a Samsung tévéken az Apple Musicnak köszönhetően

A Samsung Smart TV készülékein rengeteg dalszöveg válik elérhetővé az Apple Music alkalmazásban.

A Samsung az elsők között látta el televízióit az Apple Music alkalmazással, most pedig a vállalat magyarországi képviseletétől azt a hírt kaptuk, hogy a szoftver immáron lehetővé teszi a dalszövegek megjelenítését is.


[+]

Ez egy egyszerű folyamat, gyakorlatilag egyetlen gombnyomással odavarázsolhatóak a sorok a kijelzőn, ahol a felhasználók könnyedén átolvashatják a teljes szöveget, kiválaszthatnak egy konkrét sort vagy versszakot, közvetlenül a refrénre válthatnak vagy ellenőrizhetik, mennyi van még hátra a dalból. A cég munkatársai azt is elárulták, hogy a Samsung Smart TV-ken megtalálható Apple Music alkalmazással a felhasználók rákereshetnek a dalszövegre és megtanulhatják az egész dalt, ehhez elég elindítaniuk a lejátszást.

Az Apple Music dalszövegek elérhetősége

Az Apple Music alkalmazás letölthető a Samsung Smart TV Alkalmazásboltból, a felhasználók bejelentkezhetnek meglévő fiókjukba az Apple ID segítségével vagy új előfizetést indíthatnak a tévéjükről. A Samsung Smart TV felhasználók három hónapig díjmentesen próbálhatják ki az Apple Music szolgáltatásait egyéni, családi vagy diák előfizetéssel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés