Hirdetés

Jön az Apple Music brutálisan nagy zenei kínálata a Samsung tévékre

60 millió nóta, több ezer lejátszási lista, videóklip és rádióadás lesz elérhető közvetlenül az okostévéken keresztül.

Hirdetés

A Samsung bejelentette, hogy az elsők között teszi elérhetővé az Apple Music alkalmazást a Smart TV készülékeibe integrálva, így a televíziók szórakoztató funkcióinak köre tovább bővül az Apple Music 60 milliós zenei kínálatával, több ezer lejátszási listával, videóklippel és rádióadással. A felhasználók több mint 100 országban hallgathatják a kedvenc számaikat az Apple Musicon, a Samsung tévéjükön keresztül.


[+]

Az alkalmazás előfizetői személyre szabott napi zenei ajánlatokat kaphatnak és belehallgathatnak a Beats 1 rádió adásába, amelyben olyan művészek jelentkeznek exkluzív műsorokkal, mint például Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled vagy Elton John. Az előfizetők számára elérhető az új "At Home With Apple Music" című csomag is, amelyben megtalálhatók szerkesztői lejátszási listák, csoportos FaceTime beszélgetések előadókkal, egyedi interjúk, előadói listák és további érdekességek.

A Samsung Smart TV felhasználók az Apple Music alkalmazást a készülékük App Store-jából tölthetik le, majd bejelentkezhetnek már meglévő Apple ID segítségével, vagy új előfizetést indíthatnak az alkalmazáson keresztül. A Samsung Smart TV felhasználók 3 hónapos ingyenes próbaidőszak során ismerhetik meg az Apple Music alkalmazást egyéni, családi, vagy diák előfizetéssel.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés