Hirdetés

A Toshiba hamarosan bemutatja az Apple iPad gyilkos tabletet

Hirdetés

Amikor a sajtó a Samsung Galaxy Tab és az Apple iPad közti csatározásról és mindenféle megalapozott és nem megalapozatlan botrányától hangos, akkor merész vállalkozás bármibe belefogni a tablet piacon, aminek akár csak egy pici köze is van a "fehér gyümölcsös" márkához. Vagy éppen fordítva: a csatározás eltereli a vetélytársakról a figyelmet, akik ilyenkor megvillanthatnak egy-egy új terméket.


(forrás: Notebook Italia)

A Notebook Italiának sikerült egy pár képet szereznie a Toshiba legújabb, egyelőre névtelen androidos táblagépéről, mely nagyban hasonlít a jelenlegi Thrive modellre, de jól látható módon alapos fogyókúrának vetették alá, így már jogosan aggatták rá az "iPad killer" nevet. Természetesen a méretcsökkenést az tette lehetővé (vagy ennek hozománya), hogy a korábban használt hagyományos, normál méretű HDMI és mini-USB csatlakozókat micro-HDMI és micro-USB váltotta fel, de a microSD kártyaolvasóról és a 3,5 mm-es jack csatlakozóról továbbra sem mondtak le.


(forrás: Notebook Italia)

Mindenesetre az előzetesen mutogatott képek meggyőzőek, főleg ami a minőséget illeti. A korábbi fekete-sötét, kissé műanyagos színvilágot az ezüstös szín és a szálcsiszolt alumínium váltotta fel. Valószínűleg a kiszivárogtatott képek nem a véletlen műve, jó eséllyel szándékosság is van a dologban, hiszen az IFA kiállítás egyik nagy durranása lehet a japán gyártó új készüléke.


(forrás: Notebook Italia)

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés