Bemutatkozott a Toshiba 7"-es Thrive tablete

Nyáron mutatkozott be először a Toshiba 10,1”-es tabletje, a Thrive névre keresztelt modell, melynek úgy tűnt néhány nyár végén nyilvánosságra került kép alapján, hogy egy kisebb változata is megjelenhet. A hír igaznak bizonyult, és a gyártó immár hivatalosan is bemutatta a 7-es kijelzővel rendelkező Thrive-ot, melynek piacra érkezésére még sajnos decemberig várnunk kell.


[+]

Az új, 12 mm-es vastagságú, 400 grammos modell érintőkijelzőjének felbontása 1280x800 pixeles lesz, a készülék kényelmes, biztos fogásáról pedig az Easy Grip bevonat gondoskodik. Belül az NVIDIA Tegra 2-es chipje dolgozik bevetve az Adaptive Display és Resolution+ technológiákat is. Háttértárként 16 vagy 32 GB flashalapú tároló szolgálhat, továbbá van microSD kártyahely a további bővítéshez, 5 megapixeles kamera hátul és egy 2 megapixeles elöl, de nem hiányzik a giroszkóp, a Wi-Fi kártya, a Bluetooth adapter és a GPS vevő sem. Akkumulátora 15 Wh-s, aljzatai közt találhatunk mini USB-t és micro HDMI-t is, továbbá sztereó hangszórókkal is ellátták a tabletet.


[+]

Operációs rendszere az Android 3.2-es verziója lesz, ahogy említettük, év végén jelenik meg, az ára azonban emiatt még nem derült ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés