Hirdetés

Antec kirakatház Lian Li zöngével és egy csavarral

A hét légkavaróval árusított, félkörpanorámás megoldás kompatibilis a "lopakodó" ASUS/MSI alaplapokkal is.

Az Antec egy bal elülső oszlop nélküli, ATX-es házzal frissítette fel portfólióját, ami 400 mm magas, 285 mm széles, illetve 469 mm mély, és a Constellation C5 ARGB nevet kapta.


[+]

A 7 bővítőhelyes, balról és szemből 4 mm vastagságú edzett üveggel takart, vertikálisan osztott belterébe 160 mm-es magasságú processzorhűtő, 410 mm-es hosszúságú videokártya, illetve két 2,5, egy 3,5, valamint egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó költöztethető be, miközben hardvereink hőmérsékleti mutatóinak kordában tartását tíz ventilátorral segíthetjük, amelyekből három 120 mm-es, ARGB fénydiódákkal ellátott (PMW-es) példányt tartozékként mellékelnek, a hozzájuk való ARGB/PWM kontrollerrel egyetemben.


[+]

A becsavarozható radiátorok száma négy (ezekből kettő 360 mm-esre nőhet), míg alkatrészeink tisztaságára két – mágnesesen rögzülő – porszűrő betét vigyáz, és a kalyiba jobb oldalán terpeszkedő acéllemezt gazdagon perforálták. Az üresen 7,6 kilogrammot nyomó, 2 évre szóló garanciával értékesített géplak támogatja a csatlakozóikat túlsó felükre száműző ASUS BTF/MSI Project Zero alaplapokat, mialatt a tetőn megtelepedett előlapi kivezetések sorában két darab 3,5 mm-es jacket, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, továbbá két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektort köszönthetünk a power és LED gombok jobbján.


[+]

Arra nem árt figyelnünk, hogy ha felülre push-pull konfigurációs radiátort (tehát aminek mindkét oldalán légkavarók vannak) rakunk, a RAM moduljainknak nem szabad 35 mm-nél magasabbnak lenniük. Jobb oldalt, elöl egy címezhető fénycsík nyert elhelyezést, és ennek világítását – a szélgépekéhez hasonlóan – a beépített vezérlőegységgel vagy deszkánk 3 tűs/5 voltos tüskesorával egyaránt babrálhatjuk, a kábelmenedzsmenthez pedig 95 mm széles térrész áll a rendelkezésünkre. A termék vételára elvileg (nettó) 120 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés