Felújítva érkezett meg a korábbi AMD Software

A friss 23.9.3-as szoftvercsomag egy extra profilt kínál.

Az AMD elérhetővé tette a 23.9.3-as verziószámú AMD Software felújított kiadást, amely a korábbi verzióban taglalt újításokat kiegészíti még egy ​​​​​​​Counter Strike 2-höz való profillal, illetve Stable Diffusion és MVN (MeanVarianceNormalization) optimalizálásokkal.

Megjegyzendő, hogy az AMD kikapcsolta a gyári beállítások visszaállításának lehetőségét, helyette a AMD Cleanup Utility alkalmazását javasolják.

A 23.9.3-as verziójú felújított drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 5000, 6000, illetve 7000 szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább első generációs RDNA dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még az RDNA architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, meg Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.3-as felújított szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés