A Quake bajnokok mellé még Ruby is érkezik a Radeonokhoz és a Ryzenekhez

Bár a Quake Champions című játék ingyenes lesz, az összes karakterért már fizetni kell, de egyes VGA-khoz és processzorokhoz ezek ingyen járnak.

Az AMD elérhetővé tett egy friss promóciót, amely ezúttal nem ingyen játékot, sokkal inkább ingyen tartalmat kínál. Mint ismeretes a Quake Champions című játék fejlesztés alatt áll, és hamarosan érkezik a korai hozzáférésű verziója, viszont maga a program végül ingyenes lesz. Az egyetlen dolog, amiért fizetni kell, azok a bajnokok, ugyanis az alapverzióhoz csak egy karakter tartozik. Az AMD lényegében ezeket a bajnokokat kínálja ingyen, illetve ilyen formában a korai hozzáférés is elérhető lesz.

A Bethesda, a Saber Interactive és az ID Software játéka az ID tech 6 és a Saber videojáték-motor összekotyvasztásából készült, és a SIGGRAPH-on elkotyogott pletykák szerint támogatni fogja a Vulkan API-t is.


[+]

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX 560, 570 és 580 jelzésű VGA-k, illetve AMD Ryzen 5 és 7 családba tartozó processzorok mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e a Quake Champions bajnokai.

Ráadásul nem csak a játék bajnokai érkeznek az AMD promóciójában, hanem maga Ruby, az ATI korábbi ikonikus hősnője is visszatér, aki Nyx képességeivel fogja irtani az ellent. Ez a karakter, illetve pontosabban ruha AMD exkluzív, tehát jelenleg csak a fenti akció keretében lehet beszerezni. Ugyanakkor az új Radeon Software már kapott egy partnerprogramok gombot, aminek ma még nincs haszna, de valószínűsíthető, hogy a Bethesda játékokhoz érkező AMD exkluzív tartalmak lesznek elérhetők a segítségével.

A fentebb említett VGA-khoz és processzorokhoz kapott kupon az alábbi oldalon használható fel. A promóció október 29-ig, vagy a készlet erejéig tart.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés