Az Adobe Flash 11-re gyúr az új Catalyst

Az AMD hivatalosan is elérhetővé tette a Catalyst legújabb, novemberi kiadását, mely a Windows 7, Vista és XP operációs rendszereket támogatja. A 11.11-es verziójú, WHQL aláírással rendelkező drivercsomag a PCI Express csatolót használó Radeon HD 2000, 3000, 4000, 5000 és 6000 szériás grafikus kártyákhoz, a Fusion APU-khoz, valamint a HD sorozatba tartozó Mobility és integrált Radeonokhoz telepíthető. Fontos megjegyezni, hogy a Toshiba, a Sony és a Panasonic nem engedélyezte a notebookokhoz tartozó terméktámogatást, így az említett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem biztosított.

Hirdetés

A szokásos hibajavítások mellett az új Catalyst teljes mértékben kezeli a korábban megjelent Adobe Flash 11 platform összes szolgáltatását. Az AMD a támogatást a Radeon HD szériás grafikus vezérlőkre, valamint az Fusion APU-kra készítette el.

Az ősz utolsó Catalyst szoftvercsomagja és a hozzá tartozó dokumentáció, valamint a legfrissebb alkalmazásprofil letölthető az AMD szerveréről. A vállalat egy detektáló alkalmazást kínál fel, mely ellenőrzi a felhasználó operációs rendszerét és hardverét, majd ahhoz engedélyezi a megfelelő driver letöltését. Természetesen hagyományos módon is beszerezhető a meghajtó, vagy valamelyik különálló komponens az alábbi oldalon keresztül. A mobil termékek esetében ezt a weboldalt érdemes használni, a Steam platformról való frissítés pedig a program Steam menüjében érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés