Már ISO kiszerelésekben is elérhető az Akko kompakt klaviatúrája, az 5075B Plus

Gasket mount, hot swap, F1-F12 gombsor, PBT kupakok, szivaccsal gazdagon bélelt ház, RGB, 2,4 GHz és Bluetooth – ezek egyesülnek egy 100 eurós pakkban.

A jó ár/érték arányú mechanikus billentyűzeteiről és kapcsolóiról ismert Akko nemrégiben bemutatta egy már piacon lévő, vezeték nélküli klaviatúrájának ISO kiosztású verzióját, amit angol vagy német feliratozású kupakokkal fekete/ezüst, illetve fehér kivitelben egyaránt választhatunk.


[+]

A 75 százalékos elrendezésű, gasket mountos 5075B Plus ISO gyorscserés foglalataiba alapból lineáris karakterisztikájú, gyárilag megkent Akko V3 Cream Yellow Pro vagy taktilis V3 Cream Blue Pro switch-eket kérhetünk, amelyek 4 helyett 3,3 mm-es úton járnak, és dobozszáraiknak köszönhetően nem csupán extra stabilitást adnak kettős fröccsöntéssel készített, Cherry profilú PBT billentyűsapkáinknak (kisebb holtjáték), de a portól is védettek valamennyire. Amennyiben a fekete/arany kombóban feszítő, 110 eurós Nordic ISO változatra szavazunk, opcióink sorában megjelennek a lineáris Akko CS Silver és lubrikált CS Wine Red switch-ek, a taktilis V3 Cream Blue Pro pedig a CS Jelly Purple-nek adja át a stafétabotot.

[+]

A fedőlap jobb felső sarkában egy többfunkciós, benyomható tárcsa (hangerő és fényerő szabályzása) követi a dedikált funkciógombokat, és üdvözítő módon a 18 effektet támogató RGB LED-ek déli tájolásúak, így a későbbiekben bármilyen kapcsolót bátran, interferenciától mentesen használhatunk Cherry kupakjainkkal.

[+]

Az ABS műanyagház mélye négy rétegnyi csillapítást rejt, és a Windows, macOS, iOS vagy Android szoftverkörnyezetet futtató géphez 1000 Hz-es polling rate-tel dolgozó, 2,4 GHz-es rádióval, 5.0-s Bluetooth interfésszel, valamint a 3000 mAh-s akkumulátor töltéséhez kapott, kábeles üzemmódot is aktiváló USB Type-C/Type-A madzaggal kapcsolódhatunk.


[+]

A 880 grammot nyomó, ingyenes szállítással 100/110 eurót kóstáló jószághoz néhány bónusz billentyűsapkát, egy kupak- és egy kapcsolószedő csipeszt, meg egy PET porvédőt mellékelnek pluszban. Egy széljegyzetet még megér, hogy a makrózás nem kíván meg telepítendő alkalmazást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akko

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés