2019. január 21., hétfő

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Befutott az AIDA64 2.50-es verziója

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A népszerű diagnosztikai program az új hardverek támogatása mellett egyéb újításokat is bevezet.

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 2.50-es verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja a legújabb hardvereket, melyek között az elmúlt hónapokban bemutatkozott GeForce 600 szériás kártyák szerepelnek, emellett számos új SSD kezelése is megoldott, beleértve az Intel 330-as, a Crucial C400-as, valamint az OCZ Octane, Petrol és Vertex 4 termékcsaládot.

Hirdetés

A program főbb újításai között szerepel, hogy egy új multimédia információs oldalon listázza ki a Speech API által szolgáltatott konfigurációs adatokat. Ebben a listában a rendszer összegyűjti a hangokat és a beszédfelismerő motorokat a SAPI4 és SAPI5 interfész segítségével. Megújult a korábban bevezetett szenzorpanel is, mely 3D-s oszlopdiagramok, grafikonok, illetve egyéb részelemekkel teszi látványosabbá a szolgáltatást. Ez a része a rendszernek egyénileg paraméterezhető, így mindenki megtalálja a legkedvezőbb összeállítást.


[+]

Az AIDA64 2.50-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.