Számos újítást kínál az AIDA64 2.30-as verziója

Hirdetés

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 2.30-as verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, melyek között a GCN architektúrára épülő AMD Radeon HD 7000-es termékcsalád mellett az NVIDIA GeForce GTX 680 és GTX 560 SE, valamint a teljes GeForce 600M sorozat szerepel, kiegészítve az Intel 520-as és 710-es SSD-kkel. Ezenkívül számos megjelenés előtt álló termék előzetes kezelése is megoldott, beleértve az Intel Haswell APU-t, a Penwell SoC-ot, illetve a Lynx Point kódnevű vezérlőhidat.

A szünetmentes tápegységek továbbfejlesztett támogatása
A szünetmentes tápegységek továbbfejlesztett támogatása [+]

A program főbb újításai között a szünetmentes tápegységek továbbfejlesztett támogatása szerepel, mely tartalmazza a hőmérséklet- és kapacitásfigyelést, a bemeneti és kimeneti feszültség, valamint a kimeneti áramerősség és áramterhelés mérést a HID felületű UPS eszközökön. Javult az OpenCL-es stabilitásteszt is, mely már támogatja az AMD Trinity APU-ját. Szintén értékes újítás az AIDA64 asztali minialkalmazása, melyben a program megjeleníti a legfőbb információkat egy kisebb felületen.

Az AIDA64 asztali minialkalmazása
Az AIDA64 asztali minialkalmazása

Az új AIDA64 optimalizált sebességmérő eljárásokat kínál az Intel Atom 2000 sorozatú, Cedarview kódnevű termékekhez, illetve az érkező Intel Ivy Bridge asztali és mobil APU-khoz, valamint a nemrég megjelent Intel Xeon E5-2000 sorozatú Sandy Bridge-EP szerverprocesszorokhoz is. Ezenkívül részletes lapkakészlet információ érhető el az Intel 7-es sorozatú Panther Point és az Intel C600-as Patsburg kódnevű alaplapi vezérlőhidakhoz.

Az AIDA64 2.30-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés