Augusztusban sem maradunk új AIDA64 nélkül

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 1.85-ös verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, köztük a legújabb mobil GPU-kat, valamint jobb támogatást kínál a Socket FM1-es rendszerekhez, és az érkező Bulldozer architektúrára épülő processzorokhoz, illetve a hozzájuk tartozó vezérlőkhöz. Emellett a 2012-ben érkező Trinity APU-k részleges támogatása is bekerült, de ez a végfelhasználóknak még nem fontos, hiszen aligha rendelkeznek ilyen hardverrel.

Az AIDA64 CPUID összegzése a négymagos VIA CPU-ról
Az AIDA64 CPUID összegzése a négymagos VIA CPU-ról

A program újításai között szerepel a számos Logitech beviteli eszközön alkalmazott LCD kijelző támogatása, továbbá a hőmérsékletet és feszültséget érzékelő szenzorokból kiolvasott értékek rutinja is változott, ezzel a rendszer képes korrigálni a rossz adatokat, azaz mindez paraméterezhetővé vált. A tesztrutinok szintén kaptak optimalizációt, méghozzá a VIA új processzoraira, továbbá a nemrég megjelent OpenGL 4.2 támogatása is bekerült.

Az AIDA64 1.85-ös verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés