Harmadik dimenzióba vált az Acer notebook

Az Acer is lát fantáziát a háromdimenziós kijelzőkben, így az Asus után ők is bemutatták saját notebookos megoldásukat. Az Aspire 5738DG nem az NVIDIA 3D Vision megoldását alkalmazza, hanem a TriDef 3D technológiát, mely gyakorlatilag a mellékelt szemüvegben található polarizációs szűrő segítségével hozza létre a 3D-s képet. A mobil gépezeten egy kapcsoló is van, ami a képernyő tartalmát háromdimenziósra váltja. Ezzel egy szimulált hatás jön létre, ami megpróbálja megfelelően visszaadni a térbeli érzetet, még akkor is, ha a videó vagy az alkalmazás nem támogatja az ilyen megjelenítést. Természetesen ez esetben nem mindig lesz tökéletes a végeredmény, így érdemes speciálisan 3D-re felkészített programot vagy filmet nézni.

A notebook 15,6 hüvelykes CineCrystal HD kijelzőt alkalmaz, melynek natív felbontása 1366x768 pixel. A megjelenítő meghajtásáról egy 512 MB memóriával megtámogatott AMD Mobility Radeon HD 4570 nevű grafikus modul gondoskodik, míg a processzor szerepét a 2,2 GHz-es Intel Core 2 Duo T6600 tölti be. A rendszermemória mérete 4 GB lesz, az adatokat a 320 GB-os merevlemez tárolhatja, a fájlok archiválásában pedig egy nyolcszoros DVD-író segít a felhasználóknak.

A beépített webkamerával, kártyaolvasóval, valamint Gigabit Ethernet és Wi-Fi modullal rendelkező termék hatcellás akkumulátort kapott, melynek kapacitása 4600 mAh. Az Acer 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel kínálja a mai napon megjelenő notebookot. Az ajánlott fogyasztói ára 780 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés