Acer blog: érkeznek a 16 és 64 GB-os Iconia Tab A500/A501 tabletek

Pár napja még csak pletykaszinten keringtek információk az interneten arról, hogy az Iconia A500-asokból érkeznek a 64 GB-os modellek, de a hír végre megerősítést nyert. Így most azok örülhetnek első körben, akiknek szándékukban áll A500-ast venni, de kevesellték a 32 GB beépített memóriát. Nyilván nem sokan lesznek olyanok, akik csak azért cserélik le jelenlegi készüléküket 64 GB-os változatra, mert nem akarnak a külső tárolókkal bajlódni, de persze ez sem kizárt.

Második körben viszont azok örülhetnek, akik olcsóbb A500-asra vágynak és hajlandóak ennek érdekében beáldozni a tárkapacitás felét, ugyanis 16 GB-os verziók is készülnek, hamarosan ezek is befuthatnak a boltokba – pontos dátumok azonban nem ismertek.

Bár a beépített GSM modullal (amit állítólag az Ericsson szállít), tehát 3G-re képes Tab A501-esek még nem érkeztek meg, de ezekből is lesz 16 és 64 GB-os változat egyaránt. Az FCC tanúsítványa szerint a 64 GB-os A501 számos ponton eltér majd az A500-tól, a kérdés csupán az, hogy ez mennyiben érinti majd a kisebb memóriával ellátott modelleket. Azt sem tudni, hogy az A500-asokra vonatkozik-e majd az alkatrészcsere és hogy újabb revíziójú A500-as készül-e, mindenesetre a változások listája az alábbi képen látható.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények