Hirdetés

Ablakos kivitelt kapott a Regnum RG1

A SilentiumPC úgy döntött, frissíti közel három éves gépházát, a ráncfelvarrás az oldallap mellett a csatlakozókat is érinti.

A 2016 elején bemutatott SilentiumPC Regnum RG1 még mai szemmel is képes kielégíteni a legtöbb olyan felhasználó igényét, legalábbis azok számára, akik egy nem túl hivalkodó, a célnak megfelelő gépházat szeretnének. Az 500 x 255 x 515 milliméteres kuckó most egy TG utótaggal ellátott variánst kapott, amelynek edzett üvegből készült oldallapja valamivel modernebbé teszi az egyébként minimalista külsőt. A vérfrissítésből jutott a ház tetején elhelyezett I/O panelre is, a hang ki- és bemenet mellett található USB csatlakozókat szintén Type-A formátumú, de már 3.1-es verziójú portok váltják.


[+]

A fentieket leszámítva a specifikációk minden téren megegyeznek az alapmodellel, vagyis a legfeljebb ATX méretű alaplapba akár 160 milliméteres processzorhűtőt és maximum 380 mm hosszú videokártyát helyezhetünk. Meghajtókból összesen 6 darabot telepíthetünk a beltérbe, mindhárom méretűből kettőt-kettőt – a 3,5 és 2,5 hüvelykes adattárolókat ráadásul elrejthetjük a kíváncsi szemek elől, ezeknek ugyanis az alaplaptálca és a jobb oldallemez között alakítottak ki helyet. A rendszer hűtéséről egyetlen darab, a gépház hátoldalára rögzített 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, ezt további 5 darabbal egészíthetjük ki a tápegység takarólemezén és az előlap mögött, de akár 120, illetve 240 milliméteres radiátorokkal is leválthatjuk őket.


[+]

A SilentiumPC Regnum RG1 TG a napokban kerül a boltok polcaira, árcéduláján pedig az eredeti RG1 modellénél magasabb, 39 eurós összeg szerepel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés