A TCL elhozza Magyarországra 8K tévéjét

A 75 hüvelykes X91 Android TV okostévé rendszerre épül.

A TCL bár a világ egyik legnagyobb tv gyártója, eddig sajna Magyarországon nem volt jelen különösebben átütő flottával. De úgy tűnik, hogy ez most változóban, van, hiszen a cég bejelentette, hogy több terméket is elérhetővé tesz Magyarországon.

Némi meglepetésre ezek között helyet kap a cég egyik új 8K felbontású készüléke, az X91 sorozatba tartozó 75 hüvelykes 75X915 típusjelzésű modell is. A modellbe saját fejlesztésű és gyártású kvantumpontos QLED panelt építettek a tervezők, továbbá FALD rendszerű háttérvilágítást alkalmaztak, azaz az egyedileg vezérelhető csoportokba rendezett fénykibocsátó diódákat rács alakzatban helyezik el. Viszont a termék nem kapta meg a vállalat által csodafegyverkét emlegetett MiniLED technológiát.

Az Android TV okostévé rendszert használó készülék a gyártó hazai képviseletének állítása szerint már kapható itthon is, de mi még egyetlen áruház internetes adatbázisában sem találtuk meg. Szóval nem tudjuk megmondani azt sem, hogy mennyibe kerül ez a 75 hüvelykes televízió.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés