A CeBIT-en mutatkoznak be az MSI új LCD-PC-i

Hirdetés

Az MSI-nél már tavaly kijelentették, hogy a nyers erő és a felszereltség mellett nagyon fontosnak tartják a kinézetet is. A gyártó kínálatában előkelő helyet foglalnak el a különböző LCD-PC-k, amik igényes külsejükkel akár a nappali díszei is lehetnek, amellett, hogy teljes értékű számítógépként is funkcionálnak. Így nem csoda, hogy a közelgő CeBIT-en is rengeteg új modellről hull le a lepel. Ugyan a részletes specifikációk csak a márciusi rendezvényen derülnek majd ki, néhány dolgot azért már tudni lehet.

Többek között azt, hogy a csúcsmodell, a 24 colos, Full HD (1920x1080 pixeles) felbontású, multi-touchos érintőképernyővel rendelkező Wind Top AE2420 3D-s megjelenítésre is képes a megfelelő szemüveg segítségével. Emellé erős processzorok is járnak, hiszen ehhez a készülékhez, valamint a szintén a prémium kategóriát képviselő, 22 colos, ugyancsak Full HD érintőképernyővel rendelkező AE2280-hoz az Intel Core i3, Core i5 és Core i7 processzorai közül lehet válogatni. Hogy a multimédiás élmény teljes legyen, az AE2420-as gépeket két 10 wattos, hifi minőségű hangszóróval szerelték fel, míg a 2280-as két 5 wattos hangkeltőt kapott. Rendelkeznek az MSI Premium Sound Technologyval, aminek a segítségével filménézés közben is remek a mély és magas hangok visszaadása.

Wind Top AE2420
Wind Top AE2420

Persze nem csak a csúcskategória frissül majd új modellekkel. A Wind Top AE1920 különlegesen energiatakarékos működést kínál, az Energy Star szabvány követelményeinek megfelelő LCD-PC egy átlagos, 300 wattos asztali gép fogyasztásának csupán az egytizedével beéri, és a gyártása során a környezetre káros anyagok mellőzésére is odafigyeltek. A CeBIT-en természetesen további gépeket is bemutatnak majd, méghozzá mindenféle ár- és méretkategóriában, 18,5-től egészen 24 colig. Az új modelleknek nemcsak a beltartalma, hanem a külseje és a színválasztéka is nagyon eltérő lesz, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálhatja majd a számára legszimpatikusabb készüléket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés