3D-s tartalmak lejátszását támogató soundbar az LG-tõl

A LG nagy barátja a soundbaroknak, azaz az olyan hangrendszereknek, amelyek egyetlen frontfelületű hangsugárzó segítségével képesek a térhatású hangzás megteremtésére. A most bemutatott LG HLX55W nem az elsõ ilyen jellegű készüléke a vállalatnak, és a jelek szerint a koncepció bevált, hiszen az új termék számos újdonságot kínál. Az nem meglepõ, hogy a berendezés egy médialejátszó is egyben, hiszen ilyesmivel már találkozhattunk a koreai konszern más, hasonló jellegű eszközeinél is.

Hirdetés

Az újítások közül egyértelmûen a legfontosabb, hogy képes a 3D Blu-ray lemezek kezelésére. Idén láthatóan a 3D a divat, tömegével jelennek meg a technológiát támogató televíziók, projektorok, notebookok vagy épp médialejátszók.

LG HLX55W
LG HLX55W

A HLX55W megjelenésében egy vékony, falra szerelhetõ soundbar, mely a szobában tetszés szerint elhelyezhetõ. A vezeték nélküli mélynyomónak köszönhetõen a hagyományos surround hangrendszereknél kevesebb helyet foglal. A vállalat közleménye szerint a termék 430 wattos teljesítménnyel és 4.1 csatornás full surround hangzással büszkélkedik. Az LG Hanggaléria hat üzemmódja (például a VSM Plus, a párbeszédkiemelés (Clear Voice) vagy az MP3 felkonvertálás) emellett lehetõvé teszi a felhasználóknak, hogy egyéni igényeiknek megfelelõ hangzást válasszanak.

A DLNA tanúsítványt megkapott termék rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, és lehetõvé teszi néhány internetes oldal, szolgáltatás közvetlen elérését. A Gracenote technológia információt kínál a filmben felcsendülõ kísérõzenével kapcsolatban. A készülék támogatja az iPod-ról és a külsõ merevlemezrõl történõ tartalmak lejátszását is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés