Hirdetés

300 dollárba fog fájni a Philips új, UHD monitorja

28 hüvelykes képátló, UHD felbontás, 2-nél alacsonyabb Delta E érték és alacsony ár jellemzik a 288E2UAE modellt.

Hirdetés

Specifikációit tekintve se gamer, se profi kategóriába nem sorolnánk a most bemutatott Philips 288E2UAE monitort, de az átlagos jelzőt sem aggatnánk rá, hiszen egy UHD felbontású kijelző minden, csak nem átlagos. Inkább azt mondanánk, hogy nem nyújt kiemelkedőt, ezt viszont igen jó áron teszi, ráadásul a 2-nél alacsonyabb Delta E értékre történt kalibrálásnak és a 119,7%-os színtérlefedettségnek hála azért már sejthetjük, hogy komolyabb probléma nem lehet vele.


[+]

Az eszköz leginkább hangsúlyos eleme a 28” hüvelykes, W-LED világítással rendelkező IPS panel, mely 60 Hz-es képfrissítésre, 300 nites maximális fényerőre és 4 ezredmásodperces GtG válaszidőre képes. A hardver mellett a szoftveres megoldásokra sem panaszkodhatunk, adottak például a PIP és PBP módok, a különböző játékstílusokra optimalizált képi profilok, valamint a gyártó saját kontrasztjavító technológiája. Hátul egy négyportos USB hub-ot, egy-egy DisplayPort és HDMI bemenetet, valamint egy jack kimenetet is találunk, de az audio részleget erősíti még két darab, egyenként 3 W teljesítményű, beépített hangszóró is.


[+]

A magasságállításra képes állványt kábelrendezővel is ellátták, de igény esetén bármikor lecserélhetjük azt, hála a VESA 100 furatoknak – mindezért pedig 300 dollárt kell majd fizetnünk.

Előzmények

Hirdetés