Hirdetés

140 milliméteres méretben is elérhető a SilentiumPC új ventilátora

A Corona HP RGB-ből eddig csak 120 milliméteres verzió létezett, itt van azonban a nagyobb kiadás.

Hirdetés

Új taggal bővült a SilentiumPC HP RGB szériája, még ha az új modell a megnövelt, 140 milliméteres átmérőt leszámítva teljesen megegyezik kisebb párjával. A ventilátoron semmi extrém dizájnelemet nem találunk, a kör alakot csak a négy, vibrációcsökkentő szilikon betétekkel ellátott rögzítőfül töri meg.


[+]

A könnyebb tisztíthatóság érdekében egyszerűen kiszerelhető, HBS csapágyazású rotor által mozgatott lapátok körül összesen 18 darab RGB LED-et helyeztek el a mérnökök, amelyeket a gyártó saját, külön megvásárolható kontrollereivel, vagy az alaplapra való csatlakoztatás után az elterjedtebb világításvezérlő szoftverekkel is konfigurálhatunk.


[+]

A ventilátor specifikációit tekintve hozza az átlagot, percenként 1200 fordulatra képes, maximális légszállítási értéke pedig 45 CFM – a zajszintről nem találtunk hivatalos információkat. A csatlakozást egy 3 és egy 4 tűs dugasz segíti, utóbbi felel a világítás vezérléséért.


[+]

A SilentiumPC Corona HP RGB 140 egy és háromdarabos kiszerelésben vásárolható meg, ezek ára két év garanciával 13,5 és 37,9 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés