100 gigabites hálózati kártyát villantott a QNAP

Az Intel vezérlővel dolgozó, kétportos újdonság még befért az 1000 dolláros összeghatár alá.

Nemrégiben adtunk hírt a QNAP legújabb 25 gigabites hálózati kártyájáról, ám annak teljesítménye mosolyra készteti az egyszeri felhasználót, mikor megpillantja a vállalat még frissebb, szintén aktív hűtéses jövevényét, a QXG-100G2SF-E810 típusjelű, 100 gigabites modellt. A x16-os PCI Express 4.0-s sínbe passzintható megoldást Intel E810-CAM2 kontrollerrel szerelik és két QSFP28 konnektor figyel a hátulján.

[+]

A packet loss leküzdésének érdekében az adatforgalom FEC (Forward Error Correction/előremutató hibajavítás) közbeiktatásával történik, és az iWARP/RDMA, továbbá az SR-IOV támogatásának köszönhetően az újonc ideális virtuális környezetekben, netán adatközpontokban való használathoz.

[+]

Amennyiben NAS-ban, QTS 4.5.2 vagy QuTS hero h4.5.2 operációs rendszerek alatt izzítanánk be a szörnyeteget, a működés Plug and Play alapon valósul meg, de a Windows Server 2016/2019-et, illetve Linuxot futtató masinák esetében nem ússzuk meg a driver telepítését. Csakúgy, mint lassabb rokonához, ehhez a kártyához is kapunk félmagas, valamint teljes magasságú hátlapi rögzítést egyaránt. A termék 927 dolláros áron már kosárba rakható a gyártó webshopjában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • QNAP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés