Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zuzmi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Elég rég óta van gépem, és felnőttnek érzem magam ahhoz, hogy apró-cseprő dolgokat/problémákat megoldjak egy kis utánaolvasással, de ez itt most csődöt mondott. Nem kérdezgetni, nehezen vettem rá magam erre is, de már teljesen tanácstalan vagyok, fogalmam sincs mit tegyek:
    a szomszédommal együtt használjuk a netet, én a másik szobából wifis adapterrel (TL-WN722N) fogom a jelet, a jelerősség 90-95%os, és torrenten is 2-2,5 mega/sec-el töltök általában. Teljesen jó. A probléma ott kezdődik, hogy 2-5-10-20 percenként, vagy 2 óránként vagy van hogy 2 naponta egyszerűen ledob az internet, és fogalmam sincs, hogy miért. Internetezek, kijön a kis sárga felkiáltó jel a jelerősségnél, néha a piros X jön ki, vagy amilyen kedve van, tök random. Innentől áll az egész, nem javul meg csak akkor, ha felállok és kihúzom-bedugom az adaptert. Akkor újra működik. Ezzel csak az a probléma, hogy van hogy óránként ezt hússzor is el kell játszani. Használhatatlan az egész. Ha éjszaka seedelni akarok, ha egy nagyobb volumenű dolgot szeretnék letölteni, ha interneten akarok játszani, nem tudok, mert kiszámíthatatlan az egész. Nem hagyhatom itt a gépet.

    Megőrülök, már nem tudok mit csinálni. Feltettem az adapter legújabb driverét, megnéztem mi nem tetszik neki, elvileg minden rendben van, de még is ezt csinálja. Mi lehet a baj? Most is, miközben írom ezt a levelet levágott megint...esküszöm elképzelésem sincs arról, hogy mit lehetne ezzel csinálni. Régi lenne az alaplapom és meghaltak benne az USB idegszálak, vagy mi a fene? Valaki nem találkozott hasonló problémával?

    gépem:
    ASUS P5B alaplap, 8600 GTS 256mb Videókari, 2x1 giga 800 mhz ram
    és ugye a TL-WN722N wifi adapter a bazinagy antennájával.

Új hozzászólás Aktív témák