Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sssz

    őstag

    válasz sippet #28926 üzenetére

    nem tudom, mert én mindig is telenoros voltam és hűségidős. viszont meg kell vallanom, hogy újonnan telefont nem nagyon vettem még magamnak ott, hanem inkább a szüleimnek használom ki ezt a lehetőséget (3an vagyunk egy előfizetésen így ingyen telefonálunk egymással ugye). valahogy az ő kínálatunkban nem gyakran vannak olyan telefonk mint amit én szeretnék:D egyszer szerettem volna megvenni a Desire-t így, de akkor meg édesapámnak romlott el az akkori mobilja és neki vettem húségidőre telefont. Így megvettem a Dézit itt a hardveraprón 2 hetesen "használtan" :D

    Nekem red bull mobile tarifacsomagom van (simply all) és én nagyon meg vagyok vele elégedve. 500 mb adatforgalom, 200 sms/mms és 200 perc lebeszélhetőség 4990 a havi díj.
    teljesen ki vagyok vele békülve, főleg ugye hogy a 200 perc alapból csak a családon kivülre irányuló hívásokra kell, arra meg bőven elég.

    ja igen és nekem ez az 500mb még sose fogyott el egy hónapban, pedig rendesen töltögetek és maps-et is használok, hír widget , időjárás widget szinkron, igaz netezésre az operát használom, az meg nagyon kevés adatforgalmat generál.

    [ Szerkesztve ]

    szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Új hozzászólás Aktív témák