Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    válasz Zirowe #27459 üzenetére

    Veszem a fáradtságot és billentyűzetet ragadok ismét.
    1. Az első kiemelt kérdésem írásakor még nem volt Desirem, viszont volt Nokiám, amire ingyen volt legális navigáció. Pont.
    2. A Gameloft oldalán, ha Te is ott akartad volna letölteni, ahogy - mint kiderült, nem -, akkor tudhatnád, ott NEM CSAK HTC-s verziók vannak, így én, aki viszont ott jártam, hogy LEGÁLISAN megvásároljam, nem tudhattam még akkor, hogy esetleg nem egy másik telefonra optimalizált verziót töltöttél esetleg le, ami mondjuk megy Desirén is. Mint ahogy korábban én pl másik HTC-re írt verziót VÁSÁROLTAM meg és azt használtam is.
    Hogy a kérdéseim alapján TE mire gondoltál, azt már tudom.
    Annyira ne nézz már hülyének, hogy itt a nyílt fórumon fogok kb 1 éves rendszeres olvasás-írás után kérdezgetni, meg utalni nem legális dolgokra. Persze, tudok róla és álszent se vagyok, de ezeket az információkat nem ITT fogom beszerezni, ha esetleg szükségem lenne rá mégis.
    Úgy látom, ez a Fórum már nem arról szól, hogy kérdezzünk, segítsünk egymásnak, megosszunk új információkat, tapasztalatokat. Egyesek nem tudnak, vagy nem akarnak segíteni, de kérem azokat, akkor NE "vesztegessék" arra a drága idejüket, hogy beírkáljanak másoknak.

    RazorGTR1: akkor most szerintem Te is olvassd el újra, amiket ma írtam. Abban nem volt warez. A hangnemet meg úgy választom meg, ahogy hozzám szólnak. Ha ez nem tetszik, ne így kezdjék a hozzám írt posztokat.

    Részemről ezt a "vitát" lezártnak tekintem.

    [ Szerkesztve ]

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák