Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    válasz r4z #22982 üzenetére

    Kérdés, hogy mit ad az a szabadság? Valóban ér-e annyit? Vagy egyáltalán valóban szabadságot ad? Majd amikor valójában bele futsz egy vírusba és megugrik a számlád egy 10essel akkor majd nem lesz olyan jó az a szabadság. Ez az egész nagyon a Linux-hoz hasonlít, hogy ott is van szabadság aztán meg sok értelme nincs. Ha azt veszem, hogy az OSX sokkal stabilabb és jobban használható, mint eddig bármelyik linux amit használtam. És mindig huzamosabb időről volt szó, nem csak egy-két napról.
    Ha lennének widgetek az iPhone-ban akkor semmi különösebb különbség nem lenne a kinézetben. Stabilitásban és sebességben az iOS még mindig jobb, mint az Android. Mivel a gyártók nem foglalkoznak annyira az optimalizálással. Tény, hogy a HTC ebben legalább jobban oda figyel, mint a többi gyártó és egy elég jó rendszert csinált.
    Jó telefon ez a Desire, de nézzük a tényeket. Az akkuidő nem a legjobb. A külső és a belső hangszóró minősége elég sok kívánnivalót hagy maga után. Egy telefonnál ezek lényeges dolgok és ezekben pont nem remekel. Sőt bizonyos rádió romokkal a belső hangszóró eléggé recseg. A gyárival meg eléggé halk a külső, mondhatni alig hallani.
    Az összeszerelés minősége jó, de a hátlap néhol eléggé furán illeszkedik. A kamera és a led az mindenképp nagy PLUSZ pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák