Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz feeder42 #15408 üzenetére

    Saját tapasztalatom szerint, amikor már a recoveryben matatsz, akkor baj már nem lehet.

    Baj csak rootolás közben lehet, amikor a custom recovery rákerül a telódra (mint ahogy már nekem is szállt el úgy telefon).

    Viszont amikor az már stabilan rajta van, akkor már nem lehet baj.
    Nekem még júniusban, amikor a modaco féle bonyolult rootolási folyamat volt, és először még nem is lehetett kicserélni a gyári recovery-t, hanem gépről kellett mindig pusholni (majd később már futtatható volt memkariról is egy update.zip keretében), volt olyan, hogy rom flashelés közben megállt a desire, olyan 50% körül és nem akart mozdulni.
    Akksi ki, vissza, be a recoverybe, rom fel, minden rendben, teló újraindul és teljesen használható!:P

    Persze nem azt mondom, hogy nem rontható el a telefon, de ha a recoverybe be tudsz lépni, akkor nagy az esélyed arra, hogy mindent helyre tudj állítani, illetve, hogy ne okozz maradandó károkat.

    Más telók elflashelése is általában a recovery csere vagy a rootolási folyamat közben szokott történni (esetleg még spl csere, ami itt nem nagyon szokott lenni), talán még a radioval matatásban is van egy kis veszély, ha az ember nem figyel oda.

    A lényeg, hogy legyen mindig kéznél egy működő backup, ha romot cserélsz!:D

    Ez a magam tapasztalata:)

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák