Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz james008bond #15402 üzenetére

    Ők annyira nem, mert jelenleg a htc egy olyan telefont sem volt képes lerakni az asztalra a desire óta, amire azt mondom, hogy oké, ez tetszik nekem, és erre fogom lecserélni a desire-t!

    Kijött a hd: nagy, szögletes, ronda.
    Kijött a z: szintén nagy, szögletes, ronda+a beszámolók alapján nem igazán jól sikerült a billentyűzet nyitó mechanizmus.

    A másik pedig, hogy most már csak azokat a rohadt érintőgombokat erőlteti a htc, illetve egyre gyakoribb a htc hd féle "feles" hátlap kialakítások, amiktől szintén tépem a hajam!

    Az "érdemi" fejlesztésekről nem is beszélve..

    Szép és jó, hogy nagyobb lett a belső tárhely, picivel több ram, erősebb cpu/gpu páros, de pl: az evo óta még mindig nem jött ki egy olyan telefonjuk, Európában meg egyáltalán, amin lenne egy hdmi kimenet!
    Amit mondjuk tényleg érdemi plusznak lehetne tekinteni.

    Nagyon remélem, hogy a desire formáját nem hagyják feledésbe merülni, és mondjuk jövő tavasszal kijön egy desire 2, hasonló kialakítással.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák