Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    válasz Zirowe #15382 üzenetére

    Szia!
    Mondjuk lehet életbevágóan fontos a telefon. Nem, nem az sd-vel reanimálok, arra megvannak az egyéb eszközök, ez világos. Egyébként nem szoktam életmentés előtt sd-t kivenni a telóból, de az attól még elromolhat...
    Android hiányosságok: nem célom reklámozni a symbiant, hisz arról tértem át és nem bántam meg egyéb okból, de ott ALAPBÓL buherálás nélkül MINDEN általam telepített programot engedett sd-re telepíteni és ha KIVETTEM az sd-t a telóból kb ugyanannyi ideig tartott a boot, mint sd-vel és használtam a telefont. Értelemszerűen a karira települt dolgokat aztán nem láttam a menüben és nem használhattam, de a TELEFONT igen! És kártya vissza után sem gondolkodott 10 percig...és működött minden. ( Zárójelbe teszem, mondjatok olyat, amit pl N95 nem tudott és a mai telók meg igen---érintőkijelzőt és multi/azaz inkább dual/touch nem ér :N ).
    Amúgy meg a hackelt rom is elvileg nandra van telepítve, nem? Csak a később telepített progik mennek sd ext-re, vagy nem jól gondolom? Bocsánat, ha technikailag hülyeségeket írok, nem vagyok linux programozó és többnyire csak kérdezni szoktam és nem észt osztani jövök ide, de ha figyelmesen olvasol, akkor láthatod, hogy ha valaki feltett bármilyen "ódivatú" kérdést, pl. hogyan kell rootolni, partícionálni, akkor nem kioktató stílusban leírtam én hogy csináltam úgy, hogy működik is.
    Az OFF-ért + bocs. :R

    [ Szerkesztve ]

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák