Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    válasz Luser2000 #14488 üzenetére

    szia. igen, keresgéltem már tegnap este. nézelődtem csak. a játékokat végigfutottam, igazából egyet se szedtem le, mert kimondottan egyvalamit kerestem játékból...a crayon phisycs nevűt. talán ismeritek. mindegy is, nem találtam. meg hasonló logikai játékokat kerestem még, de igazából nem tudom melyik a jó.
    alkalmazásokat is néztem és töltöttem is le. az egyik egy sms kezelő, a handcent sms.
    azért szedtem le, mert alapból nem lehet mp3 csengőhangot választani az sms-eknek. ezzel sikerült.... azt hiszem. mert azóta bár jött párszor üzenet, de nem nagyon hallottam, mert iszonyat halk. most azon vagyok, hogy azt is valahogy felhangosítsam....de még nem tudom hogyan. ha más nem, akkor a fájlt valami szerkesztővel a számgépen megszerkesztem, vagyis feltolom rajta a hangot. passz.
    ezen felül pár fájl menedzsert szedtem még le. kipróbáltam őket. kb hármat. egyikkel se tudtam elérni azt itthoni számgépet. lehet én állítottam be valamit rosszul. simán előfordulhat. előbb-utóbb biztosan kiderül.
    a naptárat kipróbálom, köszönöm. és várom az esetleges kiegészítők letöltésének helyét amivel a névnapokat is tudja majd a program. vagy hogy hogyan is kell pontosan beállítani a dolgokat, hogy menjen ahogy kell.
    előre is köszönöm urak.

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák