- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz Stunts666 #10200 üzenetére
Ha gmail-be szinkronizálod a névjegyeid, akkor azok biztosan ott lesznek. D te magad is ellenőrizni tudod, ha a gmail címjegyzékét végignézed. Szóval a SIM-re másolást megspórolhatod
A FR pedig gyári alapállapotba állít vissza minden, kvázi mint amikor először bekapcsoltad. Magyarul Hard Reset
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
mocsarid
csendes tag
válasz kosturica #10186 üzenetére
Már használtam ilyen telefont, de gondoltam azért kérdezősködök a fórumba,h ha esetleg ilyenem lesz, addigra már okos legyen a telcsiből. Szerintem okosabb előbb kérdezősködn aztán eldönteni,h kell e valami, minthogy megveszem, aztán ott állok,h nem tudok róla semmi.
Pont,hogy elég sok infót szoktam gyűjteni dolgokról mielőtt megveszek vmit ( akár kocsi, akár csak egy sima telefon), gondoltam itt ez lesz az egyszerűbb út. Teszteket is bőven olvastam, de lehet nem voltam elég figyelmes. Majd jobban utánanézek.Dani
-
eldiablo
addikt
Nagyon aggódtam a készenléti idő miatt, de elégedett vagyok!
Most jelenleg 2,5 napja megy a Desirem és még 34%-on van. Ebben benne van 40-50 perc beszélgetés, 20-25perc videó felvétel, 15-20 fotó és kb 10db sms. -
LouiS22
veterán
válasz Stunts666 #10207 üzenetére
Á, tudom... A névjegyeid típusánál valószínűleg SIM vagy Phone van megadva. Vagy átírod őket egyenként, kézzel google-ra (és akkor szinkronizálja őket), vagy megpróbálod .csv-be lementeni őket és azt beszívni a google címtárba.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Dreamie
őstag
válasz N4ri87 #10196 üzenetére
Szia!
Problémával én is találkoztam, keress vissza "Játékos" hozzászólásaira, ott le lesz írva, de röviden én is leírom. Amit előttem elmondtak, ha a google címtáraddal szinkronizálsz akkor oda a képeket lebutítva menti le, szal a telefonban is így lesz, ha viszont, a contactokat és a képeket telefonra mented be, akkor az marad klassz minőségű. Még vmi, ha már benne van googles kép és a telefonra mentett kép, akkor lehet választani bal fönt a képek között, itt a "phone"-t válaszd és minden zsír lesz.
Ennyi, kicsit időigényes volt míg rájöjjek pár hete a dologra, de hála Istennek meg lett a megoldás.
Remélem segíthettem!
Üdv.: Dreamie
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Beatbox
csendes tag
Hali!
segítségre lenne szükségem....
Röviden és tömören a gondom, hogy a teló a múlt heti frissítés óta bizonyos alkalmazások (már volt Copilot navi, buddy runner GPS tracker, különböző játékok) használata közben 2-3 perc után lefagy és folyamatos reboot-ba kezd, csak az aksi kivétele segít a dolgon...
A telefon a 2.1 alatt hibátlanul működött, a 2.2-ra való frissítés után alkalmanként eljátszotta ezt, de a múlt heti frissítés után teljesen kikészült.Tudnátok javasolni valami progit, amivel meg tudnám nézni miért is fagy folyamatosan a telefon, illetve van valami frissítés ami után megoldódnak a fagyási problémák?
Köszi,
Beat -
LouiS22
veterán
válasz Beatbox #10211 üzenetére
Hát a legegyszerűbben úgy tudnád kideríteni, hogy nyomsz egy factory resetet, és egyenként visszarakosgatod a programokat. Az biztos, hogy nem a 2.2 hibája, sokkal inkább valami rosszul megírt alkalmazás okozza a problémát.
Ahhoz, hogy a telefon logjait értelmezni tudd, tudnod kell, hogy mit keress. Szóval a program segítségével kiderítem dolognak ez a hátránya.
PS: Félve írom le, de próbáld ki azt is, hogy a warez appokat elfelejted (egyet név szerint is megneveztél, a többire csak utaltál ), és nélkülük próbálkozol. Gondolom sejted, melyik alkalmazásokra gondolok...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
mondjatok nekem kérlek egy olyan appot, ami a kijelző fényerejét állítja pontosan ugyanúgy 3 állásban (leggyengébb, közepes, legerősebb), mint a beépített android widget, ahol a 4 másik funkció kapcsolója is benne van, és illeszkedik a többi ilyen kapcsolóhoz megjelenésben
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
r4z
nagyúr
Egy szép kezelőfelülettel megáldott, okos ébresztőóra: [link]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
N4ri87
senior tag
válasz Dreamie #10210 üzenetére
Ezt a jelenséget sajnos akkor is tapasztaltam, amikor nem googleből szinkronizáltam vissza a kontaktjaimat. Legutóbb viszont így csináltam és ha most egy kontaktnál rámegyek, hogy Edit, feldob olyat, hogy google, meg olyat is, hogy Phone. Ez miért van? Hogy lehet megoldani, hogy csak egy legyen és a telefon melyiket használja?
Köszönöm a válaszod.
C805
-
eos30d
aktív tag
válasz knorbi77 #10223 üzenetére
Azzal amit a kolléga mond. Fagyott, és egyszer csak kikapcsolt. Az elejébe még egyszer kétszer az aksi ki be segített de utána sorozatosan egymásután újraindult, a végén már csak akkor indult újra ha vártam vele, mert ahogy elindult ki is kapcsolt. De az enyém már a legutolsó időkben melegedett de rendesen. Mióta új az alaplap, meg lehet hajtani rendesen, meg se kottyan neki.
-
racerx
őstag
Na kéremszépen elindultam és is az úton, rootoltam a telót
Viszont kellemes meglepetés hogy minden beállításom, alkalmazásom megmaradt, pedig fel voltam rá készülve hogy eltűnnek. Normális ez? Vagy az unrevoked nem bántja ezeket? Csak a másik rootolási metódusokkal törlődnek a cuccok? -
DANCE CSÉ
csendes tag
Sziasztok most lettem én is Desire tulajdonos
Lenne egy kérdésem bár nem igazán ide kapcsolódik.
Vateráról vásároltam a cuccot. Ezért most értékelnem kellene és arra kértek hogy semlegesen értékeljek, mivel ilyenkor az eladónak nem kell fizetnie a vaterának
De ha semlegesre értékelek akkor én nekem emiatt nem kellene vmit fizetni a vaterának?
Köszönöm a segitségeteket -
racerx
őstag
A clockworkmod recoveryből csináltam egy backupot. Ez most kvázi olyan mint a ghost a pc-ken. Lementi fullra az aktuális állapotot, é ha vmi gebasz van akkor innen mindent vissza lehet állítani? Mert akkor elkezdeném a custom romokat pakolgatni, meg ext3 particiót csinálni, stb stb Első körben a leedroidra gondoltam, nagyjából minden benne van ami kell.
-
racerx
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz N4ri87 #10225 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy az összes kontaktot bemásoltam a "Phone"-ba. A phone-t és a google-t össze kell linkelni, de ezt asszem magától is megcsinálja. Ha összelinkelted akkor, bal felül kiválaszthatod, hogy melyik fényképet használod. Ennyi. A phone-t kell választani, ott jó a minőség. Nálam is mutatja, Google, Phone, Facebook... ezeket azért mutatja, mert össze vannak linkelve, tehát nem tudod kikapcsolni, ezeket mutatni fogja, de ez téged ne zavarjon. A kép jó lesz. Max úgy tudod kivenni bár ebbe nem vok biztos, hogy kitörlöd a google címtáradat, és kikapcsolod a szinkronizálást a guglival, de sztem ez nem annyira jó dolog, jobb, ha van belőle másolat, amihez bárhol hozzáférhetsz, ha bekakál a telkód, de ne így legyen!
Még vmi, ha esetleg vki sim kártyáról másolja be a kontaktokat, és pl.: Andrea, Andrea1, Andrea2,... van akkor ezeket is össze lehet lineklni, ha jól sejtem, és egyként lehet használni, szal nagyon állat a telcsi, nagyon sok lehetőség van benne, amit még 2 hét után sem tok!!!Remélem megválaszoltam a kérdésedet!
Üdv.: Dreamie
u.i.: A People/menu/view-nál én csak a telefont pipáltam ki.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
LouiS22
veterán
válasz N4ri87 #10225 üzenetére
Azért van így, mert biztosan van olyan - elvetemült - aki a SIM-en, vagy a telefonban tárolja a telefonszámait. Rájuk is kell gondolni. Vagy bebeszélték nekik, hogy a google minden adatát átnézi, és jajj, most mi lesz, lőttek a magánszférának, blabla. Én úgy vagyok vele, hogy ha a google-nél bárkinek is az a heppje, hogy a magyar ismerőseimmel váltott emaileket, meg a telefonszámaikat böngészi, akkor örüljön neki. Nekem fontosabb, hogy bárhol, bármikor el tudom érni ezeket az adatokat, nem vagyok a telefonomhoz kötve, mindössze egy működő internetkapcsolat kell, és nem ha netán ellopják, beázik, tönkremegy a telefon, mindig van egy biztonsági mentésem. Na, én ezért szinkronizálom a google-ba a névjegyeket.
-
i400
senior tag
ha már szinkronizálás meg telefonkönyv a téma 1 kérdésem nekem is lenne: felvettem egy új számot, a kérdésnél hogy hova mentse a telefont adtam meg (a people menu view alatt is az van kipipálva hogy a telefonban lévőket mutassa) namost hiába szinkronizál a telefon nem kerül be a google címtárba a többi 232 mellé és kézzel sem tudom hogy tudnám megadni neki hogyha felveszek egyet akkor azt lessssszives oda is berakni jól.
vagy gmail-re kellett volna menteni és akkor onnan lefelé meg működik??? -
racerx
őstag
Az mért van hogy a Titanium backup nem hajlandó futni, mert azt mondja hogy nincs root jogosultságom, amikor minden más megy(rom manager, marketenabler).Lehet hogy a gyári romra rakott root kevés neki? Mert még vmi busyboxot is emleget indulásnál??
-
DANCE CSÉ
csendes tag
Nah ujabb probléma
Letöltöttem a htc honlapjáról a HTC sync nevü programot
Zenéket csak mappástól engedd másolgatni, de 130 zenéből csak 29 ment át.
Nem volt még HTC-m és nem nagyon vagyok még képbe.
Köszönöm mindenkitől a segitséget[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest