GeForce GTX 295 sinkt auf 360 Euro : [link]
MSI to launch OCed GTX 285 as well : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Majd lesz ebből Super oc MSI is.
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung
az alsó képen...hát szebb a matricája a 280nak 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Láttam már ennél szebb matricát is.
Gainward-nak sztem nagyon durván néz ki... 
[ Szerkesztve ]
(#406) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#397) üzenetére

, várjuk az eredményeket!
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
Köszi, hogy itt jártál, ezt folytasd az ATI-s topikban, mert itt erre senki sem kíváncsi!
Beowulf_78: Grat az új kártyádhoz (ez már nálad szinte mindennapos
), tesztelgess oszt' majd csepegtesd ide is az eredményeket! 
[ Szerkesztve ]

Előbb beszéltem egy Németországban élő barátommal, hardver eladásból él kint, és ma kapta meg az első 295GTX szállítmányt, 1 óra alatt eladott 16 darabot... 2 nap múlva meg megkapja a második szállítmányt, de már eladott belőle 21darabot, itthon mikor lesz ekkor a kereslet szerintetek?

Ég és föld... Említésre sem méltó(érted?
) 
Amerre a magyar gazdaság tart szerintem soha.

[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
(#412) sniper elite válasza Beowulf_78 (#411) üzenetére

Saját? Te árulsz karikat?
(#413) Beowulf_78 válasza sniper elite (#412) üzenetére
Saját.
Kártyát nem árulok. Ez már maradni is fog!
Ezt már nem lehet jobbra cserélni.

[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Hála az égnek mi?

(#417) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#411) üzenetére

fain

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
(#418) sniper elite válasza Beowulf_78 (#411) üzenetére

Figyi csinálsz egy képminőség tesztet, vagy legalább is pár screent
mert nagyon kíváncsi vagyok! Előre is köszi!

Úgy néz ki jövőhéten tulaja leszek egy 285gtx-nek a kicsike az XFX műhelyéből jön! 
Megint reszelhetek ki a házból!Kellene vásárolnom már nagyobbat! 
[ Szerkesztve ]
kapd is össze magad öregem...mert itt van az új lapom... fél órába tellett a 4.6GHz-et stabilizálni... szerinted meddig tart összekapni egy 5.3GHz-zet?

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Ne is mond. Már azon voltam, hogy megrendelem az i7-es rendszert, erre a forint megint összefosta magát és a mai árlistákat nézve csak a ramkit 8 ezerrel ment fel.....
Hogy szakadna meg az összes, aki ezért felelős....

Milyen lapot szereztél?

" Legegyszerűbb ha semmilyen formában nem említetek itt az ATI-t és akkor semmi gond nem lesz. "
Öreg, kapjál már a fejedhez, aztán gyorsan húzzál vissza a helyedre.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Na látod, hogy nem is olyan nehéz ez a P45 tuning. ;)
Egyébként meg 70k-ért akarok GTX-280-at... :'( tetves magyarország...
Lauda: Adatlap...
[ Szerkesztve ]
(#424) Beowulf_78 válasza sniper elite (#418) üzenetére
Minek csinálnék képminőség tesztet?
Ez a képminőség dolog már kezd egy kicsit unalmas lenni. Volt 3870 X2 kártyám...majd utána jött egy 8800 GTX. Az ég egy adta semmi különbséget se láttam se az egyik se a másik javára.
Ha meg beteszek ide képet semmire se mész vele, mivel ahhoz hogy ilyen szinten meg tudd nézni a különbséget, frame-re azonos helyen kell a prt screen-t nyomni mindkét VGA-val, majd egymás melletti monitorokon kielemezni. Szóval kérlek hagyj ezzel a képminőség teszttel.
Azt is elmondtuk hogy tök felesleges cserélned CFX-ről... 

Már megint riogatsz,remélem most nem csak a levegőbe beszélsz!Várjuk az eredményt!

Pedig lehet kapni!
Én 67-t adtam el az enyémet!
szar ez a 181es driver... a 180as sokkal jobban kezelte az órajelvisszavételt.... 
De pont Te offolsz és ne szabd meg senkinek, hogy milyen véleménye és tapasztalata legyen egy kártyával. Ja és ha működés közben lehugyozok egy ATI kártyát, neked ahhoz sincs közöd.....

Keldor papa: ok, nem tudtam, hogy ez már az új..... 
[ Szerkesztve ]
(#435) Petya2900XT válasza Beowulf_78 (#411) üzenetére

Big THX a képekért!
Fajintos nagyon...azt észrevettétek,hogy mióta te és Lara eljöttetek a gtx 200-as topikból sokkal kevesebb hsz-van?
Remélem nem zavarok itt Atisként
Laraxior:
Szabad írni neked msn-en,ha elfoglalt vagy??...mert már órák óta elfoglalt vagy 
[ Szerkesztve ]
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT
(#436) Dark KillerX válasza Beowulf_78 (#429) üzenetére

Egy kis Crysis Warhead bench,mondjuk 1920-as felbontáson very high-on 8 és 16os AA-val,meg esetleg kis Far Cry2 Bench?.

Mod.Annak kéne örülni,hogy végre van a PH-n egy húsvér GTX295-öt,és várni a teszteket
,nem pedig ölni egymást.Nyugalom
[ Szerkesztve ]
(#442) Beowulf_78 válasza Dark KillerX (#436) üzenetére
Crysis Wars Savanna map 1920x1200 noAA XP SP3 high 65-100fps között ingadozik. 1920x1200 16xAA 40-80fps között. Ennyire volt eddig időm. A többi térképen ennél csak több fps lesz.

Offot most egy darabig nem szeretnék találni
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!