Gondoltam, hogy ez lesz. Csak azért mertem megkérdezni mert az AC GTX hűtője jó lesz 260/280/285 kombóra.
R.I.P. Steve
Gondoltam, hogy ez lesz. Csak azért mertem megkérdezni mert az AC GTX hűtője jó lesz 260/280/285 kombóra.
R.I.P. Steve

Hol írtam hogy nincs fps csökkenés?
Annyira osztod itt az észt de azt se tudod mi az a AF.
Bekapcsolnám a Wars-ban de nincs fent.
Amúgy az DigitXT-nek igaza van.De talán te még a 9600-ra gondolva is Nv jut eszedbe.
Ne csak a felbontásra, Very, Ultra, Hyper High és a 16XQCSAA-ra legyél igényes. 
Olvass kicsit: [link]
[ Szerkesztve ]
Azért nem minden az NV sara. Azt régóta tudják a feljesztők, hogy az virtuális felületre kalkulált sugaras árnyalás probléma az AF-nek. Persze az igaz, hogy ez a probléma a DX10.1-es LOD utasításokkal megkerülhető.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Pontossan ez az... fel kéne ébredni mindenkinek a The Way It's Meant To Be Played-ből és használni a DX10.1-et. A Crysis szebb és gyorsabb is lehetne...
Ezt a beszélgetést akkor le is zárnám. Persze csak veled.
Bár amióta NV-d van, érdekes módon már nem "szúrom" annyira a szemed, mint amíg Ati-d volt, de látom azért még csírájában mindig ott van benned, az utálat, irígység..vagy mit tudom én micsoda. De igazából le is xarom. Ami nem megy azt nem kell eröltetni.
Ehhez a jövőben is tartani fogom magam veled kapcsolatban, ami remélem kölcsönös lesz.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Fogyasztásos kérdés:
Egy húzott q9550+GTX295 rendszert, meg a többi szokásos alkatrészt (4 giga ram, sok venti, 3 vinyó) biztosángosan elvinne egy Corsair HX620? 
Nem csak a Watt-ok miatt kérdezem, hanem a 12V-os ágak max terhelhetősége miatt. Eneél a tápnál ez 50A.

Nekem a HX520 elvitt egy 3.9-re húzott q9550-et egy húzott GTX280-at meg egy 8800GT alapon....
Szóval szerintem a HX620-nak ezt vinnie kell...ha nem fontos a moduláris akkor TX650...
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Nájjsssz

Az utálat csak a miatt van meg amiért enyhén lekezelő vagy.
Irigységről meg kifejtettem már neked a véleményem.
Ha kíváncsi vagy rá keresd meg.
Belátom!
Neked az ereidben is zöld vér folyik!
Témát én is lezártam. 

hát ez kurva yó érdemes volt gépet vennem..
profilomba ott a gépem aki esetleg tud valami megoldást.
ha nincs fenn nvdia driver max felbontas 1600 1024 amint felrakom ez 1280 1024re ugrik.. hiába állitok bármit nem megy nagyobbra ez mi lehet?? hihetetlen..

mert én azt néztem mennyi maxon ,te meg azt mikor van meg a 30fps hogy ne mondja senki hogy a gtx295 nem birkózik meg a gamel,ha nem így van akkor elnézést
igen, a gpu-z ablakra nem gondoltam.
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Mindenki magából indul ki.
De persze nem gond hogy ezt feltételezted, hiszen az ereimben is zöld vér csörgedezik.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Min is megy most a vita? Mellesleg keresek PCIe VGA tápcsatlakozót 6pinről - 8pinre! Akinek van kérem jelezze!
Origin -> Erdei88
vanvan...csak nem adunk
elvileg adnak minden kártya mellé...külön meg nem is kapható :valahol a szekrény mélyén van

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Nem újonnan vettem a kártyát és az eladó elfelejtette mellékelni, ez volt múlhéten, azt mondta postára adja, azóta is adja
Úgy hogy most az íróasztalaom pihen, este meg a macim helyett azzal alszok 
Origin -> Erdei88
ha ennyi után feladod akkor lehet hogy tényleg felesleges volt.
nézd meg az eszközkezelőben hogy a driver fenntvan e a videókarinál. Beowulf leírt egy metódust amit meg kell csinálni hogy normálisan működjön a gtx. ahelyett hogy 23-szor leírod mennyire szar hogy neked ilyen géped van már rég megcsinálhattad volna.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Parallax Occlusion Mapping van a motorban azon pedig gány az Anizó szűrés
Még jó hogy ezt a magyarok rakták bele 
(#904) Keldor papa: felesleges a dx10.1, az nv így is gyorsabb, olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, csak extrém felbontásokban marad le. Akkor lett volna jó, ha eleve így jön a dx10. Jövő ilyenkorra meg senki sem fog már rá emlékezni.

Ja ja, emlékeim szerint a DX9 nem indult ilyen nehezen. Tehát ott azért elég gyorsan jött egy radeon 9700-as. Na azok voltak a kemény kártyák. Mindjárt 100fps-el mentek rajta a játékok. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Az AC még csak most jelentette be a hűtőjét,hogy kint van már a 285 is.Gondolom úgy oldják meg,hogy 2 féle vrm hűtő lesz a csomagban és a megfelelőt kell felrakni.Máshogy nem menne.A TR meg régebben kiadta a 03 gtx-et akkor a 285 még sehol sem volt,gondolom ezért a kompatibilitás hiánya.
Nézegettem az AC hűtőt,de most nem leszek első.Megvárom míg valaki leteszteli aztán ha megéri cserélni csak akkor veszem meg.

lehet kevés a táp .
tuningolva van a gép?
próbáld csökkentet módban .
régebbi driverer
vagy cserélj velem kártyát 4870x2
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
pcbonto.hu vagy computermode.hu
R.I.P. Steve

Gyorsabb, kevesebbet fogyaszt-ban egyetértek, ezért is akarok GTX-280-at. 
DX10.1 valóban ott tart, ahol... senki se használja, és ahogy elnézem 2009-et ez már nem is nagyon fog változni. Ezért megyek át ismét a másik oldalra.
[ Szerkesztve ]
elmebeteg 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

táp nem lehet kevés , nincs tuningolva xpvel már előjőtt a nagyobb felbontás de a vistát kéne megoldanom mert xp 64 nem jatekra van..

A POM-ot már az eredeti Cryengine 2 is tudta. Very High Shaderrel aktiválódik is a Crysis-ban. 
Keldor papa: Pont most amikó tényleg gyünnek a DX10.1 játékok? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
295 tuning:
670/1444/2200 Eddig ennyire jutottam. A hőfok Crysis Wars alatt csak 2-3 fokot emelkedett a max.-hoz képest, 95 fokig melegedett 82% ventifordulat mellett.
Furmark tesztet nem néztem de 1h Crysis Wars teszten átment. 
Zsír, akkor kb 15% ebben is benne van. 
Kösz az infót! 
Amúgy érdekes, hogy eddig nem is jelentettek be sehol OC-s 295-öt.
Vagy csak én nem tudok róla?
Kint se nagyon lehet kapni...
Sima, nem OC kártyát se. Ezért nincs még OC verzió gondolom. Szvsz. a 700-as GPU környékét még fogja tudni, talán 2300mhz memóval.
Végülis 2db GTX 260 240SP-vel, és ezek azért mennek 700-as GPU felett single módban. Az hiszem 700-720mhz körül van a max. 24/7. Szóval nem kizárt hogy ez is fogja tudni a 700Mhz GPU-t.
Ez így ígéretes.
Már csak ez a hülye memó-méret zavar. Igazán rtehettek volna 2gigát, aztán csoki.
140 vagy 150K, ez már oly mindegy. 
[ Szerkesztve ]

Üdv Urak!
GTX285-öt szándékozom venni, de volna néhány kérdésem főleg táp ellátással kapcsolatban.
Összesen hány Ampert vesz fel a kártya max terhelésen?
Valamelyik tipusnál láttam hogy adtak hozzá molex->8pin átalakítot. Azon túl sok nem vezethető át.
A 2db 6Pin-es VGA csatim kb. 18A-tud. Ez vajon elég lesz?
A másik kérdéskör: 2D-ben használom a gépet 90%-ban csak 10% játék.
2D-ben leveszi automatikusan az órajeleket és a feszültséget a 285-ös?
Pont emiatt a 10% kevés játék miatt azon is gondolkodtam, hogy csak 260-ast vennék féláron használtan. Esetleg aki 260-ról váltot mondhatna néhány pozituvumot.
Ja.. és láttam hírdetni PALIT márkát. Ezt nem ismerem, de 10-12K-val olcsóbb mint a többi.
Miért?
Köszi!
World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!
Nincs gond a memó méretével...2x896Mb. Hidd el nem számít, semmi jelentősége, hogy 2gb vagy 1,8gb. Még az 1,8gb is jelentősen túl van méretezve a mostani játékokhoz.
260-as kártyát vegyél 216SP-vel.
Felesleges jobb, ha 10%-ban játszol csak. Sok pénzt is spórolsz vele. Pontosan nem tudom mennyit fogyaszt a 260...annyit tudok hogy a 280 és 285 között 50W különbség van fogyasztásban. Ahogy a 285 295 között is 50W van.
Volt 260-as kártyám, volt 285 is...ha ilyen kis mértékben játszol felesleges a 285, max. 20% lehet a különbség teljesítményben. 

Köszi!
A teszteket nézegettem és azért volt különbség 1920*1200-ban, de tényleg nem sokkal több mint 20%. [link]
Lehet hogy 30fps felett nem látjuk a különbséget, de én mégis úgy éreztem eddigi kártyáimnál, hogy nagyobb fps-nél folyamatosabb és élvezetesebb a játék.
(egyébként az a 10% játékidő akár lehet annyi mint másnál 20-30%)
A 2D-s fogyasztásra kényesebb vagyok mint az árra.
Nem térül meg, csak jobb azt hinni, hogy teszünk valamit a zöldebb világért.
Ráadásul a halkabban is lehet hűteni. (ezért is érdekelt volna a 285-ös 2D frekije)
És az is lehet szempont hogyha 5-6 hónap múlva eladom, akkor 285-ön kevesebbet bukok. Vagy másképp: havi 3.000 Ft-ért használtam egy jobb kártyát.
Ugye 260-asból nem lehet még kapni az 55nm-es 3. generációt?
Egyáltalán honan lehet tudni, hogy GT200b GPU-s valamelyik kártya?
Úgy tudom nincs még egyelőre 55nm 260. A 216Sp-s 260-at is jelölték a tipusba beépítve, valahogy ezt is meg fogják oldani.
285/295 esetében a tipusszám ("5") jelöli az 55nm-t.
A dobozon nincs feltüntetve az 55nm.
Nem akarlak lebeszélni a 285-ről. Nagyon jó kártya, és ha a pénzileg meg tudod oldani akkor vedd a 285-öt. 1920*1200-ban jóval erősebb a 285 ez nem is kérdés, de nem derült ki idáig milyen felbontásban is tolnád. 1680*1050-ig a 260 bőven elég...1920-tól kellhet esetleg a 285.

"Will work ONLY on EVGA graphics cards, and ONLY for EVGA registered users.
Ez így sajnos nem sokat fog érni...kár...de hátha meghackelik.
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"
292ft felett van az Euro..

Hát,hogy hány ampert vesz fel azt nem tudom megmondani,de nekem a hx 620 csont nélkül elég,szerintem még a hx520 is.(persze az is befolyásolja,hogy milyen procid,stb. van)Tesztekben felszokták tüntetni a fogyasztását is,de kevesebb mint a 280-é.A 285-re 2db 6 pines pci-e csati kell,nem kell 8-as mint a 280-ra.
2d-ben 300/100-ra veszi vissza az órajeleket.Működik ugyanúgy mint a 260-nál,arról váltottam.Igaz kicsit még sántít,de ez driver probléma ugyanis a mp is megemeli az órajalet.Ez a 260-nál a kiforrott driverekkel már nem volt.
Ha nem játszol 1680-nál nagyobb felbontásban szerintem is elég a 260.A bazárosoknál láttam már,hogy hírdettek 55nm-es 260-at de,hogy tényleg volt e vagy csak listában ez más kérdés.Amúgy szerintem nem lehet még kapni,esetleg nagyon elvétve.
A palit nem olyan ismert márka nálunk szerintem azért is olcsóbb,mint ahogy az asus meg írreálisan drága.De ref kártya szerintem ugyanolyan.
[ Szerkesztve ]

Lehet hogy 30fps felett nem látjuk a különbséget
Dehogynem, a 30 FPS csak a játszhatóság alsó határa,
amikor már ráfoghatjuk az egymés után felvillanód diszkrét
képkockákra, hogy ez már valamilyen mozgást mutat.
Na megyek is a 285-ömért, aztán majd jelentkezem.
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Hali skacok mi ujság driver ügyben? bevált az új whql ? vagy még mindég prüszköl.
Nekem ugyanaz mint az összes eddigi a 285-re.Mp megemelei az órajelet és játék után nagyon sokára veszi vissza,vrm-et nem tudom monitorozni,de amúgy tökéletes. 

Köszi
akkor még mindég nem tökéletes
,
NV
Ha így folytatják lehet ati lessz 

Köszönöm a válaszokat!
Volt már olyan mikor minden tökéletes volt?Az Ati-é talán az?
Illetve a 260-as kártyámra volt olyan driver amiben ezek a hibák már nem jöttek elő.
De mondjuk ezekkel még kiegyezek,legalább a játék nem bugos meg ne dobál ki,stb...