Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#453) Petya2900XT válasza Beowulf_78 (#452) üzenetére

Petya2900XT
(fanatikus tag)

Aztamindenit.....az már igazi jó barát lehet,más helyen csak 120-ér láttam..azalatt se..volt ahol kiskerbe 170-et kértek érte..azt hittem 2 adnak annyiért :DDD

[ Szerkesztve ]

Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

(#456) strebacom válasza Beowulf_78 (#411) üzenetére

strebacom
(senior tag)

#411....re húú tesó nagyon de nagyon gratulálok én is filózok rajta.....az isten áldjon meg hogy ilyen jó ember vagy nagyon sok köszönet a tesztért....irjá má még többet hogy mi van!!!!
Köszike...... :R :R :R :R

102k. de tesókám ne kamuzz....ez nagyon low ár én még külföldröl sem tudom ennyiért beszerezni...pedig benne vagyok a bizniszben..... :(

[ Szerkesztve ]

Gianni The Best!

(#458) raziel01

raziel01
(senior tag)
LOGOUT blog

Szánalmasok vagytok. Direkt szólt a moderátor, hogy fejezzük/fejezzétek be az offot, de csak nem bírtok csöndben maradni.

#457: minden maxon megy vele 1280-ban. Ennyit a nagy hozzáértésedről. Ha csöndben maradtál volna jobban tetted volna. GTX 280 biztos megérte. grat hozzá.
Ennyi. Többet nem kívánok offolni.

[ Szerkesztve ]

SE X8 GDX v26, Xbox 360 Slim 250 GB Valhalla

(#459) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Január 8-án volt az új kártyák premierje, ma 13-at írunk és sehol a PH-s teszt. Kicsit szomorú, hogy külföldön már minden oldalon fenn van a saját teszt, nálunk meg a fórumozók beelőzik a PH-t. Nincs ez így jól. :(

(#460) raziel01 válasza tome.jr (#459) üzenetére

raziel01
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó teszthez idő kell. Inkább jelenjen meg később a teszt, de akkor legyen nagyon jó.

[ Szerkesztve ]

(#461) Beowulf_78 válasza strebacom (#456) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi érdekem lenne hogy hazudjak? :F De tudod mit...130k-ért vettem. most jó? :U
Azt felejted el hogy 30 évesen ezek a fajta hazugságok már nem menők.. :B Persze én eleve nem vagyok hazug. Soha nem is voltam az. :U
Mint ahogy a tesód sem vagyok. :U :R

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#462) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Ahogy látom, kevés lesz ide a 3 gigás q6600. CoD WaW konstans 91fps nálam. Ami durva, az a Cryostasis, az jó 2x gyorsabb a hd4870-emnél. Gtx285-tel összevetve persze. :) Előbbi 800/4000ren ment, utóbbi alapon. Felbontás csak 1280, de ennyit tud csak a monitorom.

Semper Fi

(#463) Lauda válasza raziel01 (#458) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne röhögtess. Indíts el maxon, élsimítással egy crysis-t vagy GTA4-et vagy FC2-őt.....
Köszi, megérte, mert ezen tényleg fut minden maxon, vegyél egyet és nem kelted itt a feszkót, köszi!

(#464) beteg

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

első ránézésre:
295 sokkal hangosabb, de sokkal, mint a 285. két 295 meg már majdnem elviselhetetlen 7/24-re. max tesztelgetni, rekordozni jó. mondjuk arra jó. húzott procival, alap vga órákkal 25k a vantage.
játszani nem tudom hogy fogok mellette. valszeg sehogy :D egy 285 sokkal "emberibb" bár inkább a vadállat illik rá :D

(#465) tome.jr válasza raziel01 (#460) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

6 nap csak elég kellett volna hogy legyen ahhoz a nagyon jó teszthez. Amúgy kíváncsi leszek milyen tesztkonfig lesz párosítva hozzá. Az igazi az lenne ha valami csúcs Core i7-et raknának alá.

(#466) Beowulf_78 válasza joshua7 (#462) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak hogy tudjátok...joshua7 vette meg a 285-öt tőlem. :K :C :C

FC2 összehasonlítás janos666 jóvoltából.
Mind a 2 kártya tuning eredményét teszem közzé, a 4870 az övé, a 285 eredményt pedig a 285 logout-os tesztemből vette ki:

4870

1920x1200 2xAA min 18,96fps avg 30,05fps max 50,17fps

GTX 285

1920x1200 2xAA min 39,60fps avg 50,18fps max 73,61fps

Ekkora a különbség, amit valami brutál soknak tartok. :Y :C :C

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#468) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#466) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Hát ez brutális különbség :Y

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#469) Beowulf_78 válasza beteg (#464) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezt a hangzavart 3870 X2 kártyámnál már megszoktam. Húzd fel 80% a ventit... ;] Kb. mintha Ferihegyen lennék. :DDD 2 GPU-s megoldásokat sosem fognak tudni megoldani halkabbra. Ezért furcsállottam hogy "belcsapsz a lecsóba" mindjárt 2 kártyával. :) Iszonyat hangjuk lehet. Megnéztem 100% 4000rpm forog! ;] Illetve nálad 2x4000! :DDD :DDD

(#471) FragStaR

FragStaR
(fanatikus tag)

Kérhetnék egy Clear Sky 295 vagy 285 benchmark tesztet mivel elsősorban nekem erre kéne term max grafikán.

Adtak ki a Clear Sky hoz külön teszt progit nem kell az erdeti cd vagy game hozzá csak letöltöd és install kb 350mb bigthx!

[link]

(#472) beteg

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

ezek szerint egy core i7 920-nak 4200-on, 6 db ramnak, 3 db ssd-nek, 3 db sata vinyónak, 4 db vetinek, a víznek és a
2 db 295-nek még egy házi barkács szinten húzva is
elég a corsair 750TX
nem tudom kimérni a fogyasztást, de szerintem röhögve, mert a táp még mindig nem "indult be"

(#474) biggamer válasza Beowulf_78 (#466) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Kiváncsi leszek a 285-295 párharcára, milyen különbségek lesznek teljesítményben, FPS-ben.
Hogy bár jóval hangosabb állítólag a 295-ös, érdemesebb-e annyival drágábban megvenni ?
Ér-e annyit az a többlet erő amit ki lehet belőle préselni, nem tesztre hanem állandó teljesítményre, gamézásra ?

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#475) beteg válasza Beowulf_78 (#469) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

volt egy napig 4850-em, aztán egy estét 4870 :) eddig azt hittem, az az ipari szemét
"sokáig" 9800GX2-öm is. az jó volt. de ez :F
bár nagyon úgy fest, hogy elmérték ezt a 40%-ot, mert vantage alatt sem megy 70 fok fölé a kikényszerített 25%-al!

(#474) biggamer: efelől semmi kétségem! nem annyival veri, mint amennyivel hangosabb :DDD

[ Szerkesztve ]

(#476) tome.jr válasza beteg (#475) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már be van vezetve hozzád a víz, miért nem veszel rájuk blokkot? Vagy nem lesz hosszú a barátság?

[ Szerkesztve ]

(#479) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#466) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, a Crysis egy vicc ATi-n. Hiába is mondja sok teszt az ellenkezőjét... bár igaz, hogy nV-re lett optimalizálva, az AMD-t meg kizárták annak idején, de a teszteket nem értem, hogy miért hazudnak...

(#480) Beowulf_78 válasza biggamer (#474) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1h Crysis után mind a 2 kártyán 85 fokos a GPU alap venti szabályzással.
A 295 jóval erősebb ez az eddigiekből is kiderül. Annak éri meg akinek a monitor felbontásából adódóan nincs más választása, mert olyan igényes kis f@sz mint én, és számít neki a szűrés is. :DDD 1920-tól indokolt lehet a 295. Alatta semmiképpen se, 1680-ra és full HD-re is (nem full részletességgel) bőségesen elég a 285 is.
Az árkülönbség nagy, legalább 30k, ezért csak az fogja megvenni a 295-öt akinél indokolt a használata. ;)

fater: Miért hazudnak? Mert minden erről szól a mai világban...a lóvéról, és az összefonódásokról, ki kitől függ stb. ;) A teszt valódiságára meg magasról sz@rnak, nem az a lényeg. Az csak másodlagos.Sajnos. :(

[ Szerkesztve ]

(#482) Keldor papa válasza raziel01 (#481) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szépen kérlek, hogy fejezzétek be.

Beowulf_78: Mérhetnél egy 1680×1050 16xQ AA-t.:D Amúgy SLi-vel elérhetővé vállik a 32xQ AA is, nem?

beteg: Te meg mérjél valamit 64xQ AA-val. :DDD

(#483) beteg válasza tome.jr (#476) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

idén nem veszek már semmit :))

közben meg van a ph-s házi vantage új első helyezetje :) [link]

(#480) Beowulf_78: meg annak is megéri, aki szereti, ha 1680x1050 ben is kiakasztja a cod4,5 a 250-et. meg az a hobbyja, hogy cod2-ben 800 fps-el játszik, meg ha a játékok úgy általában 120 al mennek, vagy én már beteg vagyok? :DDD

(#484) biggamer válasza Beowulf_78 (#480) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Köszi.

Viszont, ha a későbbiekben valaki esetleg nagyobb monitort szeretne, akkor mindenképpen jobb a 295-ös.
De ha az embernek csak kisebb monitorja van, akkor tovább lesz elegendő a 295-ös, akkor is ha erősödnek gépigényileg a gamék, nem ?

beteg
Fogadjunk, nem bírod ki. ;]

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#485) Lauda válasza beteg (#483) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem is lenne mit megvenned..... :DDD Esetleg egy fejlesztés 965-re.... :P

Talán pár hét alatt rendeződnek az árak és már meg is lépem a cserét..... :O :DD

(#486) joshua7 válasza beteg (#483) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Szép. :)
285-tel néztél Vantage-et?

Semper Fi

(#487) beteg válasza joshua7 (#486) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

igen, de biztos felejtős volt, mert már nem is emlékszem, hogy mennyi volt :D
a vinyóm meg, amin tartottam az összes tuning cuccomat, ma halt meg :(
az előző samu 1 terrásom meg pont akkor, amikor a 285-öt tettem be :D:D nem tudom, sirjak, vagy röhögjek

(#488) Beowulf_78 válasza beteg (#483) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagy beteg. :DDD Fanatikus vagy. Ez teljesen más. Viszont akkor én is beteg vagyok, ha te is. :DDD :DDD

biggamer: Az vásárol okosan aki nem a jövőre tervez, mert arra nem lehet építeni. A jelenre kell tervezni, abból lehet kiindulni. ;)

(#489) VinoRosso válasza Keldor papa (#479) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogy zárták ki az AMD-t Crytek partnerek ők is...csak az ATI nem :DDD

(#464) beteg: Na mire találták ki a vízet? Na mire..?? :C

Látom jöttek "razziázni" az ati-tól :((( Még hogy a 8800GTvel egy szinten :F ...lehet 9600GT-t akart mondani inkább a srác.

Beo: esetleg "baráti áron" nem indítasz valmi VGA bizniszt? szívesen vennénk itt szerintem "páran" :U

(#490) SzlobiG válasza beteg (#483) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Pedig víz való azokra én biztos nem bírnám ki főleg, hogy már megszoktam kussba van a gép.:D SLI mennyire van kihasználva játékokba? Egyáltalán van vmi gyorsulás 2GPU VS 4GPU?

[ Szerkesztve ]

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#491) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#482) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mibe kellene előjönnie? Crysis WH? :B

(#492) beteg

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

valamit elbénázok. akartam dobni crysis képet, de köze nincs a 80 fps-hez :( 40 körül van 1680-ban full maxon. na majd holnap. újra rakom úgyis a wint neki. Viszont ez az első kártyám, ami nem cicereg a crysis menüjében!! sőt, sehol :)

"Az vásárol okosan aki nem a jövőre tervez, mert arra nem lehet építeni. A jelenre kell tervezni"
ez akkora bölcsesség! :R :R ki kéne adni.

VinoRosso: :) és hol lehet kapni vizet rá? :) :) én még csak tervrajz képet láttam róla.

(#493) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mirror's Edge VGA test

8800GTX beszarás milyen jól tartja magát, hála a 284bit/768MB vRAM-nak.:D HD4870 X2 érdekes... gondolom CF bug.

[ Szerkesztve ]

(#494) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#491) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Driverben ott kell lennie. Esetleg Source Engine játékok is felismerhetik. Crysisban, CoD-ban tuti nem fog megjelenni...:(

(#497) beteg válasza Keldor papa (#494) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

controll panelban is csak ez a max: 16xQ

(#499) Keldor papa válasza raziel01 (#495) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1280×1024 NoAA.:( Rossz beállítások szvsz... ez már kicsit pofásabb: 1680×1050 4xAA

(#500) raziel01 válasza Keldor papa (#499) üzenetére

raziel01
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen itt más a helyzet. De még így is tökéletesen játszható 35 FPS-el.
Itt látszik az, hogy kis odafigyeléssel lehet jól optimalizált játékot csinálni.
Mondjuk a 4870X2 a leglassabb az kicsit gyanús nekem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.