Ugyan azon az odalon a giga gtx 285 98k szal tuti xar az ár.
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Ugyan azon az odalon a giga gtx 285 98k szal tuti xar az ár.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Nah...akkor én is itt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Holnapra kész a logout-os Gigabyte GTX 285 teszt! 
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
és az ominózus 1. hsz is 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Ahogy mondod fater!
Ha lesz benne olyan infó amit még hasznosnak találnál, beletehetjük majd az 1-es hsz-be. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Már 110.000 Ft a XFX 295-ös. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

de jo lenne ha kaphato is lenne, nem csak rendelheto, vagy tevedek? 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
tudok helyet, ahol hétfőn reggel már vihető lesz.

3dmark06 alatt azonos teljesitményt hoz mint a 4870x2es...De vantageba elhuz.....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Engem speciel nem ez érdekel, hanem az hogy érdemes-e leváltani CFben lévő 4870x2 kártyáimat, egy 295 SLI-re, mit kapnék cserébe? Ugye DX10.1-et nem, de akkor mégis mit? valamennyivel gyorsabb lesz pár játék? De képmínőségben is jobb választás?

Üdv.!
Ha valaki valahol találkozik Zotac GTX 285 AMP!-al kérem dobjon nekem egy privit.
Köszönöm!
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung
+ azt, hogy ha még most el tudod adni jó áron a két x2-őt, akkor egy darabig megint nem értéktelenededik el annyira a karid, + nem két kártya lesz a gépedben, hanem egy, +nem fog annyira fűteni, + sokkal halkabb lesz (hacsak nem vizezed az ati-kat)

Ket tegla helyett masik kettot.
Nem erdemes valtanod...
(#161) beteg
Sniper ket GTX295-rol beszel... Meg a vegen bemagyarazod neki a cseret... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
kettőről?? de egy is majdnem olyan gyors, mint két x2, nem? vagy csak rossz adást néztem?

Hát SLI be joval gyorsabb mint a 4870x2 es cf ben......De ha nem bencselsz akkor játékok miatt teljesen felesleges....Esetleg halkabb valamivel a 2db gtx...A képminöségbe aztmondjak az ATI jobb...De én nem veszek észre különbséget...

ha van rá pénze miert ne de még énis ezen csodalkozok, valaki jatekra használ ket ilyet, 30"-as dellhez maximum, alatta nincs sok ertelme...
beteg: annyira azert nem gyors 
[ Szerkesztve ]

Hát nemtudom nekem 28" as moncsim van és mindig 1920x1200 on játszok és e8600 4500 on és 4870x2 es volt a gépembe és a crysis is ment vele dx10 ben 4x es élsimitassal....Tehát nekem az böven elég volt....Ha jol emlexem 28 fps alá nemnagyon ment...Játszani 4870x2 es cf et tuti nem cserelnek le föleg hogy kb min.60e be kerülni a 4870x2 cf & gtx295 sli csere....

Tessék : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

neki sincs raktáron bármennyire meglepő 

Hali!
Teljesen egyetértek veled! Valahol láttam egy tesztet a 295-ös, és a 4870x2-ről, Crysis, nagy felbontásban, pontos értékeket nem tudom, de a lényeg: 295-ös átlag fps: 28,7, 4870x2 27,8!
No most akkor szabad cserélni szűk 1 fps-ért, és méd dx10.1 sincs, hát nem!Főleg hogy az nvidia kártya 499 dollár, az
ati meg bejelentette, hogy 449-ért adja a 4870x2-őt! Bár nekem csak egy 4870x2 van, de teljesen jó a kártya!
[ Szerkesztve ]
... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/
Vett már tőle valaki? Akinek persze már otthon figyel a kártyája... 
Bírom egyébként hogy itt a PH-n mindig ez van. Letördelik az árakat úgy, hogyha konkrétan kell valami akkor hitegetnek, meg "majd jövőhéten", "sajnos nem érkezett meg, én is várom" és hasonlók.
Szóval be kellene fejezni legalább addig ezeket a felesleges linkelgetéseket, amíg nincs róla bizonyság hogy tényleg van neki.
Persze ez nem neked szólt, csak úgy általánosságban.

Annak ellenére hogy nem neki szántad jól eltaláltad vele. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Lenyeg, hogy a GTX295 kenterbe veri minden teren az X2-t.
Persze, ettol meg nem kell cserelnetek... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Valakire emlékeztetsz. 

Az lehet, nem istenitem én az x2-őt, de ha 50 dollárral drágább a GTX295, akkor vettél +3 fps-t, 50 dolcsiért? Ez nagyon rossz ár/teljesitmény arány! 

Nemcsak 3 FPS, hanem kevesebb zajszint, kisebb fogyasztas, PhysX.
50 dollart meg nem szoktam nezni...
Fuck yourself Jay Wilson

Jó neked hogy nem számit 50 dollár! A PhysX-et meg hagyjuk már, kimondottan a Gf-hoz való, arra van fejlesztve, ezt ne számoljuk bele az nvidia fizetett tesztjeiben van csak! Tiszta p@@@@szt vakitás az egész!

Parasztvakitas a DX10.1 meg a tesselator. Reg kukazva lesz az osszes DX10.1-es kartya mire gyakorlati hasznat latnad...Foleg, hogy az userek 80%-a meg mindig XP-t hasznal. Ev vegere meg kopogtat a DX11...
Ha lehet, mashol fenyezd az X2-est ne egy NV-s topicban...
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Nem áll szándékomban semelyik kártyát fényezni, mindegyiknek voltam tulajdonosa, de hagyjuk a dx11-et, főleg azon gyártónál, aki képtelen dx10.1-es kártyát kiadni a riválissal egy idöben, és inkább patch-nek álcázott butitást ad ki az Assassins Creed-hez, ami 10.1-böl 10-es dx-et csinál! Persze hogy a felhasználok zöme még Xp-t használ! Nagy a renszer igénye, ha valaki gamelni akar, az sokat veszhet egy Xp Vista cserével! ...és akkor itt kezdünk beszélgetni a dx 11-ről? 

Mármint a Vista-nak nagy a renszer igénye!

Szerintem aki játszik, és telik neki 100+os kártyára, az ki is szeretné használni a kártyát 100%osan, így vistát használ. De javítsatok ki ha tévedek.
Origin -> Erdei88

Marmint XP alatt még DX10 sincs nemhogy 10.1... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Én nagyon jól tudom hogy nincs! Ezért használok két op rendszert, Xp Sp2 x64, meg Vista Sp1 x64! Ami dx10 az Vista-ra települ, ami az, az meg az Xp-re!

Eloszor is osztod itt a hulyeseget, hogy mennyit lehet vesziteni jatekok alatt az XP-Vista cserevel, masodszor meg felhozod az x64-es XP-t ami az osszes kozul a legrosszabb valasztas jatekra... 
Fuck yourself Jay Wilson

Akkor mi a javaslat 4giga ram mellé? Vista már van! Azon nem minden játék indul el! Ja!!!!! Melyik rész volt a hülyeség? Csakhogy legközelebb le ne irjam! Láttál már leirva gépigényt játékokhoz? Ott külön van hogy milyen hardver kell xp-hez, és milyen Vista-hoz! Emlékeim szerint a Vista-nak kell az erősebb! Vagy tévednék?
Aki pedig xp alatt nyomja egy gépigényesebb játékkal, az bizony ugyanezen konfiggal, Vista alatt meglepődhet! Ha ez is hülyeség akkor bocs! 
[ Szerkesztve ]

Ha pl. a Te konfigodat veszem alapul, nyugodt szivvel ki merem jelenteni, hogy a sebessegbeli kulonbseg XP es Vista kozott (ha van egyaltalan) nem megy a jatekelmeny rovasara (DX9-es kodot feltetelezve).
De ha lehet, ezt ne folytassuk itt tovabb mert nagyon mellekvaganyon vagyunk... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Ok!
Ezt egy korábban linkelt teszt már megmutatta, hogy magasabb felbontáson, nagyobb szűrők mellett a 4870X2 jobb teljesítményt mutat mint a 295 ha nem is sokkal:
Aki ilyen kártyát vesz az full hd környékén fogja használni. A kenterbe ver minden téren nem biztos, hogy megállja a helyét. (Tudom te melegedés, zaj, driver szempontokat is nézel de akkor se minden téren, teljesítmény téren pl nem feltétlenül)

Ki a fene hasznal 8XAA-ot? Foleg 1920x1200 vagy nagyobb felbontasban...
(feleg, hogy nem is vevodne eszre a kulonbseg 4x es 8x kozott. Meg alo kepen sem nemhogy jatek kozben...
)
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Mondjuk abban van valami, hogy nem 800*600-on akar az ember 500FPS-t, de ez a driver még közel sem kiforrott.Várjunk még az eredményekkel...

Aki megteheti
Azért akad játék ami 1680x1050en fullon már megizzasztja ezeket a karikat. De azt nem tudom hogy 28"+os monitoron hogy lehet játszani? Én a 22"est is a szoba másik végéből nézem hogy lássam normálisan 
Origin -> Erdei88
Ezen a szinten már elvárás a VGA-val szemben, hogyha az ember belép a menübe akkor ne azon kelljen töprengeni, elég-e a 4x AA a 8xAA helyett, az felhúz mindent maxra aztán vagy észreveszi a különbséget vagy nem. Ez már csúcsszegmens, itt már mindent illene tudnia a kártyának. szvsz.

Aquagrafx Introduces Waterblocks for the GeForce GTX 295 & GTX 260 : [link]
/ ajánlom Laraxior figyelmébe
/
[ Szerkesztve ]

Nekem 27"-os a monitorom és ennél nagyobbat nem is nagyon érdemes venni, de szerintem az 1900x1200 felbontás minden játékban tökéletes, ezek a kártyák már nem 22"-os monitorhoz készülnek, legalább is szerintem kell egy 24-26 minimum, amúgy meg van egy olyan sejtésem hogy korai az öröm mert az nvdiai képes eljátszani a 295-el amit a 9800gx2-vel az az pár hónapon belül kiadnak, egy GPU-s karit ami verni fogja, 280GTX-el is ez volt a helyzet, szóval lehet érdemes várni, bár én szerintem levan maradva az Nvidia azért se nagyon vagyok már oda értük, azért egy ilyen csúcskategóriásnak kinevezett karinak minimum kéne egy DX10.1 és GDDR 5 memória, bár nem tudom mi az üzletpolitikájuk, valószínűleg az hogy minél jobban lehúzzák a bőrt a következő sorozatig az emberekről!

Aki megtehet mit? Hogy 8xAA-ot hasznaljon?
Azokat nem sajnalom, megerdemlik... 
Fuck yourself Jay Wilson

Aki hajlandó 500$-t kifizetni egy kártyáért annak szerintem sem fog számítani még 50$ csak,hogy neki legyen a leggyorsabb kártyája. . .
A leggyorsabb kártyának mindig presztízse van és aki megveszi annak nem igazán számít a ár/teljesítmény arány. . .ez sohasem számított a csúcskategóriában.
Sőt mostanában,hála az égnek még a csúcs VGA-knak is elfogadhatóbb áruk van mint pl. 2 éve.
A PhysX meg kb. annyit ér mint a DX10.1 tehát ez is kb. ega. . .
De ez tényleg nem a 4870X2 vs. GTX295 topic. . .
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

Ezt az NV borlehuzos dumat mar eljatszottad egyszer...viszont a konfigodat nezve rajtad sem sokat hagytak a konkurens gyartok...
En valahogy ugy vagyok vele, hogy nem szerteket fizetne azert amit "nem hasznalok". 30-40FPS felett meg minden pazarlas. Ettol fuggetlenul megveszem a csucs VGA-t ha kedvem tartja, de nem a 8xAA, DX10.1, DDR5 vagy hasonlo bohocsagok miatt. Egyszeruen valtok, ha szukseget latom...
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Az első verzió ami hivatalosan is támogatja az új kártyákat: ForceWare 182.10 WHQL
Ezt elírtad véletlen az alsó linkeken már helyes,181.20 WHQL ha valaki jelezte már akkor tárgytalan... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Review of GeForce GTX295 Who Brings NVIDIA Back to the Throne : [link]
/ page 1-11 /