Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#301) SSJPeter

SSJPeter
(senior tag)

Na az XFX honlapján ki is van írva, 1.5inch a vastagsága az kb. 4cm. . .

[ Szerkesztve ]

"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

(#302) Drizzt válasza Laraxior (#281) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akörül van pedig átlagban.

Főleg Clear Skyban, s Crysisban kéne látványosnak lennie a különbségnek.

Beowulf: szerintem meg inkább most +20-30e, mint minthogy a 285-tel a fél év múlva megjelenő játék már be-be röccenjen, 295-tel meg meg se akadjon. :)

Ui.: a játékok bencheire gondoltam, nem Markokra.

[ Szerkesztve ]

(#303) banderasz77 válasza SSJPeter (#301) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

3,81 mm pontosan :R

(#304) banderasz77

banderasz77
(PH! addikt)

Szemezgettem 7 vége felé egy MSI 280GTX SuperOC-val, de szerintem megvárok egy GTX285-öt. Főleg, mert egy FSP Bluestorm 500W-om van, amit nem szívesen cserélnék.

(#305) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem alakulnak jól a dolgok...[tovabb-gyengul-a-forint-a-280as-euro-sem-kizart]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#306) banderasz77 válasza Beowulf_78 (#305) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

affeneegyemeg :(((

(#307) Valty válasza banderasz77 (#304) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

GTx285-nek elég egy 500as Bluestorm? :Y :Y :Y

(#308) banderasz77 válasza Valty (#307) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Hát, ha a 8+6 pines 512 bites 1 gigás HD2900PRO-hoz elég volt, akkor ennek is elégnek kell lennie. ráadásul azóta -1 vinyó van a gépben.

(#309) Beowulf_78 válasza Valty (#307) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minimum 550W és 12V 40A. Ez a hivatalos. :U

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#310) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

GeForce GTX 285 és GTX 295 vízhűtő blokkok : [link]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#311) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok!

cdgalaxis-ban 2k a Crysis akciós áron! :Y :C Ami még akciós január végéig az a Race Driver GRID...4k! :Y :C

Estére mind a két játék már itthon lesz! ;]

(#312) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#311) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kár, hogy már megvannak.:D Crysis 12k volt annak idején. :((

(#313) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#312) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy látszik stratégiát kell váltanod fater!
Először amikor megjelenik, használod a nem gyári verziót, majd amikor akciós lesz megveszed. :K Nekem nem ér 8k-t a GRID. De 4k-t simán! A Crysis dettó. Karácsonyi akciójukban 13k volt a Crysis és a Crysis WH egyben. Az se volt rossz, de még mindig sokalltam. A 2k már megfizethető. ;]

(#314) Rusher válasza banderasz77 (#308) üzenetére

Rusher
(őstag)

Bőven elég lesz neki nekem egy 530W-os tápom van terhelésnél 270-280W+-5-10W az össz fogyasztása a gépnek és egy GTX280-is volt már benne :K

Keldor papa Én is 12K-ért vettem, de nem bánom, mert most 2K-ért biztos nem a fémdobozost adják :)

[ Szerkesztve ]

葉問

(#315) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#313) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, erre már én is rájöttem.:D Dömpingben drága minden, de amikor lemegy, akkor már olcsóbb minden. Most nézem a Red Alert 3, Dead Space, Stalker: Clear Sky is sokkal olcsóbb, mint 2 hete... :F

(#316) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már márciusban ellentámadásba lendül az ATI 40 nanon:

[link]

Ez durva küzdelemnek ígérkezik. Lehet, hogy nem sokáig lesz a trónon a 285/295 páros.

(#317) kokoato válasza Toninho13 (#227) üzenetére

kokoato
(senior tag)

"Másrészt közel se biztos, hogy az új Geforce-ok nem támogatják a Direct X 10.1-et...Ameddig van az előző generációból, addig nem verik nagydobra, hogy fogyjon ki az eddigi készlet, és majd egy driverrel egyszerűen aktiválják...A jelenlegi helyzetükben nem kell ezt a képességet kijátszaniuk"
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem szivárogtatta volna ki valaki ha lenne benne dx10.1!
Nincs benne, ha lenne, már tudná az egész világ! :N

[ Szerkesztve ]

... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/

(#318) Valty válasza Beowulf_78 (#309) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Hm...

Akkor inkább maradok az eredeti tervnél: BFG GTX280OC + HX620

[ Szerkesztve ]

(#319) kokoato válasza tome.jr (#316) üzenetére

kokoato
(senior tag)

Nem hülyék azok, tavaly kicsit lecsíptek a piacból, meg is akarják tartani! :K

... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/

(#320) tome.jr válasza kokoato (#319) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kicsit! Nagyot. Én azt várom, hogy végre egy olyan kártya jöjjön ki ami mellett Crysisban full hd-n 16AA mellett nem esik le a minimum fps 40 alá:Y Nem is tudom mikor jött ki ez a játék, másfél éve talán. Igazán gyárthatnának hozzá már valami rendes VGA-t.

[ Szerkesztve ]

(#321) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár az ATI bejelentés alapján tényleg csak találgatni lehet, milyen lesz a márciusi 40 nm debütálása, de fogadni mernék rá, hogy kb olyat fog durrani mint anno az X2. Válasz az nv-től csak a 40 nm GT300-as lehet ami már elvileg tudja majd a DX11-et és év végére várható. A DX11 miatt majd az ATI-nak is piacra kell dobni egy új csúcs VGA-t. A helyzeti előny úgy érzem az ATI-nál van. A nv kénytelen lesz előbb meglépni a DX11-et támogató GT300-at, hogy valamit letegyen az asztalra a márciusi 40 nm ATI ellenében. Viszont ha előbb jön ki a GT300, akkor az ATI ezen kártya teljesítményének ismeretében már a GT300 fölé lőheti be a saját DX11-es kártyája teljesítményét. Szerintem most is ez történt. Megvárták az új nv kártyákat, megnézték mit tudnak, aztán jön az ellencsapás.

[ Szerkesztve ]

(#322) Rusher válasza Valty (#318) üzenetére

Rusher
(őstag)

Nem kell oda akkora táp feltétlen sztem...a 285 kevesebbet fogyaszt mint a 280....egy normálisan megépített 400-450W-os táp simán elviszi. Ph tesztben ez a kis 400W-os táp lazán elviszi azt a konfigot pedig az legalább 80-100W-al többet zabál ;)

葉問

(#323) sniper elite válasza tome.jr (#321) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Hát ez az, hogy mikor jönnek ki azok a kártyák amik tényleg támogatni fogják a DX11-et, azért se éri meg venni most, mert ha akár nyár végére kijönnek akkor úgyis arra kell váltani, már a Windows 7 miatt is! Én vissza lépésnek értékelem ezt a sima DX10 támogatást amit most ez a GTX295 képvisel!

(#324) tome.jr válasza sniper elite (#323) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem megoldódott a VGA cseréd kérdése és DX11-ig "elbohóckodsz" a CFX-szel. 27 colon szerintem semmi különbséget nem érzékelnél az X2 és a 295 között. Év végén meg foghatnád a fejed megint, hogy DX11 miatt újra cserélni kell.

Van egyébként olyan game, ahol nem hozza a várt szintet a CFX? Szerintem nincs.

[ Szerkesztve ]

(#325) biggamer válasza Beowulf_78 (#311) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Jókor szólsz. ;] ;)

Most vettem meg 2 órája a Battlefield 2142-t 1999Ft -ért, erre most látom, hogy a CD Galaxisban a kiegészítővel együtt annyi.
Na mindegy, ezt már gyorsan el is adtam, +rendelem ott.

Meg még hozzá a Battlefield 2 gamét a 3 kiegészítő lemezzel, az is 1999 Ft.

Viszont a Crysis -t nem látom annyiért, azt hol láttad ???

Gyors választ kérnék, ha lehet. :K

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#326) sniper elite válasza tome.jr (#324) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Igen nagyon felesleges váltani, amúgy annyit elmondok hogy 9800GX2-ről váltottam anno 4870x2CF-re és emlékszem hogy a sima DX10 támogatású GX2 mellett mennyire szebb képminőséget hozott első látásra már a 4870x2, szóval nagyon is számít a DX10.1, akár ki akár mit is mondd! De tényleg majd év második felében fogok csak váltani, addig bőven elég ez a kettő gyöngyszem! :))

(#327) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mielőbb meg kell vennem a GTX 295-öt, mert az árak megint a csillagokban lesznek. :( :(
[link]

(#328) sniper elite válasza Beowulf_78 (#327) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Én a legnagyobb válságban váltottam Core i7 rendszerre, tényleg nem jó akkor cuccokat venni... ahogy helyre állnak a dolgok 10-15%kal olcsóbb lesz minden!

(#329) Lauda válasza Beowulf_78 (#327) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így tönkrebaszni egy országot......Napok alatt 10-15%-os ugrások, kész katasztrófa...

Én is most készültem váltani, de szerintem Dubmaster olyan árakat kreál majd, hogy el lesz halasztva.

[ Szerkesztve ]

(#330) sniper elite válasza Lauda (#329) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Dubmaster még a jófajtához tartozik... vannak sokkal szemetebb Bazárosok is akik direkt ráraknak akkora hasznot megint hogy ne lehessen megvenni lelkiismeret furdalás nélkül, amúgy ebben a világban már csak ez lesz!

(#331) Sárpac válasza Beowulf_78 (#305) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Beomlik a forint.
Ma a dodo 7 az Euro 5Forinttal lett drágább. Ott vagyunk ahol októberben voltunk a legnagyobb xarban.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#332) Beowulf_78 válasza Sárpac (#331) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bezony. Az a legfőbb gond hogy ez nem tünik átmenetinek. Sőt! Minden szakértő azt mondja ez még mindig messze van a 2009-es mélypottól. Hát..nem igazán akarom megtudni akkor ők mire gondolnak amikor a valós mélypontról beszélgetnek. :( A befektetők folymatosan menekítik a pénzüket az országból... ezzel párhuzamban fletó meg parádézik, hogy ő ma nem autóval ment dolgozni, hanem villamossal, a szmogriadó miatt. :( :( :( Jobb dolga sincs vazze. A buta bipsi agyával azt már nem tudja felfogni hogy amíg ő parádézik a szmog miatt, és egyéb fontos dolgokkal van elfoglalva, addig az ország olyan mély gazdasági válságba fog kerülni, hogy a szállópor koncentrátum lesz a legkevesebb bajunk. :(

(#333) sniper elite válasza Beowulf_78 (#332) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Jah a szemét Fletó, közben millió és millió Magyar pc tulajdonos várja hogy mikor tudja megvenni várva várt, DX10-es támogatású hiper szuper GTX295 VGA kártyáját, na jó de most komolyan, ezektől a kommunistáktól még vártok valamit? :DD Mondjuk ilyenkor kéne megkérdezni hogy mire jó az az IMF hitel, hamár fel lett véve!

(#334) Lauda válasza sniper elite (#330) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nagyon remélem, hogy nem lesz akkora drágulás, különben bele@arok az egészbe és nem lesz váltás egyhamar. :O

Beowulf_78: nem fog gazdasági válságba kerülni az ország, mert már rég abban van, hogy dögölnének meg a mínuszos gazdasági fejlődésükkel együtt ezek a rohadt trógerok.
Az a bunkó meg bemegy a parlamentbe villamossal, közben a motim mutyicég tonnaszám okádja a cuccot a levegőbe..... :C

Nyóc parfümöt? Akkor Te csak ne pofázzá, rohadt burzsuj, nekem egy szaros GTX jutott csak decemberre...... :Y :DDD :C

[ Szerkesztve ]

(#335) Beowulf_78 válasza sniper elite (#333) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mire jó az IMF hitel? Elmondom. Arra jó, hogy a képviselők, miniszterek különböző ilyen-olyan ürüggyel lopjanak belőle. Szted fel fog bárkinek is tünni ha 1-2 milliárddal nem fognak tudni elszámolni? Sztem senkinek se...

Szeptember óta nem vettem hardvert...valamikor be kell pótolnom. Lett nagyobb monitor meg lesz ütős VGA. Ezt terveztem, és a project-et tüzön-vizen át teljesíteni kell. :DDD
Az már más kérdés hogy mellette vettem magamnak legalább 8 parfümöt is... ;]

(#336) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Ismét egy jó hír, szerdától emelkedik a benzin ára 6 Ft-tal. :W :W :W

(#337) Beowulf_78 válasza Lauda (#334) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kevés a 8... ;] Játékos most rendelt tőlem 3db-ot...a 2 férfi illat nagyon jó, az egyik az Armani Diamonds, a másik az Armani Mania. Ezeket még tuti beszerzem. :K Meg még van vagy 6-7db a listámon amit beszerzek még ezeken felül. :DDD

(#338) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#332) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom, szerintem fletó nem 100-as egyébként. :U Én a helyében félnék villamossal menni... sok ember között...

(#339) Lauda válasza Beowulf_78 (#337) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van valami lista, hogy miket tudsz szerezni? :C

Keldor papa: miért félne? Szerintem csak ő és a testőrei utaztak azon a villamoson. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#340) Erdei88 válasza Beowulf_78 (#332) üzenetére

Erdei88
(őstag)

A világválságért nem Fleto a hibás hanem Amerika. Úgy tudom onnan indult ki minden. De javítsatok ki ha tévedek

Origin -> Erdei88

(#341) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Az a baj tök mindegy, hogy kik vannak ott fent, mindenki csak magával foglalkozik csak azzal, hogy megszedje magát.

Csóró embereket kellene talán oda felrakni ezek helyére, azok átéreznék a szegény ember búját, baját, nyomorúságát.

(#342) Sárpac válasza Erdei88 (#340) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Szerinted az mitől van, hogy a térségben középeurópában csak Magyarországon lesz negatív gazdasági növekedés míg a körülöttünk levő országok mind +4-6%-os növekedéssel számolnak? A kormány egyértelműen hibás. De ne :(( itt politizáljunk igaz itt is hatása van.:(

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#343) players111

players111
(fanatikus tag)

44 év kommunizmust nem lehet 1-2 év alatt rendberakin.És még mindig ök kormányoznak.

(#344) Lauda válasza Erdei88 (#340) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A világválságért természetesen nem, de hogy az ország ilyen rakás sz@r helyzetben van (gazdasági fejlődés nuku, munkahelyek nuku, létbiztonság nuku), arról ő és a tróger rabló koalíciója tehet. :K

(#345) Erdei88 válasza Lauda (#344) üzenetére

Erdei88
(őstag)

Az megeshet :) Az tudom ha tovább szerencsétlenkednek itt a GTX 295nel hogy mindenhol írják és sehol sincsen, vagy ha van aranyárban, fogom magam és hozatok Németországból, ott 500$ és EVGA.

Origin -> Erdei88

(#346) biggamer válasza players111 (#343) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Hááát Te ? :Y :DDD

(#347) Lauda válasza Erdei88 (#345) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mióta van ott dollár? Euróban mennyi a cucc? :D

(#348) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Nvidia GeForce GTX 295 dual-GPU review : [link]

The Comeback Kid - NVIDIA GeForce GTX 295 Full Review / 1-9 / : [link]

BFG GTX 295 Review: Dual-GPU showdown / 1-14 / : [link]

Nvidia GeForce GTX 295 Graphics Card Review : [link]

ASUS Unveils ENGTX295 and ENGTX285 Series Graphic Cards : [link]

Palit GTX295: the World's Fastest Dual GPU Graphics : [link]

MSI N295/285GTX - Less Consumption, Maximum Performance : [link]

XFX Unveils NVIDIA GeForce GTX 295 and 285 Graphics Cards : [link]

Intel January Price Cuts Announced, New Processors Priced : [link]

[ Szerkesztve ]

(#349) Erdei88 válasza Lauda (#347) üzenetére

Erdei88
(őstag)

380 euró. Dollárért is lehet vásárolni. Ebay.de.

Origin -> Erdei88

(#350) sniper elite válasza Erdei88 (#349) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Azt gondoljátok meg hogy Amcsiból akartok venni, mert Garanciát nem kapsz rá, és az a 50-70 dolcsi amennyiért olcsóbban kapnád, nem ér annyit szerintem!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.