Uraim szuszá!
Számomra így átláthatóbb(nem mintha számítana).
MSI GeForce GTX 295 Pictured, Almost Ready to Ship
Manli Unveils GeForce GTX 295 and GTX 285 Graphics Cards

Uraim szuszá!
Számomra így átláthatóbb(nem mintha számítana).
MSI GeForce GTX 295 Pictured, Almost Ready to Ship
Manli Unveils GeForce GTX 295 and GTX 285 Graphics Cards

Ahogy nézem a külföldi fórumokat, igen durva benchmark eredményeket produkál. Mind "magában", mind SLi-ben 

125k a 285 a gtx 295 csak drágább lehet és nem 5k-val az tuti!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Én rendeltem náluk 1 et ...Fel is hivtam öket aztmondtak hogy igen lessz csak 1 hétmulva.
Ugyhogy elvileg 1 hétmulva lessz 
[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Hát ez nagyon brutál... 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
Érdekes, hogy a 280SLI a legtöbb helyen elveri.
Hát nagyobb órajelek, 512bit, 1GB Vram...

Na mi lesz, mindjárt vége a napnak...! Lesz teszt vagy nem lesz teszt?

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Szerk.:
Piszok erős lett a kártya, de úgy látom, a magas szűrőket ez sem szereti...(8xAA/16xAF)
[ Szerkesztve ]
azért az komoly hogy a X2-nek szűrők nélkül ~7%-os a lemaradása
és szűrőkkel meg is előzi a 295-t és ugyebár az árakat tekintve nem kétséges h kinek elönyősebb az üzlet megint(AMD/ATi
)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

" a GTX295 az új single card csúcstartó"
Na ez a mondatrész nem sikerült...
De azért brutality a kártya. 
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!
Azt azért ne felejtsd el, hogy még csak béta drivert adtak ki hozzá! Ha valami normális driver kijön hozzá természetes, hogy üti az x2-t bár árban mégis az x2 lesz olcsóbb abban igazad van, de csak addig amíg ki nem jön egy új ati kártya és így tovább..... 
u mad ?
No, kérem szépen!
Az érvek és ellenérvek meghallgatása után a végleges döntés megszületett. A topic tovább él.
Megkérek mindenkit, hogy ne csináljon abból személyes ügyet, hogy egy topicot ki nyitott meg és, hogy mit írt, illetve mit kért az első hozzászólásban. A mértéktelen OFF és egyéb értelmetlen hozászólásokat törölni fogjuk (kérésre, vagy anélkül), a szabályokat pedig úgyis mi hozzuk. Tehát értelmetlen ilyesmin fennakadni, a topic témájával tessék foglalkozni.
Com'è diverso il mondo visto da qui

Már van hozzá WHQL driver is. . .gyorsan kijött.
[ Szerkesztve ]
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"
Már megint kezd egyre nagyobb űr tátongani a közép, és felső kategória teljesítménye között.
A grafikonokon látszik, hogy a két gpu-s megoldások annyira elhúznak, hogy eszméletlen. Ehhez képest a 4850, és a 9800GTX csak alsó kategóriás VGA-nak tűnnek.
Az én 4670-emről nem is szólva.
Jöhetnek a mega-brutál VGA éhes játékok 2009-ben. Kíváncsi vagyok milyen lesz ez az év ezek után. És ez még csak a kezdet.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Jól látod,magas szűrőkkel 8xAA/16xAF-ben 2560x1600 felbontásban sokszor kikap a 4870X2-től,7/5 arányban,pedig aki ilyen kártyát vesz a MAX felbontásban MAX szűrőkkel szeretne játszani.
Ha nem a X2-höz hasonló áron fogják adni akkor semmi értelme ennek a kártyának.
Mivel ki venne olyan VGA-t ami 20-30E FT-al drágább mint a rivális és 12 játékból 7xkikap tőle.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Nem hinném,hogy sokan játszanának 2560x1600-as felbontásban. . .de ha mégis akkor vesznek majd 2 GTX285-öt hozzá. . .
Beteg:kitörlik. 
[ Szerkesztve ]

Pedig aki ilyen kártyákat vásárol már annak nem 1680x1050 felbontásban kellene játszani vele,ahhoz elég egy 4850 vagy 4870 és GTX260 és GTX280-is
1680x1050 felbontáshoz meg feleslegesnek tartom a 4870X2 és GTX295-öt is.
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Én 1920x1200-ra gondoltam,szerintem most az a sláger. . .max. szűrőkkel(16XAF+8XQAA) sztem még éppen fog vele menni jól.
Izé a Crysis persze arra gondolok.
Minden másnál meg nem is kérdés. . .
[ Szerkesztve ]

Eleg gyenge ellenerv hisz elenyeszo reteg hasznal ekkora felbontast.
Fuck yourself Jay Wilson

Ellenérv?
Nem hinném hogy annak szántam volna,egyik párti sem vagyok,nálam az dönt hogy mit hoznak az eredmények,1680x1050 meg pont fordítva ott 7/5 arányban a GTX295 nyer.
De ha valaki 1900-as felbontásban akar játszani és mondjuk 50/50% -ban hozzák a játékokat akkor is a lényeg a kártyák ára lesz.Mert amint írtam is ki venne több 10E Ft-al drágább kártyát ha azt tudja mint a jóval olcsóbb.
Nyomatékosan és újra megkérem beteg fórumtársunkat, hogy ha nem szeretné kirakatni magát, akkor fejezze be ezt az értelmetlen és gyerekes "lázadozást".
Com'è diverso il mondo visto da qui

Na erre kiváncsi leszek. Ha megjött,akkor dobhatnál egy privit hogy tényleg annyi volt-e. Köszike 

Én is kivancsi vagyok rá.....De egy próbát megér...oks ha ugyvan megy a privi.
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
ha már mindenki teszteredményekre kíváncsi, akkor itt egy csokorral a durvább fajtából
EVGA GTX 295 benching 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Igen...aki ilyet vesz, az nyilván magas felbontásban akarna max beállítások mellett játszani. De pont az utóbbinál kap ki a kártya! Nagyon erős a kártya, veri az X2-őt...DE csak szűrők nélkül, gyakorlatilag, és ha drágább lesz, mint az X2, akkor nem sok értelmét látom (kivétel, ha valaki vesz belőle mindjárt kettőt, mert van rá kerete). Szóval vegyes a kép az új zöld zászlóshajóról, de erős, nem vitás, kérdés, mit válaszol a piac...
Itt egyébként (GTX295) kell, hogy működjön a SLI? Mert tudomásom szerint az sem működik(dött) mindenhol, ugyan úgy mint a CF. 
Mert ha igen, akkor még lehetnek meglepetések, egy két régebbi (2007-2008) játékban. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Erről egy nemrég olvasott teszt jutott eszembe, valamelyik topicban linkelték be (most nem ugrik be), ott két GTX 280-ast tettek szembe három ráncfelvarrott GTX 260-nal szemben. Tehát SLI vs. Tri-SLI. Emiatt úgy gondolom, működhet ez a GTX 295 is SLI-ben, bizonyára nem is lesz rossz (csak hát fizesse meg valaki, nekem bőven elég a jelenlegi 4850-em - bár én tolom olyan magas felbontásban, az igaz)...
Szóval szerintem működne, a frissen kiadott driverrel biztosan...az SLI is fejlődik azért szépen, nem csak a Crossfire X, teszem hozzá. Abban biztos vagyok, aki megveszi, mert van rá pénze, az nem jár rosszul, de a kétszeres árért semelyik videókártya sem nyújt kétszeres teljesítményt (még a crossfire sem).

amig fizikailag 1 vga-ról van szó addig single card, lehet az 2 nyákos, 2 gpu-s vagy több, nem számít 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Szerintem elírás. Majd ha megjön a kártya ünnepélyesen bejelentik, hogy hát bizony ezt elqrtúk, nem kicsit nagyon. Nem túl életszerű, hogy a nagyobb teljesítményű kártya olcsóbb lenne 30k-val. Lehet összekeverték az 55 nanos 260-nal. LOL
[ Szerkesztve ]

hmm, gondoltam hogy ez lesz az ellenérv...felőlem legyen akkor single card a GTX 295 
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!

Azt az istenit...megtépték ám a technikát...

Koszi
Ez mar valami 
Ne szemetelj ! / Steam..
Ha jól látom a 285-ösön két 6 pin-es tápcsati van. Elbír egy darabot egy 550W-os ASUS táp?
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

ma érkezik 15h tól vihető gainward gtx 295ös, 136.080ftba (számlával, garlevéllel). ha ma kell bárkinek is 1545ig szóljon mert utána zár a nagyker és leghamarabb hétfőn tudom odaadni.

Húzós ára van neki!
Hát erre utaltam amikor azt mondtam az ár fog dönteni mert a teljesítmény nem mivel az hasonló.
Mert a VGA Sapphire Radeon HD 4870X2 2 GB DDR5 2 év gar: 118.990,-
A 18k különbség nagyon nem a GTX295 javára hajtja a vevőket.
Van egy olyan érzésem hogy ezzel sem kaszál túl jól majd az NV többen fognak ezután is X2 venni.
[ Szerkesztve ]
Ilyen áron nem biztos hogy megéri a 295, mivel nem egy nagy áttörés a 4870X2-höz képest. Nagyobb felbontáson, szűrők mellett Crysis alatt gyengébb is nála.

Abban biztos is lehetsz hogy lesznek is meglepetések!
Nekem 3870X2 volt annál is voltak rendesen főleg régebbi játékoknál,de az újakból sem támogatja mind sajnálatos módon.
tome.jr:Ilyen áron biztos hogy nem éri meg.Kár érte pedig lehetne megint versengeni a vásárlókért,de ha így marad úgy gondolom eldőlni látszik hogy melyik lesz kelendőbb kártya.
És ez megint nem az NV-nek fog kedvezni,mióta a 4800 széria kint van azóta az NV-nek nem megy igazán.
[ Szerkesztve ]

Computerbase teszt szerint nem az NV áll jobban teljesítményben sem 8xAA 16xAF mellett.
Ezért vonakodtam én is egy kicsikét az árától,Ati legalább ha kiadott egy gyengébb kártyát az árát is lejjebb vitte hogy eladható legyen pl:3870.
Az Nv-nél úgy látszik ez nem érdekes,pedig jobban eladható lenne.
Ha jól tudom te nagyker áron kaptad
Nem mindenki jut hozzá annyiért. Kisker ára szerintem 130k fölött lesz. Azért 20k különbség nem kis pénz, aki elkölt ennyit biztos megnézi mit kap érte.
[ Szerkesztve ]

Már olcsóbban is van a PH-án SimonYana-nál.
"MEGÉRKEZETT!
XFX GTX 295 576M 1792MB DDR3 119000 ft
XFX GTX 285 648M 1GB DDR3 96000 ft"

SimonYanától XFX 295-öt megkapod 119k-ért...
Az más kérdés, hogy az Iponba az MSI GTX280 OC 75k... 
PyroS: Nem beelőztél... 
[ Szerkesztve ]