Egyszer már próbálkoztak vele, de valahogy nem volt sokáig azt abbamaradt.....impozáns, minőségi márka...
Kiváncsi leszek itthon lesz-e majd ilyen...(nyilván nem...) 
葉問

Egyszer már próbálkoztak vele, de valahogy nem volt sokáig azt abbamaradt.....impozáns, minőségi márka...
Kiváncsi leszek itthon lesz-e majd ilyen...(nyilván nem...) 
葉問
hát ha annyiért adják, mint a ramjaikat, akkor nem lesz nagy piaca ebben a válságban

Manapság már nem olyan drága a Mushkin mint régebben...pl. egy Ascent Redline 2x2GB kitet lehet kapni 20K alatt az nem sok sztem....inkább az a baj, hogy itthon nem minden második boltban árulnak Mushkin-t...
葉問
szerintem meg sok. 10kért vettem újonnan az A-data 800+os kitemet, 1100-at megy 2,14 V-tal de ha nagyon akarom megy 1200őt is 2,3V-al ( 1024-en használom 2,0V-al). Unokatesómnak most vettünk 16kért egy Ocz reapert (félpassziv hűtéshez tökéletes ) 1066os, spd 2,1V, gyakorlatilag meg 1,9V-al viszi az 1066ot. Ennél jobb ramot a mushkin se gyárt.

Gondolod?
(Az A-data+ eleve zsakbamacsak. Szerencsed volt vele...)
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
Elvileg Ipon-ban már kapható/rendelhető újfajta MSI GTX295. 
Ha esetleg v.ki venne ilyet, akkor várjuk a tapasztalatokat! 
Atya ég ez mocskosul drága.
90k lenne a reális ár.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nyugi, majd annyiert vehetsz also-kozep ATI-t ha az NV odebb all... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fuck yourself Jay Wilson
Na igen, nem lenne jó, ha monopólium lenne a VGA piacon, de egyik piacon se jó az.
De szerencsére megmarad Nv egy pár évig biztos, amíg VGA-ra van szükség még pár évig, elvegetál majd valahogy, aztán ahogy beköszönt a szoftver render, akkor ismét erőre kaphat.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Elvegetal? Az nem az NV stilusa, ha erted mire celzok...

Fuck yourself Jay Wilson
Értem mire gondolsz...

[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
nem igazán, azon a szérián micronok vannak, de ha nagyon gáz szintén lehet mikronos geilekhez jutni, 13k körül( bár szerintem a geil szarabb mint az a-data ), 14kért meg már OCZ van igaz nem reaper, de az meg már 16k-ért van. 20k rohadt sok egy 4 gigás kitért szerintem.

+ köszönném Neked, ha belinkelnéd ide mert nekem nem jön be az IPON oldalán.
Azt írja ki, hogy hibás az oldal. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Köszi. 
A WTF az valami jelző ??? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Még 25k-t hozzáraksz és kapsz 2db 4870X2-t.
Legalább azzal a ház fűtése is meg lenne oldva télen 
[ Szerkesztve ]
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nem lesz ez egy picit sok? ![;]](/dl/s/v1.gif)
i'm out
[link] Full Version 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

De mennye' inkabb rendet rakni, kulonben rajuk szabaditom magam... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
What The Fuck 
[ Szerkesztve ]

Még az év vége előtt jöhetnek az USB 3.0-s gépek : [link]
ImI87
Köszi. 
DX10 Xp-n.

[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem hogy valamelyikőtök tulajdonában nincs egy Gainward Gtx 275, hogy ha igen mik a tapasztalatai?Hangos?
Előre is köszönöm! 

Thermaltake Intros Dual-fan ISGC V320 VGA Cooler : [link]

NVIDIA
GeForce GTX285 / GeForce GTX280
GeForce GTX275
GeForce GTX260 / GeForce GTS250
GeForce 9800GTX / GeForce 9800GTX+
GeForce 9800GT
GeForce 9600GT / GeForce 9600GSO
GeForce 9500GT
GeForce 8800 ULTRA
GeForce 8800GTX / GeForce 8800GTS
GeForce 8800GT / GeForce 8800GS
GeForce 8600GTS / GeForce 8600GT
GeForce 7900GTX / GeForce 7900GT
GeForce 7900GTO / GeForce 7900GS
[ Szerkesztve ]
Minek erőlteti mindegyik gyártó ugyanazt a sablont....... 
Arra leszek kiváncsi, hogy az AC csinál-e hűtőt az új GTX295-re. Ha jól emlékszem 4870X2-höz is csináltak, elvileg ez sem lesz sokkal bonyolultabb........
mert lehet hogy ez az egyetlen optimum 
Hali
Low profile 2d-ben mennyit fogyaszt a gtx 295?
köszi
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

Single-PCB GeForce GTX 295 Performance Analysis : [link]

erről a low profile 2dről mondhatnál nekem valamit : ) riva tunerrel huzom a vgamat, de ha abban állítom a 2dt akkor mind a 3ban annyira áll, nem ott kell?! vagy mi is ez? jöhet prvban is =) előre is köszönöm! 
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
hali, nem értek hozzá... sajnálom!
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17
A fogyasztáshoz nem tudok pontos értéket mondani, de kb 50-60W lehet.
2D-vel ne foglalkozz Riva Tuner-ben, mert ha húzod a kártyát, az órajelvisszavétel akkor is működik, és ugyanúgy teljesen alapra visszaveszi az értékeket. (Nálam ugyanúgy működött 260, 280 karikkal, és most a 295-tel is.)

Olyan faszán néznek ki ezek a fullcover blokkok! 
Kellene 2db GTX295 V2, és ezekkel az 1 slot-os blokkokkal már gond nélkül meglenneének egymás mellett........ 
Az a gond ezekkel a hűtőkkel,hogy a gpu-ra minden gyártó csinál normális bordát,de a többi alkatrész hűtésére 0.
A vrm-re megint ilyen lapos ram sünit szánnak? 

Ha megnézed szerintem a vrm-eket is hűti, nekem az ek a 98-on is mindent hűt, pedig azt hittem nem. 

Danger Den és a GTX 295 egymásra talált : [link]

De mi hűti?A kiegészítők között sem látok olyat ami rávaló borda,hacsak nem azokból a ram sünikből ragaszt rá az ember,de az meg nem tudom mennyire elég.

hello fiúk kéne 1 kis segitség
probléma az hogy a gtx275 azt csinálja bekapcsolom a gépet és nem mindig kapcsol be a monitor hanem villog bal felül analog/digital felirat a másik ha bekapcsol elveszti a felbontást amit beállitottam neki. ezt 10ből kb 5ször csinálja driver csere volt!!
ötlet valakinek?

Milyen fajta gtx 275-öd van?

Mushkin UltimateFX GeForce GTX 295
I'm out.

Water-cooled GTX 295 and GTX 285 OCFU : [link]
[ Szerkesztve ]

ííjjj Bocsesz félre néztem a hsz-ed azt hittem a vizes 295-ről van szó

Sziasztok!
Lécci segítsetek kicsit Mesterek!
Van egy GTX295 karim, meg egy HYUNDAI HDReady LCD.
No most a gond a következő:
Nem megy a HDMI-HDMI összeköttetés csak ha a driverben lekapcsolom az egyik MAGOT!!! 
Ez lenne az egyik probléma, a másik meg, hogy a másik DVI csatin nem megy a monitor és másik monitor sem!!! Na ennek mi lehet az oka??? 
Köszi előre is az infókat... 
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ez ilyen ... a natív HDMI összekötés csak 1 GPU-s üzemmódban működik mivel maga a HDMI csak a második GPU-ra van rákötve, A DVI-HDMI átalakítóval megy mind a két GPU-val.
Három monitort csak úgy lehet használni, hogy egy GPU-s üzemmódot használsz. Két monitorral mehet a két GPU-s mód, de nem szabad bedugva lennie a HDMI-nek. Ha önmagában sem működik a DVI, akkor viszont rossz a kimenet.

Valaki lepjen meg egy GTX 290-el!:d
Disco's Hit...
Befejezhetnéd már ezt... tényleg ennyire élvezetes minden topic első hozzászólására ilyet válaszolni? Húzzá el dolgozni b+