LN2vel szerintem még többet is. De jól látom azt a 71k-s pontszámot
?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Azért maradjunk a földön!
A víz még teljesen jó lehet 24/7-hez, de más megoldás már csak bench-re használható. (Hacsak nincs egy rabszolgád otthon, aki félóránként újratölti az LN2-t a potba.
)
1-2 jófajta 280 léggel tudja a 750/1550/2xxx-t stabilan normál használathoz, ebből kiindulva a tuningos 285-ök elmehetnek 800/1700/2xxx-ig. Ami efölött van oda már víz kell, vagy csak pontvadászathoz jó..... 
Beo meg tudja mondani hogy meddig mennek.... 1700as shadert nem hogy stabilan,de nem tudja sehogy
de tény,hogy léggel bír annyit mint az enyém vízzel.
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
#81-ben néztétek a linket?
Milyen órajelek gecc, 1000/2000/2500

Laraxior: Most nézem a linkedet, az is komoly. 
[ Szerkesztve ]
van egy olyan érzésem hogy a GPU órajelet csak a shader fogja vissza
Nálam is ez van... a shader nem megy 1674en...pedig a GPU simán menne 818on is
esetleg majd próbálkozom kisebb GP órajellel és magasabb shaderrel. a ram nem tudja a 2800at az biztos 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Igazad lehet, szinte mindegyiknél a shader fele a gpu órajel. Feljebb nem megy neked a shader? Húzd fel 1700-re és mehet a gpu 850-en, a víznek bírnia kell nem?
1620 a shader vége....szerintem hidegebben menne,csak még nem tudtam 20 fok alá hűteni a GPU-t loadban.idle 8ig sikerült
egy 3dmark lefutott 1674es shaderrel,de asszem ott a GPU 810en volt 
[ Szerkesztve ]
Akkor próbáld meg 1674-en és emeld a felére a gpu-t, vagy maradt még 2 lehetőség:
Nitro
Irány vlagyivosztok.... 
[ Szerkesztve ]
1674hez 837MHz lenne...miből gondolod ha 810/1674et nem tudja,akkor a 837/1674et tudná?
Ahogy Beo mondta (hogy ne csak off menjen) a GPU nem megy nagyon neki,magasabbon mint Nálam léggel,viszont a shader órajel eléggé magasan megy,több mint 100MHz-el többet tud léggel mint az enyém léggel. a memóriát ne is említsük.
Elvileg elég szép órajelek kihozhatók akkor belőle.... ha léggel nem is,de vízzel szerintem előcsalogatható lehet a 849/1890/2800
csak nincsen proci ami ezt kihajtja 
Katt. Beo Logout írásaira! Elkészült a Gigabyte 285 tesztje!
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Azt hittem, 810-re volt állítva, de hogy az még nem a vége.
Akkor marad a másik kettő.
Egyébként milyen proci hajtaná ki azokat az órajeleket?
Beowulf_78: Tenksz, már olvassuk is! 
[ Szerkesztve ]
attól függ mit értünk azon hogy kihajtás. Én azt értem alatta hogy a 3dmark06ra értelmezve,egy adott órajel felett már nem generál több pontot az SM2.0 és MS3.0 értékekre.
Tehát tételezzük fel hogy emeled,emeled a procid órajelét úgy nőnek az SM pontok is, de ha elérsz egy prociórajelet afölött már csak a proci pontszámból tudsz több összpontot kisajtolni,ami tudjuk nem valami sok 
Nice Job! 
Én is így értettem. Pl. a Te procid nem tudná 5 gigán kihajtani az említett órajeleket? Vagy egy 4600-on pörgő 965? 
az enyém az ki lesz hajtva ne aggódj... csak az alaplap fogja vissza az órajeleket
az a baj hogy nézegettem Crysis benchmarkot alapórajelekkel és emeltórajelekkel is. és igenis elég jelentős FPS növekedés tapasztalható. Tehát mi hajtja ki a videokarimat a jelenleg kapható procik közül? Semmi. Ennyi. Miért? Mert a játékok csak 2 magot használnak egyelőre...hiába quad meg i7... az órajel a lényeg. De persze a driver is elég sokat számít a négymagosok javára 
Köszönöm az elismerést fater! Igyekeztem minőségi dolgot összerakni. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Csak egy kérdésem van
Kérvényezzem én az 1.hsz.-be tételt? Vagy szólsz Te? 
Mondjuk ez is eléggé játékfüggő, mert pl. a GTAIV-ben már nem csak az órajel számít, ott az i7-es sz@rrá ver mindent. Egyébként a crysis-t és a gta-t mostanában én is pöckölve nyomom: 8X400, ramok 960-on és AMP! órajelen a 280-as. Mit is mondjak, elég meggyőző a teljesítmény.

Beowulf_78: Grat a teszthez, nagyon ügyes vagy! 
[ Szerkesztve ]
De hol szóljak fater?
Mod.ker.? Vagy pü?
Lauda: Köszi. 
[ Szerkesztve ]

Bagira01
(PH! kedvence)
Modker-be szokás 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

P00By
(PH! nagyúr)
moderációt kérni kizárólag a Moderátort keresek topikban lehet (emailben, privát üzenetben és egyéb módon nem)
nagyon nagyon szép munka!

a Hősök terén papi 
Neked is köszönhetem.
Bagira01: Ebből is látszik milyen szoros a kapcsolatom a modikkal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Oszi:
Kint vagyok a Hősök Terén. Hol vannak a modik? elbújtak? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(#276) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#261) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)
Szép kis teszt! 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
(#277) Beowulf_78 válasza Buldozer99 (#276) üzenetére
Köszi!
Ha lesz 295 holnap...nagyon kíváncsi leszek mit fog tudni a tesztekben. 
(#278) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#277) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)
Énis nagyon nagyon kiváncsi vagyok rá... 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
Várhatóan plussz 50%-ot. Bevallom ezért sem értem, hogy miért írtad azt, hogy +20K-t ne érne meg a Gtx285-höz képest. Úgy néz ki egyelőre ár/teljesítményben a 295 ráver a 285-re. Bár gondolom pont emiatt hamarosan jelentősen csökkenni fognak az árak 285,260,4870,4850 fronton.
Okés. Ráver 50%-ot. De ezt hol veszed észre? Sehol. Ár/teljesítményben lehet jobb a 295, de amikor vírítani kell a lóvét, nem biztos hogy jobb kiadni + 20-30k-t azért a +50%-ért amit ha nem kapcsolsz be fraps-ot nem fogsz észrevenni 1920x1200-ig. 
[ Szerkesztve ]
50%? kizárt dolog.... 
Max. 30% lesz az az 50.
De ez már más kérdés. 
Kb, vagy annyi se. 2 GTX280 SLI-ban hoz ennyit, néha kicsit többet, de ezt nem hozza a 295 önmagában.

joynetmaster
(újonc)
helló
szeretnék egy kicsit változtatni a konfigomon.
gtx 295 mellé melyik lap a jobb Msi k9n2 diamond vagy DKA790GX PLATINUM ,eggyik nforce sli,másik Cf.Corsair dominátor ramot tennék mellé 4 gb 1066 ost.Szerintetek melyik lap lenne a jobb választás egy majd később megvételre kerülő Phenom 2 es procihoz.
[ Szerkesztve ]

Buldozer99
(senior tag)
Áhh, 50%-ot biztos nem...
Sims 3... omg... előre látom hogy egy élmény lesz

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

Draba
(lelkes újonc)
Az a 300W fogyasztás azért nem tetszik. Nem a villanyszámla fog a földhöz b@szni, de annyit már víz nélkül elég nehéz csendesen lehűteni. Nekem 285 marad 
Csak akkor pörög a venti, ha terhelve van a cucc, ekkor pedig biztos játszol és nem fog zavarni a venti hangja. 
[ Szerkesztve ]
Arra leszek kíváncsi hogy 1 bios van rajta, vagy magonként külön-külön. 

joshua7
(PH! kedvence)
AMD mellé szvsz nincs értelme egy gtx295-nek...
Semper Fi

biggamer
(PH! kedvence)

EVGA GTX-295 1792MB GDDR3 Video Card Review / 1-19 page / : [link]
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

sniper elite
(senior tag)
Hát én még mindig döntés képtelen vagyok, amúgy valami info a kártya vastagságáról kiderült már? Mert az is fontos lenne nekem, amúgy teszteket nézve nagyon gyorsnak nézki! De lehet megbánnám ha cserélnék ettől félek! 
(#294) Beowulf_78 válasza sniper elite (#293) üzenetére
Frankón nem értelek.
Napok óta sírsz, hogy cserélj vagy ne cserélj. Ez még önmagában véve nem lenne gond. De a válasz egyértelmü, amit az EVGA teszt is bizonyít. Felesleges cserélned.
Erős kártya a 4870 X2, a 295-höz viszonyítva is.
[ Szerkesztve ]

Chalez
(senior tag)
VALAKI legyen szíves mérje már meg a GTX 295-öt egy tolómérővel, hogy hány mm vastag!
Köszönjük!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!

SSJPeter
(senior tag)
Majd Beowulf megméri,igaz Beo?
De egy ember biztos van aki már most meg tudná mérni de az az érzésem nem fogja.
Én is kerestem a vastagságát de csak a hosszúságot és a magasságot írják mindenhol.
[ Szerkesztve ]
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"
nagyon egyszerű
mivel 2 slot-os a kártya, ezért egy sima mezei házba leméred a 2 slot távolságát és megvan a kártya. ennyi 
vastagabb nem lesz 1 centivel se, vékonyabb meg a képek alapján nem nagyon lehet 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Reméljük a legjobbakat.
Közel sem biztos még a 295 érkezése holnap. Lehet csak 285 fogok kapni, csak nem Gigabyte-ot....
![;]](/dl/s/v1.gif)

SSJPeter
(senior tag)
Ja értem nem tudtam,hogy még nem biztos,tegye már fel a kezét...kinek van itt ilyen karija? 
Egyébiránt írni kell egy mailt az eVGA-nak 24 órán belül megmondják. . .írjak?
Írok.
[ Szerkesztve ]
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

biggamer
(PH! kedvence)
Viszont ahány féle teszt, annyi eredmény, ezt mát +tapasztal6tuk.
Csak megbízható teszteket fogadunk el, úgy hogy jöjjön az a 295-ös GTX. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.