Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) VinoRosso válasza SSJPeter (#249) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LN2vel szerintem még többet is. De jól látom azt a 71k-s pontszámot :Y ?

(#252) Keldor papa válasza SSJPeter (#249) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyen hűtés mellett nem nehéz. :)

(#253) ImI87 válasza Laraxior (#250) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Azért maradjunk a földön! :D
A víz még teljesen jó lehet 24/7-hez, de más megoldás már csak bench-re használható. (Hacsak nincs egy rabszolgád otthon, aki félóránként újratölti az LN2-t a potba. :DDD)

1-2 jófajta 280 léggel tudja a 750/1550/2xxx-t stabilan normál használathoz, ebből kiindulva a tuningos 285-ök elmehetnek 800/1700/2xxx-ig. Ami efölött van oda már víz kell, vagy csak pontvadászathoz jó..... :U

(#254) Laraxior válasza ImI87 (#253) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beo meg tudja mondani hogy meddig mennek.... 1700as shadert nem hogy stabilan,de nem tudja sehogy ;] de tény,hogy léggel bír annyit mint az enyém vízzel.

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#255) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

#81-ben néztétek a linket?

Milyen órajelek gecc, 1000/2000/2500 :Y :C

Laraxior: Most nézem a linkedet, az is komoly. :DD

[ Szerkesztve ]

(#256) Laraxior válasza Lauda (#255) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van egy olyan érzésem hogy a GPU órajelet csak a shader fogja vissza ;] Nálam is ez van... a shader nem megy 1674en...pedig a GPU simán menne 818on is :O esetleg majd próbálkozom kisebb GP órajellel és magasabb shaderrel. a ram nem tudja a 2800at az biztos :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#257) Lauda válasza Laraxior (#256) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazad lehet, szinte mindegyiknél a shader fele a gpu órajel. Feljebb nem megy neked a shader? Húzd fel 1700-re és mehet a gpu 850-en, a víznek bírnia kell nem?

(#258) Laraxior válasza Lauda (#257) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:( 1620 a shader vége....szerintem hidegebben menne,csak még nem tudtam 20 fok alá hűteni a GPU-t loadban.idle 8ig sikerült :D egy 3dmark lefutott 1674es shaderrel,de asszem ott a GPU 810en volt :O

[ Szerkesztve ]

(#259) Lauda válasza Laraxior (#258) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor próbáld meg 1674-en és emeld a felére a gpu-t, vagy maradt még 2 lehetőség:

Nitro

Irány vlagyivosztok.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#260) Laraxior válasza Lauda (#259) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1674hez 837MHz lenne...miből gondolod ha 810/1674et nem tudja,akkor a 837/1674et tudná? :D
Ahogy Beo mondta (hogy ne csak off menjen) a GPU nem megy nagyon neki,magasabbon mint Nálam léggel,viszont a shader órajel eléggé magasan megy,több mint 100MHz-el többet tud léggel mint az enyém léggel. a memóriát ne is említsük.
Elvileg elég szép órajelek kihozhatók akkor belőle.... ha léggel nem is,de vízzel szerintem előcsalogatható lehet a 849/1890/2800 ;] csak nincsen proci ami ezt kihajtja :)

(#261) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Katt. Beo Logout írásaira! Elkészült a Gigabyte 285 tesztje!

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#262) Lauda válasza Laraxior (#260) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt hittem, 810-re volt állítva, de hogy az még nem a vége. :N :D Akkor marad a másik kettő.

Egyébként milyen proci hajtaná ki azokat az órajeleket?

Beowulf_78: Tenksz, már olvassuk is! :C

[ Szerkesztve ]

(#263) Laraxior válasza Lauda (#262) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

attól függ mit értünk azon hogy kihajtás. Én azt értem alatta hogy a 3dmark06ra értelmezve,egy adott órajel felett már nem generál több pontot az SM2.0 és MS3.0 értékekre.
Tehát tételezzük fel hogy emeled,emeled a procid órajelét úgy nőnek az SM pontok is, de ha elérsz egy prociórajelet afölött már csak a proci pontszámból tudsz több összpontot kisajtolni,ami tudjuk nem valami sok :D

(#264) Laraxior válasza Beowulf_78 (#261) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R Nice Job! :R

(#265) Lauda válasza Laraxior (#263) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is így értettem. Pl. a Te procid nem tudná 5 gigán kihajtani az említett órajeleket? Vagy egy 4600-on pörgő 965? :DDD

(#266) Laraxior válasza Lauda (#265) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az enyém az ki lesz hajtva ne aggódj... csak az alaplap fogja vissza az órajeleket ;]
az a baj hogy nézegettem Crysis benchmarkot alapórajelekkel és emeltórajelekkel is. és igenis elég jelentős FPS növekedés tapasztalható. Tehát mi hajtja ki a videokarimat a jelenleg kapható procik közül? Semmi. Ennyi. Miért? Mert a játékok csak 2 magot használnak egyelőre...hiába quad meg i7... az órajel a lényeg. De persze a driver is elég sokat számít a négymagosok javára :K

(#267) Beowulf_78 válasza Laraxior (#264) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm az elismerést fater! Igyekeztem minőségi dolgot összerakni. :R

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#268) Laraxior válasza Beowulf_78 (#267) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak egy kérdésem van ;] Kérvényezzem én az 1.hsz.-be tételt? Vagy szólsz Te? :D

(#269) Lauda válasza Laraxior (#266) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk ez is eléggé játékfüggő, mert pl. a GTAIV-ben már nem csak az órajel számít, ott az i7-es sz@rrá ver mindent. Egyébként a crysis-t és a gta-t mostanában én is pöckölve nyomom: 8X400, ramok 960-on és AMP! órajelen a 280-as. Mit is mondjak, elég meggyőző a teljesítmény. :Y :C

Beowulf_78: Grat a teszthez, nagyon ügyes vagy! :K

[ Szerkesztve ]

(#270) Beowulf_78 válasza Laraxior (#268) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De hol szóljak fater? :B Mod.ker.? Vagy pü? :U

Lauda: Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

(#271) Bagira01 válasza Beowulf_78 (#270) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Modker-be szokás :K

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#272) P00By válasza Beowulf_78 (#270) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

moderációt kérni kizárólag a Moderátort keresek topikban lehet (emailben, privát üzenetben és egyéb módon nem)

(#273) beteg válasza Beowulf_78 (#261) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon nagyon szép munka!
:C

(#274) Laraxior válasza Beowulf_78 (#270) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a Hősök terén papi :DDD

(#275) Beowulf_78 válasza beteg (#273) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked is köszönhetem. ;) :R

Bagira01: Ebből is látszik milyen szoros a kapcsolatom a modikkal. ;]

Oszi: :DDD
Kint vagyok a Hősök Terén. Hol vannak a modik? elbújtak? ;]

[ Szerkesztve ]

(#276) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#261) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Szép kis teszt! :C

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#277) Beowulf_78 válasza Buldozer99 (#276) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi! :R Ha lesz 295 holnap...nagyon kíváncsi leszek mit fog tudni a tesztekben. :K

(#278) Buldozer99 válasza Beowulf_78 (#277) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Énis nagyon nagyon kiváncsi vagyok rá... :)

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#279) Drizzt válasza Beowulf_78 (#277) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Várhatóan plussz 50%-ot. Bevallom ezért sem értem, hogy miért írtad azt, hogy +20K-t ne érne meg a Gtx285-höz képest. Úgy néz ki egyelőre ár/teljesítményben a 295 ráver a 285-re. Bár gondolom pont emiatt hamarosan jelentősen csökkenni fognak az árak 285,260,4870,4850 fronton.

(#280) Beowulf_78 válasza Drizzt (#279) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Okés. Ráver 50%-ot. De ezt hol veszed észre? Sehol. Ár/teljesítményben lehet jobb a 295, de amikor vírítani kell a lóvét, nem biztos hogy jobb kiadni + 20-30k-t azért a +50%-ért amit ha nem kapcsolsz be fraps-ot nem fogsz észrevenni 1920x1200-ig. ;)

[ Szerkesztve ]

(#281) Laraxior válasza Drizzt (#279) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

50%? kizárt dolog.... :N

(#282) Beowulf_78 válasza Laraxior (#281) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Max. 30% lesz az az 50. ;) De ez már más kérdés. :U

(#283) Lauda válasza Beowulf_78 (#282) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kb, vagy annyi se. 2 GTX280 SLI-ban hoz ennyit, néha kicsit többet, de ezt nem hozza a 295 önmagában.

(#284) joynetmaster

joynetmaster
(újonc)

helló
szeretnék egy kicsit változtatni a konfigomon.
gtx 295 mellé melyik lap a jobb Msi k9n2 diamond vagy DKA790GX PLATINUM ,eggyik nforce sli,másik Cf.Corsair dominátor ramot tennék mellé 4 gb 1066 ost.Szerintetek melyik lap lenne a jobb választás egy majd később megvételre kerülő Phenom 2 es procihoz.

(#285) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[2009 kihagyhatatlan játékai]

[ Szerkesztve ]

(#286) Buldozer99 válasza Drizzt (#279) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Áhh, 50%-ot biztos nem...

(#287) ádikácska válasza Beowulf_78 (#285) üzenetére

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sims 3... omg... előre látom hogy egy élmény lesz :( :DDD

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#288) Draba válasza Drizzt (#279) üzenetére

Draba
(lelkes újonc)

Az a 300W fogyasztás azért nem tetszik. Nem a villanyszámla fog a földhöz b@szni, de annyit már víz nélkül elég nehéz csendesen lehűteni. Nekem 285 marad :)

(#289) Lauda válasza Draba (#288) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak akkor pörög a venti, ha terhelve van a cucc, ekkor pedig biztos játszol és nem fog zavarni a venti hangja. :)

[ Szerkesztve ]

(#290) Beowulf_78 válasza Lauda (#289) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra leszek kíváncsi hogy 1 bios van rajta, vagy magonként külön-külön. :U

(#291) joshua7 válasza joynetmaster (#284) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

AMD mellé szvsz nincs értelme egy gtx295-nek...

Semper Fi

(#292) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

EVGA GTX-295 1792MB GDDR3 Video Card Review / 1-19 page / : [link]

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#293) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Hát én még mindig döntés képtelen vagyok, amúgy valami info a kártya vastagságáról kiderült már? Mert az is fontos lenne nekem, amúgy teszteket nézve nagyon gyorsnak nézki! De lehet megbánnám ha cserélnék ettől félek! :W

(#294) Beowulf_78 válasza sniper elite (#293) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Frankón nem értelek. :( Napok óta sírsz, hogy cserélj vagy ne cserélj. Ez még önmagában véve nem lenne gond. De a válasz egyértelmü, amit az EVGA teszt is bizonyít. Felesleges cserélned. :U Erős kártya a 4870 X2, a 295-höz viszonyítva is.

[ Szerkesztve ]

(#295) Chalez

Chalez
(senior tag)

VALAKI legyen szíves mérje már meg a GTX 295-öt egy tolómérővel, hogy hány mm vastag!
Köszönjük! :R ;]

Telón hamarabb elértek! LUXUS és feromonos parfümök verhetetlen árakon, hívj vagy írj!

(#296) SSJPeter válasza Chalez (#295) üzenetére

SSJPeter
(senior tag)

Majd Beowulf megméri,igaz Beo? ;]
De egy ember biztos van aki már most meg tudná mérni de az az érzésem nem fogja.
Én is kerestem a vastagságát de csak a hosszúságot és a magasságot írják mindenhol.

[ Szerkesztve ]

"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

(#297) Zé_Mester válasza Chalez (#295) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon egyszerű
mivel 2 slot-os a kártya, ezért egy sima mezei házba leméred a 2 slot távolságát és megvan a kártya. ennyi ;)
vastagabb nem lesz 1 centivel se, vékonyabb meg a képek alapján nem nagyon lehet :U

[ Szerkesztve ]

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#298) Beowulf_78 válasza SSJPeter (#296) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Reméljük a legjobbakat. ;)
Közel sem biztos még a 295 érkezése holnap. Lehet csak 285 fogok kapni, csak nem Gigabyte-ot.... :U ;]

(#299) SSJPeter válasza Beowulf_78 (#298) üzenetére

SSJPeter
(senior tag)

Ja értem nem tudtam,hogy még nem biztos,tegye már fel a kezét...kinek van itt ilyen karija? :)
Egyébiránt írni kell egy mailt az eVGA-nak 24 órán belül megmondják. . .írjak?
Írok.

[ Szerkesztve ]

"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

(#300) biggamer válasza Beowulf_78 (#294) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Viszont ahány féle teszt, annyi eredmény, ezt mát +tapasztal6tuk.
Csak megbízható teszteket fogadunk el, úgy hogy jöjjön az a 295-ös GTX. ;]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.