Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz KMT #1680 üzenetére

    Igen, rohadt idegesítő tud lenni... Eddig az aqua-alien-ipon hármasnál vásároltam (apróbb dolgoktól eltekintve), de most az aqua és az alien eléggé lejáratta magát nálam.
    Az iponnál annyiból oké, hogy tudod hogy minden rendelésre megy, és már másnap ott van.
    Most még ahogy kutattam a lehetséges lelőhelyek után, belebotlottam a users árlistájában, az szimpatikus volt (jelölve boltonként hogy van-e raktáron az adott termék, vagy rendelhető -addig oké, hogy ez megvan az aquanál is, de szerintem nonszensz, hogy egy ekkora forgalmú cégnél 1 db legyen valamiből a 4 üzletükből 1-ben. Nem hinném hogy annyira megeröltető lenne tartani, na meg már biztos nem is olyan nehéze a beszerzése, mint mikor újdonság volt).
    A ready hozzáállása is tetszett, honlapon fent volt hogy mi van raktáron és mit lehet rendelni.

    De szvsz a legnagyobb probléma, hogy nagyon árérzékeny piac vagyunk, a kínálati oldal teljesen túltelített, ezáltal a cégek nagy részének se futja normális munkaerőre, az árverseny miatt meg úgy vágnak egymás alá ahogy tudnak, meg lenyelik simán a gyártói garanciát (vagy ők vagy a nagyker), trükköznek az adóval, gyökérkednek gariztatásnál... Tisztelet a kivételnek. De én úgy látom hogy ebből a nagyon nagy versenyből az árakon kívűl nekünk fogyasztóknak csak kárunk származhat hosszú távon. :(

Új hozzászólás Aktív témák