Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 22''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#1001) wwhy válasza anonymus89 (#1000) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

ezt sajnos nem tudom megmondani, mint írtam, ne volt Samum, az LG előtt egy Dell E228 volt, és annál (is) jobb a W2284F.

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#1002) bul07 válasza bul07 (#960) üzenetére

bul07
(senior tag)

na megjött a válasz a 3napos pixel garanciára a a4team.eu-től

a4team.eu-->Mindenképpen Önnek kell visszajuttatni hozzánk a monitort, minden
tartozékával, dobozával, kiegészítőjével, eredeti állapotban.

Akkor ez lefordítva üljek kocsiba autózzak fel Budapestre oda vissza vagy 600km és cserélik pixelhibás monitort de ez nekem belekerül vagy 15,000 jó magyar forintba hol éri meg ez nekem hogy tőlük rendeljek

Ha valaki tud jó nettes áruházat ahol a garanciás ügyintézés is jó jelezze felém köszönöm

(#1003) Lauda válasza bul07 (#1002) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az iponba rendeld meg és futár vigye ki, mert akkor jár a garanciafutár, ami vonatkozik a pixelgaranciás ügyekre is. Szerdán kérdeztem őket épp emiatt. :)

(#1004) anonymus89 válasza wwhy (#1001) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Rendben azért köszi!

(#1005) wwhy válasza anonymus89 (#1004) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

szívesen :)

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#1006) Terminator17

Terminator17
(fanatikus tag)

Ehez mit szóltok VIEWSONIC 22" VX2245wm játékra kéne meg filmre is :K
kivi vok mit irtok erre :R

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

(#1007) old_artist válasza anonymus89 (#1000) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha TN-es panelban gondolkodsz, akkor szvsz is nagyon jó választás lehet az LG W2284F, jó betekintési szög, jó és szép képi megjelenítés, és ahogy/amiről hallottam, csak egy meghibásodás és sub-pixel hibás volt még eddig, és az ára is kedvező!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#1008) T-unit

T-unit
(őstag)

Senki nincs képbe Benq/Samsungnál h működik a pixelhibagari 3nap után,mennyi pixelhiba után cserélnék/javítanák?Akár egy hasznos link is jól jönne.
Amúgy Benq E2200HD(A) vagy Samsung 2233BW?Mindkettőnek megvan a maga előnye hátránya,én csak a megbízhatóság és a gariztatás menete szerint döntenék.

üdv.

(#1009) Petie válasza T-unit (#1008) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez lehet segít
ha meg nem akkor az iso szabványokra próbálj rákeresni google-n hátha talál valamit ;)

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#1010) anonymus89 válasza wwhy (#1005) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Annyiban segítenél még esetleg, hogy mivel Nyíregyi vagyok és pesten venném akkor az eizo-s monitortesztelőn kívül, mit érdemes még a helyszínen lefuttatni azért biztos ami biztos alapon???
Vagy esetleg még állítgatni a kontraszt, fényerő opciókat??

[ Szerkesztve ]

(#1011) Lauda válasza anonymus89 (#1010) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Esetleg futtasd le ezt is:

Nokia Monitor Test 2.0

:K

(#1012) D®. GeNy@

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szerintetek mi a különbség a 3 monitor között és melyiket vegyem? :U

LG W2252TQ

vagy

LG W2252V

vagy

LG W2284F

Különbséget semmit sem találok közöttük, akkor miért van közöttük 4E HUF különbség?
Előre is köszi!
(holnap adnám le a rendelést, ezért lenne sürgős a segítség... :U)

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

(#1013) old_artist válasza anonymus89 (#1010) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, nagyon jó és kiváló az EIZO teszttel való ellenőrzés, sőt ajánlott, és a fényerő/kontraszt extrém 0-100%-os össze-vissza intervallumban való állítgatása, a búgások/zúgások/sercegések ellenőrzésére, különösen, ha halk helyen tudod kipróbálni és használni majd!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#1014) Furky válasza anonymus89 (#1010) üzenetére

Furky
(őstag)

Felesleges mást használni. Abban minden bennevan, úgyis csak pixelhibát tesztelsz, azt meg az első 5 lapom meglátod. piros-zöld-kék-fekete-fehér (nem feltétlenül ebben a sorrendben)
Ha bármilyen eltérést látsz bármelyik képen, akkor hiba van. :)

mod: persze old_artist okosan kiegészítette a fényerő-kontraszttal is. Erről meg is feledkeztem hirtelen, hogy búghat:) De más program nem szükséges...

[ Szerkesztve ]

(#1015) old_artist válasza D®. GeNy@ (#1012) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

szvsz a LG W2284F-PF: jobb, újabb, kifogástalanabb (eddig), kiforrottabb!

(#1016) D®. GeNy@ válasza old_artist (#1015) üzenetére

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen, akkor eldőlt! :R :R

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

(#1017) T-unit válasza Petie (#1009) üzenetére

T-unit
(őstag)

Köszi,viszont itt sem írják samunál mi van 3nap után.Gondolom akkor ugyanúgy iso 13406-2 class2 lép életbe mint a többinél.Na mind1 legjobb lesz még egyenesen bolttól is rákérdezni.Meg ha benq lesz rákérdezek lehet-e kérni 30napis pixelhiba garit +5%-os ár ellenébe,mert itt azt írta van ilyen.Ha viszont ez lenne a helyzet,lehet jobb lenne a benq.Több teszt kellene tudom,de iponba jónak értékelték a csak vga csati ellenére is a HDA-t.

üdv.

(#1018) Mangerd válasza T-unit (#1017) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

47ért meg lehet kapni a HD-s verziót DVI-al ha annyira Benőt akarsz...

(#1019) Csúzli

Csúzli
(lelkes újonc)

Huh Most hogy olvastam Loituma69 tapasztalatát az LG W2242T-SF LCD monitorral kapcsolatban teljesen elbizonytalanodtam. Talán elmegyek énis az ALDI ba és megkérem h hadd teszteljem helyben a Gericom moncsit. 40k és ennyit dícséret amit Loituma írt sztem elég meggyőző. Találtam 1 ilyen linket a Gericomról [link]

[ Szerkesztve ]

(#1020) Protekt válasza Csúzli (#1019) üzenetére

Protekt
(lelkes újonc)

Ha mész az aldiba nekem is hozz egyet!

Köszi

www.primusz.hu - könyvelés

(#1021) T-unit válasza Mangerd (#1018) üzenetére

T-unit
(őstag)

Korábban írtam is a másik Benőt(HD).Csak iponos tesztben írták h szép képet ad vga csatlakozás ellenére is,és 9k a különbség a 2 monitor között (HDA-HD) egy dvi miatt, ami nem kevés.Igaz a dvi nekem csak hdcp miatt lenne fontosabb.Aztán még azis lehet inkább maradok a 2233bw-nél,végülis picit szebb is,talán szervíz is jobb samunál.

[ Szerkesztve ]

üdv.

(#1022) wwhy válasza anonymus89 (#1010) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

mint látod, minden kérdésed megválaszoltatott :D

(#1023) anonymus89 válasza Lauda (#1011) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Köszi de azt írja hogy vistára van?

(#1024) anonymus89 válasza old_artist (#1013) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Rendben nagyon köszönöm neked is Furky! :R
Igen minden tekintetben wwhy. :DD

[ Szerkesztve ]

(#1025) Lauda válasza anonymus89 (#1023) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne törődj vele, gyó az xp-n is, mivel én is azon használtam. :D

(#1026) anonymus89 válasza Lauda (#1025) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Akkor minden okés! :DD

(#1027) Loituma69 válasza Csúzli (#1019) üzenetére

Loituma69
(senior tag)

Na igen notebook de monitorrol semmi írás! Én nem találtam.

Okostelefon buta embereknek!

(#1028) Terminator17

Terminator17
(fanatikus tag)

Ehez mit szóltok VIEWSONIC 22" VX2245wm játékra kéne meg filmre is :K
kivi vok mit irtok erre

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

(#1029) pigatt

pigatt
(őstag)

Sziasztok!

Létezik már olyan 22"-os tft aminek a vertikális frissitése képes 100hz-re alacsony válasz idővel??? 85-öset már láttam 2ms-el, de 100-asat még sehol, ezért kérdeztem.

Köszi a választ!

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#1030) Frenky89 válasza pigatt (#1029) üzenetére

Frenky89
(őstag)

Van egyáltalán reális alapja annak, hogy odaírják hány Hz a vertikális frissítés, mert én úgy tudom, hogy TFT technológiánál a válaszidő számít.

(#1031) pigatt válasza Frenky89 (#1030) üzenetére

pigatt
(őstag)

Van, mert vsync nélkül hogyha magasabb lesz az fps szám mint a Hz akkor szétesnek az élek. Ez a jelenlegi technikával 75-85Hz, én meg fix 100 fps-el szoktam cs:s-zni 21" CRT-n, tehát 100Hz vsync=enabled és így már megszoktam ezt a szintet és nem is akarom lejebb adni.

[ Szerkesztve ]

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#1032) werne21

werne21
(újonc)

Üdv!
22"-os monitort vennék ehhez a konfighoz:
INTEL CORE 2 DUO 3,0/1333/6MB/E8400 proci
AC Freezer 7 Pro
Gigabyte P45 DS3R
ATI RADEON HD 4850 SAPPHIRE 512MB
ENERMAX LIBERTY 400W-os táp
Kingmax 2GB 800MHz memória
Buffalo 2GB 800MHz memória
1db WD 160GB RAID EDITION vinyó

Netezéshez, néha filmhez, játékhoz.
Ezt néztem ki:
Samsung 2233BW
vagy
Samsung T220

Amúgy a keret nem több mint 55-60ezer forint!
Vélemény kellene, ezek a monitorok jók-e, esetleg más?
Köszönöm!

(#1033) anonymus89 válasza old_artist (#1015) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Üdv!
Egy kicsit kifejtenéd bővebben ezt a hozzászólásodat csak mert még a 2252-es és 2284-es közöt vacilálok továbbra is.
Bocs ha akadékoskodom! :U

[ Szerkesztve ]

(#1034) Eagl3 válasza werne21 (#1032) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok hozzászólás és vélemény van ebben a topicba az általad említett monitorokról.
Mind a kettő jó választás általános használatra, ha jól emlékszem a 2222BW tuti SAMSUNG paneles és olcsóbb is.

(#1035) Mr.Pioneer

Mr.Pioneer
(újonc)

Helló! Tudna valaki segíteni nekem abban,hogy milyen lehet a Benq E2200-tipusú full Hd 22"-os lcd monitor?Mert az ára 40000ft és ezt én keveslem.Előre is köszi!
:B

(#1036) pigatt válasza pigatt (#1029) üzenetére

pigatt
(őstag)

Pls valaki válaszoljon!

(#1037) Petie válasza Mr.Pioneer (#1035) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha a tecsos-ról beszélsz azon nincs dvi :)

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#1038) T-unit válasza werne21 (#1032) üzenetére

T-unit
(őstag)

T220,de a 2233bw is tökéletes,és legalább lenne pénz vinyóra mert látom azzal te is karcsún állsz. :)
pigatt : TFT-ből énse tudok ilyet,viszont lcd tv-nél kell h legyen,vagy ha az nem jó tarsd meg a crt-t,az új technika nem mindíg jobb.

üdv.

(#1039) Mangerd válasza Mr.Pioneer (#1035) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

nagyon jó a tesztek alapján, de csak VGA csati van a 40esen, mert az HDA a sima HD 47-50körül van és azon DVI és HDMI is van

ne keveseld a 40et, neten 37 körül is lehet kapni...
pl
pl2

[ Szerkesztve ]

(#1040) pigatt válasza T-unit (#1038) üzenetére

pigatt
(őstag)

Nem lenne baj az lcd tv-vel! csak abból meg valami kisebb kellene! Tudsz egy típust?

(#1041) Petie válasza pigatt (#1040) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt próbálj meg keresgetni én csak nagyobb tv-ket láttam :F hátha Te találsz valamit :)

(#1042) Mr.Pioneer

Mr.Pioneer
(újonc)

És még az érdekelne,hogy nekem egy Ati Radeon Hd 4800-ás videó kártyám van amin van hd kimenet ,ezek pedig azt mondják,hogy a monitoron analóg bemenat van.Össze lehet kötni a videókártyámmal úgy ,hogy meglegyen a full hd?

(#1043) Mangerd válasza Mr.Pioneer (#1042) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

a full HD csak egy felbontás (1920x1080)

analóg és digitális összekötéssel is full HD az... A kép minősége változhat attól függően, hogy DVI vagy D-sub-al kötöd össze a videokártyát és a monitort

(#1044) blackrulz válasza Mangerd (#1043) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem egymás mellett van két 22-es samu. az egyik hdmi-dvi a másik dub-dsub. nem mondom azt hogy nem látszik a difi de csak ha tényleg nagyon megnézem. persze másnál lehet hogy jobban kijön mert több zavart vesz fel az analóg, de szerintem nem zavaró még így sem. más kédés hogy volt szerencsém 22"-os fullhd-hez is, játéknál biztos jobb, de olvasni róla... én tuti nem vennék.

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#1045) Mr.Pioneer válasza Mangerd (#1043) üzenetére

Mr.Pioneer
(újonc)

Köszi!

(#1046) Mangerd válasza Mr.Pioneer (#1045) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

még annyit, hogy a sima HD-n a csatik mellé van még HDCP támogatás is, ami HD-DVD vagy Blu-ray lejátszásnál jöhet jól...

(#1047) werne21 válasza Eagl3 (#1034) üzenetére

werne21
(újonc)

Ok!
Köszi!
Kábel, minden hozzá van ami kell?

(#1048) werne21 válasza T-unit (#1038) üzenetére

werne21
(újonc)

Én is így gondoltam, jó mind a kettő monitor, valószinü 2233BW lesz, mert elég sok pixelhibát olvasok most itt a T220-ról! :F
Nállam még nagy is a vinyó, ki sem használom rendesen, amúgy ez is Prohardver tipp, hogy ilyet vegyek! :K

(#1049) Orc

Orc
(senior tag)

Egy kis szösszenet a Samsung 2253BW és a T220 monitorokról.

2253BW: 3-ból 3 búgott, 1 pixelhibás volt, de szép volt a képe, bár a színei picit furcsák voltak a 226BW-hez képest.

T220: Szép, diszkrét led(!!), 2253BW,226BW-nél jobb színek, viszont rosszabb háttérvilágítás. Ez a gyenge pontja sajnos, a kritikán aluli háttérvilágítás. Foltos is és "szürke" a fekete. Este lekapcsolt villanynál filmnézés közben zavaró, nappal alig venni észre. Viszont a dinamikus kontrasztja nagyon gyors és sokat javít, ha sok a teljesen fekete képkocka.

Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

(#1050) Loituma69

Loituma69
(senior tag)

Nálam van az LG W 2242T és a Gericom monitor ati catalyst a vistán, hogyan kell drivert beállítani, hogy egyszerre mind2 a vista asztal legyen? Az LG rendesen zizegő hangot ad ki, idegesítő ezzel a hibával lehet pénzt visszakérni monitort vissza adnia boltnak?

[ Szerkesztve ]

Okostelefon buta embereknek!

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 22''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.