mint mondtam a 2233BW-ben eredeti Samsung panel van benne, a 2243BW-ben meg CMO panel van. Ami elég fontos különbség.
a 2243BW mellett belülről csak a pivot szól (a design meg egyedi megítélés kérdése)

mint mondtam a 2233BW-ben eredeti Samsung panel van benne, a 2243BW-ben meg CMO panel van. Ami elég fontos különbség.
a 2243BW mellett belülről csak a pivot szól (a design meg egyedi megítélés kérdése)

békülj meg a csodával, színvisszaadás tekintetében sokkal jobban jársz a samu panelos régebbivel, főleg, ha be is kalibráltatod.
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

a samu paneles 2233BW majdnem egy évvel fiatalabb a 2243BW-nél és több mint félévvel a szintén CMO-s 2253BW-nél. Szóval nem tudom milyen régebbi samu panelosról beszélsz 

igen, limited és elvileg jobbak egy picit a színe, cserébe viszont az amúgy is gyenge betekintési szöge még rosszabbak.
Szerintem az L verziót csak akkor vedd meg, ha végképp nincs elég a simára...
A között a két panel között mi a különbség ami ennyire fontos? Nem értek hozzá azért kérdem.
Szerk: Most látom hogy jobban adja vissza a színeket a Sam panellel szerelt verzió. Más egyéb?
A mostani 710T-m nél szebb színeket produkál a CMO paneles? Nem tudom milyen panel van a 17esemben :s
Nekem külsőre a 43as jön be, nem tetszik a csillogó kerekített forma. Ebben van pivot funkció is amit szoktam használni a mostaninál is ha hosszabb ideig netezek. Csak nem tudom hogy a panelje miben másabb mint a 33asé. Ez a monitor alkalmas játékra?
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

Sziasztok.Új gépet veszek.Mi a véleményetek erről a moncsiról.Jó lesz vagy más legyen igy 40 ezer forint körül?
SAMSUNG 2043BW

minden monitor alkalmas játékra, legalábbis kevés PC-s játékot tudok, amit monitor nélkül is lehet játszani 
A mai TN-esek mind alkalmasak általánosan játékra, persze vannak bizonyos játékok, ahol az inputlag fontos tényező, akiknek ez nagyon számít, inkább hagyjon meg egy CRT-t a célnak (mint ahogy egy versenyszerűen rallyzó kolléga írta)
Az eredeti Samu panel jobban összedolgozik a samu elektronikával ezért szebb és jobb.
Sok jót olvasni róla 
[ Szerkesztve ]
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

betekintesi szog nem sok vizet zavar, teven nezek filmet, monitoron csak web + jatek.
Van egy hangvezérléses gagyi játék, bár ott is látnod kéne merre mész, de szerintem fal mellett végig lehet evickélni 
A samu paneles 2233bw nem tetszik és ha a 2243bw nek nem rosszabb a képe a mostani 710t-mnél akkor ilyenbe ruházok be.
A 43asra rá lehet csatlakoztatni PS3at?
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

Az előző hszekből azt veszem ki, hogy a Samu 2233BW-t ajánljátok. Én ma vagy holnap megyek monitort venni és LG2242T és Samu 2233BW között vacilálok. Árban megegyeznek. Nos nekem azt mondták hogy Samsungoknak szebb a képük. Ennyi xD
Valaki tudna mondani pár dolgot miért Samu vagy miért ne? Esetleg LG jobb?

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
A Samsung 2333sw mellett döntöttem, remélem nem fogom megbánni.
Már csak egy üzletet kéne keresnem Fehérváron ahol lehet kapni.
Vagy lesz egy utam a fővárosba.

gratulálok, 2 alma közül a körtét választottad...
azt mondtad 1680*1050 kell erre egy 1920*1080-ast választasz...
Nagyon jó monitor, de nem azt mondtad, hogy ilyet keresel 

most akkor 2233BW vagy 2333SW? 
iponnál kérdezz rá, mert a BWL-lel egy árba írják most, lehet, hogy az elírás!
(47 körül van az ára a BW-nek)

a 2233BW színei jobbak a samu panel miatt, és még mindig azt mondom, hogy a belső részét kell nézni a monitornak, nem a szélét...
ugyanúgy lehet rá dugni, mint a 2233BW-t...
Logout tesztet kovetelunk majd utana(analog vs digital persze)
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

BW.
nem rakerdezni kell, hanem meg kell rendelni, es adjak ide ennyiert
kar, hogy nincs meg ra a $

hidd el sok vizet zavar.
Nem tudom ki, hogy van vele, de én filmet viszonylag nyugalmi állapotban nézek. De web vagy játék közben ide-oda mozgatom a fejem (lenézek a billentyűzetre, hátra lentebb csúszok a széken stb) olyankor jobban számít szerintem a betekintés. (legalábbis függőlegesen igen hamar változnak a színtónusok) De nem akarok bele szólni!
Hát a 2233BW-nek elég szépen van bevilágítása...
Mangerd: szintúgy én is mozgok össze vissza
Nemtudom melyik moncsi legyen 
[ Szerkesztve ]
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

annyit mondok: ipon... 
Valóban van, teljesen átlagos a TN-esek között, van ugyan jobb is, de rosszabb is!
Ilyet a valóságban sose fogsz látni már csak 2 okból is:
1) nincs ember, aki 100-as fényerőn használná (hacsak nem szolizni akar) nálam 25-30 között van
2) ki néz fekete képernyőt? ha fekete képernyőt akarok látni, akkor kikapcsolom és akkor bevilágítás nélküli feketét látok 
Nekem T220 volt, de mind jatekban, mind filmnezes kozben piszkosul zavart a bevilagítasa.
Ha filmet nezel ott is van fekete csík alul felul es pont ott virít a feher sav, vagy ha sotet van a jatekban, ott is kegyetlenul zavaro.
Ha a monitor csak 1050 es felbontást tud, akkor hogy fog rajta kinézni az 1080as PS3 játék? Alul felül csíkos lesz gondolom, de mennyire fog torzulni a kép a nem azonos felbontási hányad(aspect ratio) miatt?

Hát a fekete kérdésében nem értek veled egyet! Azért rengeteg olyan helyzet van, amikor jó lenne a tökéletes, fény nélküli fekete a monitor kikapcsolt állapotát kivéve is!
De ekkora bevilágítás,azért túlzás a többinél,meg nehezen észrevehető

Nem inkább a két oldalán lesz csík?
Vagy pedig összenyomja a képet.

Bocs, lemaradtam, melyik monitor milyen bevilágításáról van szó.
Engem néha még a Dell 2209wa világítós feketéje is zavar pl. amikor Flight Simulatorral éjszaka repülök. Amikor megvettem, először nem éreztem zavarónak, csak a gyakorlati alkalmazásokban jöttem rá, hogy azért ez jobb volt egy CRT-nél!
Mondjuk a Dell javára mondom, hogy ez az egyetlen hátránya (s ez sem a Dellé, hanem a technológiáé), minden másban imádom ezt a monitort! 

Ez a 2 monitor közül melyiket ajánlanátok?
SAMSUNG 2243BW
SAMSUNG 2233BW
CRT-ről váltanék... nemtom milyen lesz, nincs semmilyen ismerős akinek 22-es-e lenne, hogy kipróbálhassam. Ezért olyan nehéz a választás...
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Ha budapesti vagy, menj be Brekkék boltjába, az Izabella utcában (Oázis). Ott általában többféle jófajta moncsit is megnézhetsz. Az aprókban megtalálod őket.
Az apróban a Benq 49 900 Ft
Viszont kisebb mint a 2333SW másfél collal.
Képminőségben,azért hasonló a kettő?
matekas: "+ old_artist: ok, akkor ezek a feltetelek: 22", dvi, 1680x1050, 2 ms"
[ Szerkesztve ]

De eddig is ilyen monitort kerestem, és még te ajánlottad figyelmembe a 2333sw-t. 

Nem vagyok BP-i, de nem lakom messze. hiába megyek be oda sztem nem nézhetem meg a felbontásokat...

Miért ne nézhetnéd meg?
Szerintem készséggel megmutatnak bármit, amire kiváncsi vagy! 
Grabber: sajnos én nem ismerem ezt a két moncsit
[ Szerkesztve ]
Nem neked szólt a többi
Csak 1 hsz-be raktam sok mindent.Akkor emgpróbálom másképp
Többieknek: E2200HD és 2333SW közül melyiket választanátok?Utóbbi mellett szól,hogy nagyobb és oda jobb a HD felbontás is.

bal felső sarok: kereső.
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

jjjaaahh, de ki bírja követni a számozásokat ![;]](/dl/s/v1.gif)

Köszönöm szépen. Ezek szerint marad a BW2233. Annyi negatívuma van hogy többször kell megtörölni, de azt meg ki bánja???
A hét végére írok pár tapasztalatot, hogy megérte-e, hátha segít valakinek még.
KÖSSZ mindenkinek!
meg ellenőrizd mielőtt elhozod 
iPhone 4S
+bevilágítás +5ms 
pénteken megkapom a 3. 2233BW-t, ha az is rossz belelépek.
Ennyire hibás a széria? 
Vásárláskor megtudtad nézni,hogy búg-e?Vagy később kezdett el csak búgni?
Pedig most 40k az iponba. Nagyon gondolkozom, hogy megvegyem-e...
Hogy néz ki rajta egy sima DVD-Rip-es film?
[ Szerkesztve ]
vidéki vagyok, úgy hozatom nem tudom megnézni.
divx-et még nem néztem rajta.

Majd azért ott még leellenőrzöm, hogy mennyire avaró, mert ha igen akkor nem.
Amúgy egy ilyen TN paneles LCD-TFT rontja a szemet valamennyire?
CRT-nél jobban nem tudja.Nekem 80hz-re van állítva és vibrál egy kicsit a monitor
Csak én látom a családban,de engem zavar.Meg nincsen katód sugárcső sem,ami nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]