Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 22''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#401) gkoveskuti válasza old_artist (#399) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Szia!

Örülök, hogy egy képzőmüvészbe futottam bele. :)
Elvégre ilyennel élek együtt. :)
Lehet, hogy félre értettél, de amikor azt írtam, hogy "ami szép, az jó is" nem feltétlenül a külcsínre gondoltam, elvégre az említett monitorok egyike sem különösen szép, inkább "letisztult"-nak nevezhetőek. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy míg kedvesem az adobe színksálán áldoz fel mindent, addig engem meghat a válaszidő és egyéb tulajdonságok is.
Tehát a legnagyobb problémám, hogy 150e-t még áldoznék egy monitorra, de akkor elvárom., hogy hibátlan legyen. Különösen aggaszt, hogy azt látom, a HP-nál nincs pixelgarancia.

(#402) old_artist válasza gkoveskuti (#401) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

"... míg kedvesem az adobe színksálán áldoz fel mindent, addig engem meghat a válaszidő és egyéb tulajdonságok is." - akkor, ha mindkettőt figyelembe veszzük, és még azt is, hogy egy 22"-os áráért megkapod a 24"-os HP LP2475W - egyértelműen, mivel az input lag-ja igen kiváló (21-26ms, saját mérés), a válaszideje 6ms g2g (typical 12ms ISO), ami az ilyen *VA és IPS panelek között néha vetekszik a TN-es 2ms-al, és alig észrevehető, már csak műszeresen lehet kimutatni a válaszidő észlelését!
Bocs, lehet, hogy én értettem félre, de.. ha a design-t nézem alapul, akkor egyértelműen nekem az EIZO jön be jobban, mint letisztult monitor! ;)

De, van pixel hibára való teszt lehetőség (ha jól tudom egy kis felárért, +4eFt), ha helyben kibontva vásárolod meg, ha itt veszed, csak még nem írta ki a hírdetésbe, de a #23-as hsz.-ben már közölte, csak nála, mint HP viszonteladónál érvényes ez még Mo.-on, én is így vettem és itt! :K

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#403) gkoveskuti

gkoveskuti
(újonc)

Egyébként a legnagyobb problémám, hogy 140-150e a vége annak amit erre a projektre tudok költeni, és szeretném a lehető legjobbat kihozni, arról nem beszélve, hogy nem tudom mennyibe kerül egy kalibrálás. (várom a pm-et. :) )
Csak, hogy lássátok a helyzetet: most született meg a kisfiam (1 hónapos), így a feleségem itthon fog dolgozni, már, ha befut valami meló, és a gyerek mellett be is tudja vállalni. Ezzel a háttérrel nem biztos, hogy a drágábbat kellene választanom. :(
Tehát a legjobb, de a legolcsóbb megoldást keresem.
Az eddigi válaszok nagyon sokat segítettek és tudom, hogy nekem kell döntenem, de egyre bizonytalanabb vagyok. (eddig 22"-ban gondolkodtam, most meg már 24" nél tartunk")

(#404) gkoveskuti válasza old_artist (#402) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Ez a monitor egyre szimpatikusabb! :)

(#405) old_artist válasza gkoveskuti (#403) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Prívát ment! :Y
Gratulálok a kis jövevényhez, a kisfiatokhoz! :C
Viszont egy monitort nagyon meg kell gondolni (tudom), ami talán az egyik legfontosabb és legdrágább hardver, hogy a nap mint nap kihasználja az igényeinket és a vizuális törekvésünk megjelenítését - amivel együtt kell élnünk akár 2-3 évig is!
Igen, meggondolandó, aludni kell rá, bár a mai pénzügyi helyzetben semmi sem biztos, a monitorok ára a hó elejétől majd 20%-ot is emelkedett, és semmi kecsegtető nem várható ez ügyben még karácsonyig se!
Igen, a végső elhatározást Nektek kell eldönteni, mi (én) csak segíteni tudunk (tudok), hogy a legideálisabb kompromisszumos megoldást megtaláljuk.
Mind a 4 monitornak van előnye és valami hátránya is, s mivel egy kivételével rendelkezem a monitorokkal, és van némi tapasztalatom (1990-óta) is ez ügyben, ezért bátorkodtam megemlíteni a 24"-os HP-t.
Ha anyagiak is fontossá válnak, akkor a lenovo lehet a befutó, viszont már sehol sem adnak rá pixel hibára garanciát, mert 10-ből 9 sub(al)-pixel hibás, tehát kilőve, maradt a 22"-ban a HP és az EIZO, itt csak az anyagiak dönthetnek, de ha már a valós színtereket nézzük és a jobb színintenzitást, akkor az EIZO, viszont a HP LP2275W is megkapta az EIZO ezen 22"-os paneljét, de a verhetetlen vezérlő elektronikáját nem, ezért csak az ára dönthet a megvétele szempontjából!
Viszont ha az EIZO marad 22"-ban és majd egy árban vannak, akkor már elgondolkodtató a HP LP2475W 24"-osával kacérkodni, mivel a H-IPS panelra épült készülék minden jóval megáldott csatlakozóival és kiváló színterével is nagyon jó vételnek számít! Mindkét monitor belépő színtű professzionális monitor, amivel egy kiváló kalibrálással egy szintre lehet hozni a monitort, viszont a HP még erre is rátesz, a kiváló feketéjével még 8bit-en is - elgondolkodtató, és nem könnyű a döntés - tudom!

Át kell olvasnod a teszteket, és itt már csak rajtatok áll a döntés!
Egy megjegyzésem azért van a HP 24"-osával kapcsolatban, hogy ami a tesztekben szerepel a GIG031 rev. verziót már kijavítva hazánkban is már a GIG032 és GIG034-es verziójú firmware érkezik, amiben pl. az interpolarizációt is kijavították.

Tehát rajtatok áll most már a döntés :F , de ha kell, akkor még egyeztethetünk!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#406) gkoveskuti válasza old_artist (#405) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Szia old_artist!

Köszönöm a pm-et. Válaszoltam.
Keresem, hol lehet legjobb áron megkapni a 24"-os HP-t, és ha megvan jelentkezek!
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :R

(#407) KubanitoS

KubanitoS
(őstag)

Ma megérkezett a HP LP2275W monitor. :C Nagyon szuper a cuccos, teljesen meg vagyok vele elégedve.

Tesztekben olvastam, hogy szövegszerkesztésnél/olvasásnál a betűk elmosódnak, valamint, hogy nagy az input lagja.

Saját tapasztalatból mondom, hogy ebből nálam nem jött elő semmi. Most is tökéletesen látom, amit írok. ;]

Játékokról annyit, hogy kipróbáltam a Team Fortress 2-t, Fifa 09-et és az NFS Most Wantedet és tökéletesen futottak, semmiféle zavaró hatást nem tapasztaltam, utánhúzást, magas reakcióidőt végképp nem. :K

A végére még annyit, hogy Hexaa rendkívül segítőkész volt a vásárlásnál, személyes találkozás nélkül, futár segítségével kaptam kézhez a monitort Békés megyében minden probléma nélkül. :D

Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

(#408) Salak

Salak
(tag)

Sziasztok!

Tud valaki esetleg linkelni angol (vagy magyar) nyelvű tesztet Benq e2200hd monitorról? Én nem találtam sehol, csak kínait.. :( Köszi szépen a segítséget, előre is.

"Winners never quit and quitters never win."

(#409) old_artist válasza gkoveskuti (#406) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Szintén re-pü-lt!
Nézd meg a #402-es hozzászólásom második felében linkeltem, hogy a Hexaa-nál, mint HP viszonteladónál megveheted, egyedüliként biztosítja Mo.-on a pixel garanciát a HP-re, amúgy bárhol veszed, csak a Class II. osztályba sorolva kapod meg, pixel garancia nélkül a HP-t, :K
OK, ha megvan, jelentkezz!

[ Szerkesztve ]

(#410) old_artist válasza KubanitoS (#407) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Gratula a monitorhoz! :C - használd "egészséggel"!
Ha megírnád, hogy milyen rev.-eset kaptál (szervíz menüből), akkor azt megköszönnénk! :R

(#411) bzns

bzns
(újonc)

Hello!

22"-os monitort szeretnék venni eddig amire gondoltam, LG W2252V, LG W2252TQ, Samsung 2232BW, ha valaki tudna segíteni a választásban azt megköszönném leginkább játékra kéne ha ez számít valamit, de ha valaki tud ebben az árkategoriában jobbat arra is kiváncsi vagyok thx.

(#412) Furky válasza bzns (#411) üzenetére

Furky
(őstag)

Samsungokból a 2233BW-t ajánlanám, mert:
1. Samsung paneles
2. Ha tetszik a T220 Designja, akkor olcsóbban megkapod vörös csík nélkül
3. Alig drágább a 2232BW-nél, ami rengeteg helyen már nem is kapható.

Még szóbajöhet ebben az árkategóriában esetleg a Philips 220CW. Azt nagyon dicsérik. LG monitorokkal nem vagyok képben. Majd más kisegít :)

(#413) bzns válasza Furky (#412) üzenetére

bzns
(újonc)

Ok köszi a helpet megnézem azokat amiket irtál, remélem az LG-röl is ir valaki :)

(#414) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Még szeretnék pár dolgot kérdezni HP 2275w-vel kapcsolatban:

- Milyen rajta a szöveg? Ipon szerint szar, TFT Central meg azt írja, hogy nincs semmi gond és igaz, hogy nekik jobban hiszek, de Ipon egy kicsit elbizonytalnított.
- Mások által bekalibrált értékekből lehet konklúzióként valami átlagos "kalibrációt" csinálni, vagy a sokféle hardver miatt ez kizárt és inkább hagyatkozzak a szememre?
- Illetve ez a nem állítható vízszintesbe dolog, hogy is van?

(#415) old_artist válasza Frenky89 (#414) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

A Hp-ról vélemény itt és itt egy elégedett tulajtól!

Csak nagy vonalakban:
- Iponos teszteket nem szabad olvasni, mivel néha minden megalapozottság nélkül írogatnak (ezek nem tesztek, csak "vagdalózások") - csak megalapozott és példákkal illusztrált tesztekben bízhatsz - mint pl. a tftcentral és a prad tesztek!
- mások által kalibrált eredményeket (azonos monitor típus és VGA kártya függvényeként) egy alternatíva lehet a számodra, de utólagos állítgatást is igényel - szemmel.
- hogy nem állítható vízszintesre, erre csak azt tudnám mondani, hogy valaki nagyon béna lehet akkor! - az igaz, hogy eléggé "mobil", de ez nem azt jelenti!

[ Szerkesztve ]

(#416) Frenky89 válasza old_artist (#415) üzenetére

Frenky89
(őstag)

:R

Akkor már kb. sejtem, hogy milyen lehet ez a nem tudjuk vízszintesbe állítani a monitort...

Már nagyon várom, hogy ideérjeeeeeeeeeeen. :D (sajna van egy kis csúszás)

(#417) KubanitoS válasza Frenky89 (#416) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Ahogy olvashattad nálam nagyon jól szuperál a monitor, remélem majd te is megosztod a tapasztalataidat ha végre kézhez kapod.

(#418) old_artist válasza Frenky89 (#416) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Majd várjuk Tőled is a véleményezést és az észrevételeket! :K

(#419) dzsóbácsi

dzsóbácsi
(fanatikus tag)

Hi!

Tudja valaki h mi az a GTG válaszidönél?
Az eggyik monitor simán 5ms, a másik 2ms(GTG)....... mi a külömbség?
Válaszokat elöre is köszi :)

(#420) fradi81

fradi81
(őstag)

hi
Aki most akar venni 22-es jó monitort annak én a Samsung 2233bw-t tudom ajánlani, mert nagyon jó monitor, szép színek tűéles kép, játékoknál utánhúzást nem vettem észre, bevilágítás szinte semmi. zúgás nincs a dizájni számomra no1. Nem tudok róla rosszat mondani. :C

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#421) Eagl3 válasza dzsóbácsi (#419) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

grey to grey azaz szürkéből szürkébe váltás :)

(#422) gkoveskuti

gkoveskuti
(újonc)

Sziasztok!

Itt ülök a HP LP2475W monitorom előtt. :DD
Ez valami gyönyörű! :K
Olyan fényereje van, hogy ha nem veszem vissza kisüti a szemem!
Old_artist és többiek, köszönöm a tanácsokat, azt hiszem nem fogom megbánni ezt a döntést! :R

(#423) Eagl3 válasza gkoveskuti (#422) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez gyors beszerzés volt, grat. hozzá :)

(#424) old_artist válasza dzsóbácsi (#419) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

g2g vs.gtg = gray to gray, azaz szürkéből szürkébe való váltás, vagyis egy adott szubpixel közép-intenzitása, illetve annak két közepes intenzitás közötti váltása!

A gyártók a válaszidőt (sajnos) marketingokokból ma már az úgynevezett g2g (azaz gray to gray) időre adják meg a válaszidőt, ami némi hazugsággal/átejtéssel is párosul a vevővel szemben, mivel ez csak egy váltásra vonatkozik, viszont amit nem nagyon szeretnek közölni, az a typikal reagálási idő (tisztelet a kivételnek, pl. EIZO).
A black-to-white, vagy white-to-black érték megadását többnyire kerülik, pedig ez lenne egy monitor tipikus elérési ideje, de ezek alacsonyabb sebességre utalnak, és van olyan gyártó is, aki nem adja meg ezt a tulajdonságot, inkább hallgat, mert sokkal rosszab fényt vetne rá, ezért kitalálták, hogy a kedvezőbb g2g értéket (ami a typikus válaszidő feléhez közeli érték), ami szinte csak marketing "duma-franci"-t adják meg! A gray to gray (g2g) átmenet a leggyorsabb, ezért ezt előszeretettel adják meg, ellentétben az ISO szabvány black to white átmenetével, ami valóságosabb értékek lehetnek!
Az 5ms és a 2ms (g2g) között az a különbség még, hogy ahol a tipikus válaszidő megadása van feltüntetve, és a panel nem rendelkezik "overdrive" technológiával felszerelve, ott számítani lehet arra, hogy a szürke váltások ideje akár a többszörösét is elérheti a tipikus válaszidőnek.

(#425) old_artist válasza gkoveskuti (#422) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

... ezt már előre lefogadtam volna, hogy nem bánod meg! Grat' hozzá! :C
Örülök, hogy meg vagy vele elégedve, és segíteni tudtam a választásban!
Amúgy honnan és mennyiért vetted és pixel garanciával? :F

Majd azért írj róla egy kis "vélemény nyilvánítás"-t esetleg arról a felhasználói programok működése közben, amiket használsz!

mod: hááát, még ha be is van kalibrálva, mennyire frenetikus lenne?

[ Szerkesztve ]

(#426) KubanitoS válasza old_artist (#410) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Ilyeneket találtam:
Serial Number: CZC840039K
Version: SPG058
Backlight Hours: 000005

(#427) dzsóbácsi válasza fradi81 (#420) üzenetére

dzsóbácsi
(fanatikus tag)

A 2233bW tudja ezt az Overdrive-ot? :U

(#428) old_artist válasza KubanitoS (#426) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Kösz! - a betüs végü szériálok valamivel jobbak is, kifogtad! :C
... és a legújabb SPG058rev.-el kaptad! :C

[ Szerkesztve ]

(#429) gkoveskuti válasza old_artist (#425) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Hexaa-nál vettem, tényleg korrekt volt, szegény egy kissé meghosszabbította a nyitva tartását miattam, mert volt egy kis problémám a kp.-vel, de megoldottuk. :)
Jövő héten meglesz az új videókari, aztán kalibrálás (ha még vállalod). :)
Mivel a mostani kari, nagyon küszködik a felbontással, tapasztalatot nem írnék, de jövő héttől beszámolok!

(#430) fradi81 válasza dzsóbácsi (#427) üzenetére

fradi81
(őstag)

5ms-es a monitor nem tudok overdriveról

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#431) old_artist válasza gkoveskuti (#429) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Hááát igen, mint írtam - talán, hogy elég igényes/erős VGA-t igényel! :K
Milyen VGA-t veszel majd :F , ha abban is tudom ajánlani az ATI HD4850 vagy a 4870 valamelyikét, akkor azzal sem fogsz rosszul járni (azzal ugyanis tapasztalatból, a legjobban illeszkedik a monitorodhoz és a kalibrációs lehetőségekhez), bár nem tudom a többi hardvereidet!

mod: persze, majd jelentkezz a kalibrálás ügyében!

... ja, és a Hexaa tényleg korrekt mindenben!

[ Szerkesztve ]

(#432) gkoveskuti válasza old_artist (#431) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Videókariból ezt néztem: SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 3850 512 MB DDR2
Erről jókat hallottam, és árban megfizethető (19e.)
De ha tudsz valami jobbat megköszönném. :)

(#433) trucsi

trucsi
(újonc)

Sziasztok. A fórum nagy részét végigolvastam és sok kérdésemre kaptam választ. Én is 22"-os monitorban gondolkodom és most már szinte biztos befutónak látszik a hp lp2275w.
Örömmel olvastam hogy a homályos betűtől nem kell tartani. A lenovo l220x-en is gondolkodtam, de nekem túl nagy a felbontás.
Viszont találtam még egy érdekes típust amit nem tudok hová tenni. Ez pedig aViewsonic VLED221wm.
Van valakinek ezzel tapasztalata hogy egy pva paneleshez képest milyen a képe? :F
Most egy Samsung 970p-m van és rosszabbat nem szeretnék.

(#434) old_artist válasza gkoveskuti (#432) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, ez az ATI HD 3850 (vagy esetleg a 3870-es) már nagyon jó, ha nem vagy nagy "gamer", azzal már tisztességesen, minden kompromisszum mentesen lehet meghajtani a monitort, és ilyen jó árban (hol veszed ennyiért?)!!! :U

(#435) gkoveskuti válasza old_artist (#434) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Helló!

Pixmania a befutó.
Remélem hamar meg is érkezik.

(#436) old_artist válasza gkoveskuti (#435) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Az nagyon jó ár :C , bár én még soha nem rendeltem web-shop-ból!

(#437) old_artist válasza trucsi (#433) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a HP LP2275W, nagyon jó választási alternatíva!

A Viewsonic VLED221wm-ről csak annyit, hogy TN-paneles, és egy S-PVA paneleshez (ami 178°-os) képest a betekintési szöge 160/170°-os (V/H), a fényereje nem túl jó (250cd/m2, az EIZO hasonszőrű LED Backlights technológiájú monitorja 350cd/m2)), látható képmérete 18.7'' x 11.7'', előnye esetleg a LED Backlights, a HDCP-DVI és a 36W-os áramfelvétel! Mivel még új ebben a LED Backlights világban, várnék még vele - pl. egy tesztet - mindenképpen!

(#438) Blade55

Blade55
(újonc)

Hi.
Nem tudja valaki, hogy igaz-e hogy az LG W2252V típusu monitor dinamikus kontrasztját nem lehet kikapcsolni. És hogy a fehér szin elég sárgás? Legalábbis az ipon tesztben ezt irták. Olvastam itt, hogy azokra a tesztekre nem szabad alapozni. :F Ezért aki tud ezekről valami tapasztalatot légyszi írja meg. Monitor vásárlás előtt állok ezért fontos lenne, mert lehet ez a típus lesz a befutó. Válaszotokat előre is köszönöm.

(#439) KubanitoS válasza old_artist (#428) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Öröm bódottá, hádene? :DDD

(#440) gkoveskuti válasza old_artist (#436) üzenetére

gkoveskuti
(újonc)

Megnéztem a HP verziószámát is GIG034
Akkor ez most nekem jó? :F
Ahogy olvastam a kommenteket ez már javított, egyébként mi a különbség?

(#441) old_artist válasza gkoveskuti (#440) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

A GIG034-es reizió/firmware azt jelenti, hogy a legújabb, esetleg/több mint valószínű ami hibákat olvastál róla, javításra kerültek! A különbségek is ebben rejtőznek! :K

(#442) Terminator17

Terminator17
(fanatikus tag)

üdv all naon fontos lenne eről a termékről vélemény Acer AL2216W 22" TFT
mégecer naon fontos volna ha tud vki segijen kössz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :R

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

(#443) dci106 válasza Blade55 (#438) üzenetére

dci106
(lelkes újonc)

Hali!

Én kb 50 cm-ről nézem ezt a tipust /5 napja vagyok nagyon boldog tulaja!/ , és a két szélén valóban ici-picit világosbarnás, de a betekintési szög miatt, valószínű, mert ha oldalra megyek 20 centivel, akkor eltűnik arról az oldalról.
De amúgy KIRÁLY!!

(#444) Blade55 válasza dci106 (#443) üzenetére

Blade55
(újonc)

Helló.
De amugy nagyon zavaró az a barnás jelenség? És Nem tudod a dinamikus kontrasztot ki lehet kapcsolni (User módban vagy valahogy) mert főleg emiatt vacilálok megvenni.
Filmnézésre amúgy milyen a sötét és világos részeknél jól ki adja a szineket?

(#445) dci106 válasza Blade55 (#444) üzenetére

dci106
(lelkes újonc)

Nem zavaró. Csak van.Denem vagyok biztos benne, hogy pl.egy Samunál is nincs ez meg...
A színek szépek, a kontrasztra nem tudok mit mondani,nemtom hol kellene kikapcsolni. Csak le lehet venni az értékét. Vagy most hülyeséget írtam? :F

(#446) Blade55 válasza dci106 (#445) üzenetére

Blade55
(újonc)

Köszi a gyors választ.
Én se tudom pontosan, hogy kell de szerintem nem az amire te gondolsz. Szerintem az a normál kontraszt aminek le lehet venni az értékét. Általában az ilyen tíusu monitoroknak ki lehet valahogy kapcsolni a dinamikus kontrasztját, de erről az egyik tesztben azt írták hogy nem lehet. :( Még egyszer köszi a válaszokat.

(#447) wwhy válasza Terminator17 (#442) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

leírnád magyarul is, hogy mit akarsz?
ha már ilyen jól nyomod külföldiül, akkor olvasd el legalább EZT a tesztet; és használd a guglit+ a fórum keresőjét! mindkettő ingyenes! ;]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#448) Terminator17 válasza wwhy (#447) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

ilyeneket olvastam én is kössz de én EGYÉNI véleményre voltam kíváncsi :)

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

(#449) Eagl3 válasza Terminator17 (#448) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A linkelt oldal is tele van egyéni véleménnyel.

(#450) Terminator17 válasza Eagl3 (#449) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

szűkös az angól tudásom

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 22''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.