Lehet, hogy mégse olyan fontos sokak szerint, de visszakérdezni nem fáj.
Ilyen munkára biztosan TN panelt akarsz?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
(#6001) sebgutkopf válasza pr0bi (#5994) üzenetére
- Privát
- 2009-07-09 15:05:52

sebgutkopf
(senior tag)
(#6002) Barthezz2 válasza sebgutkopf (#6001) üzenetére
- Privát
- 2009-07-09 20:26:12
Most komolyan, árulja már el nekem valaki, hogy AutoCAD-nél hol hátrány a TN panel? 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Én is pont ugyanebben a cipóben járok 
Nézegettem őket, de irreálisan drágák.
Egy 2232BW vagy 226BW használtan kb 30-35K-t ér.
Ennél többet már nem érdemes kiadni érte mivel 40-41-ért már van 2233BW ezért valószínűleg én is ilyet veszek.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

bogar51
(újonc)
Sziasztok!
tegnap estétől Samu 2233BW...egyelőre nagyon tetszik, prímán muzsikál a gyerek Flight Simulátora rajta...szép, egyenletes a kép, nincs pixelhiba egyelőre és 41.000-ből nem is volt rossz az Iponos fiúknál... Nem brummog, van DVI kábel... Néztem HD filmecskét, DVD-t is, nekem tetszik!
Egy kérdésem van, ezt illik kikapcsolni teljesen, ha nem használom, mert standby-ban ott mászkál rajta, folymatosan, hogy nincs input, egyebek..

bogar51
(újonc)
na, látszik, milyen láma vagyok, lemaradt a kérdőjel...
Szóval, mindig ki kell-e kapcsolni teljesen, ha nem akarom a standby-ban mászkáló kis ablakot nézegetni? Nem árt ez a kikapcsolgatás a monitornak? Kösz a választ..
Standby-ban mászkáló ablakocska el fog tünni egy kis idö után

Vasgar
(újonc)
Hali. Tervezem 22-es monitor vásárlását max 50 ezerig csak nem tom milyen legyen..
szal olyan kellene ami wide..illetve lehessen hozzá ps3-t vagy boxot csatlakoztatni....de főleg filmnézésre s photoshopra, weblaptervezésre kéne......
Meg nem tudom gondot okozna -e az hogy csak egy 6800Gt 256 os vidkarim van a gépbe....hmm....egy 19-es Acerem van azzal sima ügy...(tft s régebbi)
http://vasslajosblogja.blogspot.com/

wwhy
(PH! addikt)
Samu 2233, LG 2284 + kereső bal felső sarok (kb. 101-en kérdezték eddig ugyanezt
)
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

Vasgar
(újonc)
Akkor én vagyok a 102.
Hol a jutalom kuponom?
De ezeket a moncsikat elbírja a vidkarim..szal felbontásügyileg? A csatlakozók azok jók gondolom...
http://vasslajosblogja.blogspot.com/

wwhy
(PH! addikt)
persze, elbírja 2D-ben, játékhoz megvegyél 4890-et ![;]](/dl/s/v1.gif)
DVI legyen, aztán keresgélj a boltokban;
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>
- Privát
- 2009-07-11 16:23:31

Tothgera30
(PH! kedvence)
22-es Tft keresek, max 40-ért. Ajánlat?
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
Az mindenhol hatrany. 
(#6013) Shkiz0 válasza Tothgera30 (#6011) üzenetére
- Privát
- 2009-07-12 10:51:42
Samsung 2233BW
Iponba 40 körül szokott mozogni, igaz most épp 42.547 FT ha a webshopba rendeled meg.
Nemtudom hogy az áfaemelés csak most ért iponékhoz, vagy csak szimplán drágábban tudták beszerezni a mostani szállítmányt.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
udv!
eppen monitor vasarlas elott allok de nem tok donteni...
ezek vannak kinezve:
TFT 22" LG W2234S-BN 3 év gar: 38.500,-
TFT 22" Samsung 2243NW 3 év gar: 37.990,-
TFT 22" Benq G2220HDA DVI/HDMI-s 3 év gar: 34.990,-
sajnos az anyagi limitem 40k es foleg jatekra meg filmekre kellene...szerintetek melyiket eri meg?
ui:ha megszoritom a nadragom meg talan ez is szoba johet(TFT 22" LG W2252TQ-PF 3 év gar: 43.990,-) de csak iponos tesztet olvastam rola es nem hiszek az iponos teszteknek 
az arak giannitol vannak (ez nem reklam volt
)
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

wwhy
(PH! addikt)
amelyiken nincs DVI azt húzd ki, akkor mi marad?

kaik_holi
(kvázi-tag)
Hali
Nekem egy LG W2261V -m van nagyon meg vagyok vele elégedve szép design gyönyörű kép mi kell ennél több (jah és outletbe hozzá jutottam 38K ért 2 év garival) 

ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....

wwhy
(PH! addikt)
és?
(#6018) Tothgera30 válasza Shkiz0 (#6013) üzenetére
- Privát
- 2009-07-12 15:33:41

Tothgera30
(PH! kedvence)
A Samut inkább kihagynám! Én az Acerben és az Lg-ben bízom! Ha lehet, azok közzül ajánlj valamit!
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
(#6019) kaik_holi válasza Tothgera30 (#6018) üzenetére
- Privát
- 2009-07-12 15:35:25

kaik_holi
(kvázi-tag)
Csak egy kis tapasztalat ha esetleg valaki venne ilyesfélét... 
ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....
Akkor marad a ket uccso....bar abbol is az lg fele huzok mer most is lg-m van es bizom bennuk...
Tothgera30:tudnal ajanlani ebben a meretben acer monitort?ezt a markat nem igazan ismerem...
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
(#6021) Shkiz0 válasza Tothgera30 (#6018) üzenetére
- Privát
- 2009-07-12 16:10:33
Pedig nagyon jók a samsungok. 3év gari, és nem utolsó sorban ott a 3nap pixelgarancia is.
Nem véletlen ajánlja mindenki 
De kinek a pap, kinek a papné.
[OFF]egy off kerdes ha nem gond....argep.hu-n meg gianninal is lattam ezt a tipust:
LG Electronics Flatron W2252T
viszont az lg hibvatalos honlapjan ez szerepel:
LG Electronics Flatron W2254T
most akkor ket tipus van vagy csak eliras a hivatalos honlapon?
ja es h mi a kulonbseg e kozott a 2 kozott?
lg w2252t es lg 2252v
[/OFF]
[ Szerkesztve ]
(#6023) Mangerd válasza Tothgera30 (#6018) üzenetére
- Privát
- 2009-07-12 18:44:38

Mangerd
(fanatikus tag)
Acer-ben lehet bízni, csak nem érdemes
Szerintem egy kicsit is értő ember ACER monitort nem fog ajánlani (de én még laptopot se ajánlanék)
viszont LG-t és samu-t nyugodt szívvel lehet ajánlani
[ Szerkesztve ]
hat engem sokan ova ova intettek az lg w2252tq-s tipustol, sok panaszkodo komment pixelhibas darabok,rossz valaszido jatekokban, nem elethu szinek...de most akkor megint nem tudom mit vegyek...(nem tudnam elotte kiprobalni)
igazabol az almom egy t220as samu csak hat az marha draga
(jo gianninal mar csak 51k de nekem mar az sok
)
[ Szerkesztve ]

BPFeri
(senior tag)
Megcáfollak.. bocs.. de nekem is LG W2252TQ -m van és semmi az Általad említett panaszokból nem létezik.
Pazar egy darab -minden tekintetben mondhatom !!! 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Mangerd
(fanatikus tag)
pixelhiba minden monitornál sok van, ezért kell pixelgaranciásat venni (LG, Samu vagy amire a kereskedő vállal)
A W2252TQ válaszideje jó, az inputlagjára szoktak panaszkodni, de akinek ez zavaró, az inkább CRT-n játsszon! A nem élethű színek pedig minden TN-esre jellemzőek, legfeljebb kalibrálással javítható valamennyire.
T220-ról álmodni hülyeség, a 2233BW pont ugyanaz csak nem piros, hanem fekete (és még VESA foglalat is van rajta) és lényegesen olcsóbb (már 42 körülre esett az ára)
Ezt nyugodt szívvel ajánlom, nekem is ilyen van!
mint lama kerdezem hogy mi az az inputlag?(nagyon zavaro jatekoknal?)teljesen hulye vagyok a monitorokhoz...
olvasgattam a forumot de a 60%-a kicsit kinai 

wwhy
(PH! addikt)
lámaként használhatnád a keresőt, guglit stb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
De megkerestem helyetted: #3410.
thx 
Azért Ipon is tud.
2233BW 47.722 FT
pár napja még 41K volt most meg 48K. Valaki elárulná hogy mi indokol ekkora áremelkedést 1-2 nap alatt? Mert az áfaemelés megvolt akkor dúrván 2k-t drágúlt. Na de most miért lett 6K-val drágább?
Pedig a forint se gyengűlt.
szerk: Vasárnap volt 42.547 FT 
[ Szerkesztve ]

BobMaster
(őstag)
Nem kell ezért haragudni rájuk. Lehet, hogy elfogyott annál a nagykernél, ahonnan eddig hozták és bárhol máshol drágább. (Jó sok helyen lehet Samsung monitort venni)
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
mindenhol ennyi.
Aquaban is.
Nem pont rájuk vagyok dühös, csak én is ilyet akartam/akarok venni.
(2 hete készülök de munkámból adódóan nem mindig van rá időm, illetve nemrég kaptam meg egy elmaradt összeget is az egyik ph-s tagtól, akitől már lassan 1 hónapja meg kellett volna.
gianni-nal 42k ez a tipus(ez a reklam helye volt
most mar csak egy dilemman kell tulesni:
LG W2252TQ-PF vagy Samsung 2233BW?
oszvisz 1000ft az arkulonbseg a ketto kozott...szerintetek melyiket vegyem meg?
mindkettore van pixelgari(asszem 3 nap) csak az erdekel melyikkel jarnek jobban(megbizhatosag es mukodes teren=#> foleg jatekra hasznalnam...

Bagira01
(PH! kedvence)
Most nézem h a 2333SW is 52,3k lett. Aztamindenit, időbe vettem, áfaelemlés előtt 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Köszi írtam is neki.
Amúgy 1-2 helyen találtam olcsóbban, de ott a legtöbb helyen horrobilis a házhozszállítás vagy pedig olyan üzlet amiről nem nagyon lehet hallani, és tőlük nem szeretnék venni, mert lehet holnapután már bezárnak aztán mehetek gariztatni ahová akarok.
Szóval a lényeg hogy megbízható, neves boltokból veszek csak.

Mangerd
(fanatikus tag)
W2252TQ felejtős szerintem.
W2294T vagy W2284F mehet szembe a 2233BW-vel, de ha jót akarsz, akkor vársz egy kicsit ezekre
hat sajna a limitem 45-50k max igy asszem marad a 2233BW, arra nem nagyon halottam panaszt....viszont ez a W2284F igencsak teccetos darab...na ujabb konkurens 
(ezert utalok gepet vasarolni....mindig megteccik valami mas es keptelen vagyok donteni...
)
(#6038) americanidiot válasza Shkiz0 (#6030) üzenetére
- Privát
- 2009-07-13 19:24:27

americanidiot
(őstag)
iPonék hihetetlenek.
A 2333HD is egyik nap 63000, másik nap 80000.. gyönyörű. 
[OFF]Ezt de birom magyarorszagon.......semmit nem lehet tudni pontosan:
boltokba azt irjak hogy W2284F 2ms.os a magyarorszagi lg honlapon mar 5ms
most tudjon meg barmit az ember...[/OFF]
mintha nem lenne mindegy.. megeszem a nemlétező kalapom, ha valaki észrevesz 3ms különbséget..
nem tudtam h mindegy csak nem akarok be....opni vele hamar jatekra veszem
am itt a magyar boltok felrevezetesen volt a hangsuly,nem az erzekeny szemeimen
[ Szerkesztve ]

csucsu69
(tag)
Meg szeretném kérdezni,hogy mit gondoltok a samsung 223bw-ről?
(#6043) Shkiz0 válasza americanidiot (#6038) üzenetére
- Privát
- 2009-07-13 23:05:52
Naja, de mire fel?
Azt azért senki ne akarja nekem beadni, hogy esetlegesen más nagykerből van árukészletük és ennyivel drágább.
Azért 17 ezret drágulni 1-2 nap altt nem semmi.
A t220 egy nagy hatar szar, felejtsd el ha jot akarsz. 
(#6045) Shkiz0 válasza americanidiot (#6038) üzenetére
- Privát
- 2009-07-14 11:48:09
Megrendeltem Extreme Digitalból 43K-ért, és ingyen hozza a futár, illetve ha pixelhibás lesz a 3 nap alatt akkor ingyen viszik és cserélik.
(3 nap után már gondolom nekem kell fizetni a szállítást)
Szerk: Tényleg vicc amít csinál az ipon 
Ma meg már csak 43.544Ft a 47.722 Ft helyett.
[ Szerkesztve ]
Mikor vettem a monitorom ugyan ez volt, bár akkor az ajró árfolyama miatt. Már megvolt melyiket veszem, csak a pénz nem volt még a kezembe, de volt hogy ha egy nap 2x néztem ipon-on az árat akkor 2x más volt
Bár azért nem ekkora difivel..

Bagira01
(PH! kedvence)
Én azért örülök, h nem tököltem tovább, mert most jó 5k-val drágább a moncsi mint mikor vettem 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Én kb ennyiért vettem, mint amennyibe most kerül.

Gemi_88
(újonc)
Dell S2209W
SAMSUNG 2233BW
BenQ E2200HD
Szerintetek melyik lenne jobb?
Film, netezesére lenne!

Mangerd
(fanatikus tag)
almát a körtével nem lehet összehasonlítani... A listádban két 16:9-es és egy 16:10-es monitor van.
Dell-re és BenQ-ra nincs gyárilag pixelgarancia, csak ha kereskedő vállal (pl: itt a benőre)
Tehát ha nem tudod olyan helyről venni ezeket, ahol kapsz rá pixelgaranciát, akkor felejtősek!
A samu-ra mindenhol kapsz garanciát, de filmezéshez jobb a 2333SW, mint az általad említett 2233BW. Ráadásul a 2333SW 23"-os és ugyanúgy 50-be kerül mint a másik kettő, amelyik csak 21,5"-os (na jó a Dell 52-53-nál kezdődik)
Egy értelműen a 2333SW-t javaslom filmezésre (már hónapok óta... valaki igazán gyárthatna neki ennyiért komoly konkurenciát
)